COVID-19 Employee Care survey από την Great Place to Work

Η εταιρία  Great Place to Work (Cyprus) ανακοινώνει την διάθεση στην αγορά μιας συνοπτικής/σύντομης έρευνας απόψεων προσωπικού (Pulse Employee Survey) που έχει στόχο να αξιολογήσει και να αποτιμήσει τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι, βιώνουν τις αποφάσεις και πολιτικές με τις οποίες η διεύθυνση της εταιρίας τους χειρίζεται την παρούσα κρίση, ειδικά σε ότι αφορά  στα θέματα που έχουν αντίκτυπο πάνω στους ίδιους τους εργαζόμενους.

Πρόκειται για το Covid-19 Care Survey αποτελούμενο από 20 ερωτήσεις, πολλαπλών επιλογών που μπορεί να απαντηθούν σε 4-5 λεπτά.

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, Κυριάκος Ιακωβίδης, εξηγώντας το σκεπτικό της νέας υπηρεσίας, ανέφερε:

«Είναι αυτονόητο ότι οι ηγεσίες των επιχειρήσεων είναι μπροστά από τεράστιες προκλήσεις ο χειρισμός των οποίων θα κρίνει την βιωσιμότητα τους. Ο αντίκτυπος στον κύκλο εργασιών και οι χρηματοοικονομικές συνέπειες είναι ασφαλέστατα η πρώτη έγνοια που καθορίζει τον τρόπο αντίδρασης. Αναζητούνται εντελώς νέοι τρόποι εργασίας και σε αυτό το πλαίσιο, ήδη βλέπουμε εταιρίες να καινοτομούν. Η οργάνωση του προσωπικού, εντός και εκτός του χώρου εργασίας είναι, επίσης, αυτή την στιγμή μια λειτουργική προτεραιότητα. Επιπλέον πολλές διευθύνσεις οργανισμών, αντιλαμβάνονται ότι  η ανθεκτικότητα, ηθικό και συνοχή των ομάδων, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των δεδομένων»

Ερωτηθείς για την αξία και τα οφέλη της έρευνας, δήλωσε:

«Με την διεξαγωγή της έρευνας η διεύθυνση τεκμηριώνει, ότι έχει την έγνοια για το πώς νοιώθει το προσωπικό της αυτή την στιγμή και επιδιώκει να ακούσει την δική τους άποψη.

Μέσα από την ανάλυση των αποτελεσμάτων, μπορεί να εντοπίσει πρακτικές και δράσεις που εντάσσονται στα μέτρα διαχείρισης της κατάστασης τα οποία, άμεσα μπορεί να πρέπει να βελτιώσει.

Θα αποκτήσει μια πολύ χρήσιμη αντίληψη της κατάστασης του ηθικού και της ανθεκτικότητας των εργαζομένων σας, μια παράμετρος που δεν πρέπει να υποτιμηθεί σε αυτή την περίοδο.»

Το κόστος διενέργειας της έρευνας είναι χαμηλό και η διαδικασία υλοποίησης της πολύ εύκολη. Υπάρχει εκδοχή στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη