3 νέοι συνέταιροι για την Michael Kyprianou Advocates& Legal Consultants

Η εταιρεία Michael Kyprianou Advocates & Legal Consultants ανακοίνωσε ως νέους συνέταιρους τηςς από την 1η Ιανουαρίου 2020 τις κυρίες Ιωάννα Σολωμού, Έσμη Παλά και Λορένα Χαραλάμπους. 
 
Και οι τρεις νέοι συνέταιροι βρίσκονται στην εταιρεία ουσιαστικά από την αρχή της καριέρας τους. «Αποτελούν ακόμη ένα παράδειγμα της κουλτούρας που διαπνέει την εταιρεία μας που είναι να εκπαιδεύει νέους δικηγόρους και να τους βλέπει να εξελίσσονται σε εξαίρετους επαγγελματίες και πολύτιμα στελέχη μας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 
Ιωάννα Σολωμού
 

 
Η Ιωάννα συμβουλεύει επιχειρηματίες, εταιρείες και επενδυτές σε σχέση με όλες τις πτυχές των εταιρικών και εμπορικών θεμάτων, από συμφωνίες μετόχων και συμφωνίες αγοράς μετοχών σε συγχωνεύσεις, επαναπατρισμό επιχειρήσεων και όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την προστασία δεδομένων και το δίκαιο του ανταγωνισμού. Έχει ιδιαίτερη εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε Κυπριακά Επενδυτικά Ταμεία, καθώς και σε όλες τις κανονιστικές πτυχές που επηρεάζουν τις κυπριακές εταιρείες.
 
Ανεξάρτητες διεθνείς νομικές εκδόσεις εξαίρουν συστηματικά την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η Ιωάννα.
 
Η Ιωάννα εδρεύει στο γραφείο της εταιρείας στη Λεμεσό.
 
Έσμη Παλά

 
Η Έσμη συμβουλεύει ντόπιους και διεθνείς πελάτες σε θέματα ακίνητης ιδιοκτησίας και μετανάστευσης, καθώς και σε θέματα εμπορικού και διεθνές δικαίου. Έχει αποκτήσει ένα εξαίρετο όνομα για την παροχή αποτελεσματικών νομικών συμβουλών προσαρμοσμένων στις περιστάσεις του κάθε πελάτη.
 
Η έγκυρη διεθνής και ανεξάρτητη νομική έκδοση Legal 500 εξήρε φέτος την Έσμη για τις λεπτομερείς, αποτελεσματικές  και πρακτικές συμβουλές που δίνει στον τομέα του δικαίου των ακινήτων.
 
Η Έσμη εδρεύει στο γραφείο της εταιρείας στην Πάφο.
 
Λόρενα Χαραλάμπους
 
 
Η Λορένα ειδικεύεται στο τραπεζικό και χρηματοοικονομικό δίκαιο και συμβουλεύει διεθνή τραπεζικά ιδρύματα και επιχειρήσεις σε τραπεζικές και χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Έχει μεγάλη εμπειρία στην εκπροσώπηση πελατών σε διάφορα είδη χρηματοδοτήσεων και από τις δύο σκοπιές – του δανειστή και του δανειζόμενου. Η Λορένα ασχολείται επίσης με θέματα εταιρικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών, των αναδιαρθρώσεων και των εταιρικών εξαγορών και συγχωνεύσεων.
 
Έγκυρες διεθνείς και ανεξάρτητες εκδόσεις όπως το Chambers και το Legal 500 συστήνουν την Λορένα για την αξιοπιστία της, τη δυνατότητα της να παρέχει πρακτικές και αποτελεσματικές συμβουλές αλλά και για τις διαπραγματευτικές της ικανότητες.
 
Η Λορένα εδρεύει στο γραφείο της εταιρείας στη Λεμεσό.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)