Γαλατόπουλος και Έλληνας κυρίαρχοι στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

InBusinessNews  04/01/2020 07:45
Γαλατόπουλος και Έλληνας κυρίαρχοι στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

Γαλατόπουλος και Έλληνας κυρίαρχοι στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

InBusinessNews  04/01/2020 07:45
Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.
 
Κυρίαρχοι στον τομέα των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών έχουν καταστεί κατά το 2019 οι Άλκης Γαλατόπουλος και Χριστόδουλος Έλληνας, της E & G Electricplus Ltd, αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο της Novario.
 
Διαβάστε ακόμα: 

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της Ermes Department Stores Plc, IDEEA Distribution of Appliances Ltd και της E&G Electricplus Ltd, για παραχώρηση στη δεύτερη του 50% + 1 μετοχές που κατείχε η πρώτη στην εταιρεία Novario Holding Ltd, μετέτρεψε τους δύο επιχειρηματίες σε απόλυτους κυρίαρχους της αγοράς, σε ένα από τα μεγαλύτερα deal που καταγράφηκε στον τομέα του λιανεμπορίου κατά τη φετινή χρονιά.  

Η Novario Holdings συστάθηκε το 2016 μετά από συμφωνία της IDEEA Distribution of Appliances Ltd (Scandia) και της εταιρείας E&G Eletctricplus Ltd (MegaElectric) για μία κοινή εταιρεία και από τότε εμπορεύεται με τις επωνυμίες Scandia και MegaElectric, στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ειδών για προσωπική φροντίδα και άλλων ειδών για οικιακή χρήση και ψυχαγωγία.

Η MegaElectric διαθέτει 12 καταστήματα (εκ των οποίων τα έξι εντός των Υπεραγορών Σκλαβενίτης) και η Scandia έχει στο δυναμικό της έξι καταστήματα. Στα καταστήματα και των δύο εμπορικών επωνυμιών διατίθενται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αναγνωρισμένων brands όπως: Akai, Babyliss, Bosch, Dolce Gusto, Dyson, Fissler, Krups, LG, Miele, Moulinex, Morphy Richards, Nikon, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp και Tefal.

Πλέον, η E & G Electricplus Ltd έχει στα πλάνα της αρκετά νέα προϊόντα και υπηρεσίες όχι μόνο στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, αλλά και σε άλλους τομείς.
 
 
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας