Ό,τι καλύτερο επιχειρεί η νέα δεκαετία

H κυπριακή επιχειρηµατικότητα και η οικονοµία στο σύνολό της έχουν διανύσει µια από τις πιο ταραχώδεις περιόδους στην ιστορία τους από το 2010 µέχρι και το 2019.

Με την έλευση της νέας δεκαετίας, οι εταιρείες ατενίζουν µε αισιοδοξία το µέλλον, έχοντας πίστη στην «καλήν την ηµέραν». Και αυτό γιατί η ανάπτυξη, εποµένως και η ευηµερία κράτους και πολιτών, θα έρθει µέσω της επιχειρηµατικότητας, µέσα από τις προσπάθειες των Κυπρίων επιχειρηµατιών - µεγάλων, µεσαίων και µικρών -, που ρισκάρουν, επενδύουν, καινοτοµούν, δηµιουργούν νέες θέσεις εργασίας και κατ’ επέκταση πλούτο και ευηµερία για τη χώρα µας.
 
Διαβάστε ακόμα: 
Γαλατόπουλος και Έλληνας κυρίαρχοι στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές
 

Με 20 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κάνει ποδαρικό το 2020

Eίναι αξιοθαύµαστο πως, µετά την περιπέτεια του 2013, η κυπριακή επιχειρηµατικότητα άρχισε να βρίσκει νωρίς τον δρόµο της δηµιουργίας και της ανάπτυξης, ο οποίος αποτελούσε στην πραγµατικότητα µονόδροµο για τους εκπροσώπους του κυπριακού επιχειρείν, που δεκαετίες δεκαετιών έµαθαν να αντιδρούν και να ελίσσονται στα δύσκολα. Οδηγός τους οι αξίες του δίκαιου ανταγωνισµού, των κερδών που προκύπτουν και αξιοποιούνται προς όφελος της ευηµερίας των εταιρειών και της χώρας πολύ περισσότερο, στην οποία δεν παύουν να προσφέρουν στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευθύνης, που όλο και εµπλουτίζεται µε νέες δράσεις.


Το ΙΝ Business είναι συνοδοιπόρος των εταιρειών σε κάθε καλή τους διαδροµή, καθώς υπηρετεί ένα και µοναδικό όραµα: τον εκσυγχρονισµό και την ανάπτυξη της κυπριακής οικονοµίας µέσω της επιχειρηµατικότητας.                   

Και στο κατώφλι της νέας δεκαετίας, παρουσιάζει σε µια συλλεκτική εκλεκτή έκδοση επιχειρήσεις - ηγέτες στον τοµέα τους, που θα σηκώσουν το βάρος της ανάπτυξης της οικονοµίας, της προόδου και της ευηµερίας ολόκληρης της Κύπρου τα χρόνια που έρχονται.

Η ειδική έκδοση Ιανουαρίου του ΙN Business µε τίτλο, Business 2030, περιλαµβάνει µεγάλες επιχειρήσεις του τόπου µας, εταιρείες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν τη δεκαετία που πέρασε, να δηµιουργήσουν, να εµπνεύσουν, να καινοτοµήσουν, να αναπτύξουν και ενίοτε να µεγαλουργήσουν. Ακόµα και σε καιρούς κρίσης κατάφεραν να αντεπεξέλθουν, άρα σήµερα έχουν κάθε δικαίωµα να προσβλέπουν σε ακόµα καλύτερες µέρες κατά την επόµενη δεκαετία. Εξάλλου, το όραµα είναι δεδοµένο και η στρατηγική πραγµάτωσής του ήδη τροχοδροµηµένη.

Οι επιχειρήσεις αυτές, µέσω συνέντευξης µε ανώτερο στέλεχός τους ή µε παρουσίαση της ίδιας της εταιρείας, αναδεικνύουν το έργο τους και µας δίνουν τις δικές τους προβλέψεις και τα πλάνα για τα έτη 2020 - 2030.

Πρόκειται για µια έκδοση - ορόσηµο. Έναν οδηγό που περιλαµβάνει πρότυπα ηγετών και επιχειρήσεων, ένα ιδιαίτερα ευχάριστο ανάγνωσµα γεµάτο έµπνευση, συµβουλές, εµπειρίες, στόχους προσωπικούς και εταιρικούς, εισηγήσεις, χρήσιµο για τον κάθε ένα από εµάς, καθώς και εφαλτήριο για την επόµενη δεκαετία.
 
Έλενα Λεοντίου
Διευθύντρια Μedia IMH

Δειτε Επισης

Σχέδια αναδιοργάνωσης της ΚΤΚ παρουσίασε στον Πρόεδρο ο Χρ. Πατσαλίδης
Κ. Χατζηδάκης: Ελλάδα και Κύπρος έχουν ξεπεράσει την κρίση-Δέσμευση για συνεργασία σε όλα τα επίπεδα
Α. Βαφεάδης: Στις 16 Ιουνίου 2024 η αποπεράτωση του περιμετρικού Λευκωσίας-Πώς προχωρούν οι εργασίες(pics)
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Ολοκληρώνεται η ανάπλαση του παλαιού ΓΣΠ-Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του έργου των €20 εκατ.
Καλπάζει η τιμή του ελαιόλαδου στην Κύπρο... Αύξηση πέραν του 60% τον περασμένο Απρίλιο
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες