Γαλατόπουλος και Έλληνας κυρίαρχοι στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές

Με αρθρογραφία υπό τον τίτλο Business Stars 2019, το InBusinessNews αναδεικνύει-αναλύει τα πρόσωπα, τα business deals και τα γεγονότα που σημάδεψαν το κυπριακό επιχειρείν το 2019.
 
Κυρίαρχοι στον τομέα των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών έχουν καταστεί κατά το 2019 οι Άλκης Γαλατόπουλος και Χριστόδουλος Έλληνας, της E & G Electricplus Ltd, αποκτώντας τον απόλυτο έλεγχο της Novario.
 
Διαβάστε ακόμα: 

Ό,τι καλύτερο επιχειρεί η νέα δεκαετία

Με 20 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κάνει ποδαρικό το 2020


Η συμφωνία που επιτεύχθηκε τον περασμένο Μάρτιο, μεταξύ της θυγατρικής εταιρείας της Ermes Department Stores Plc, IDEEA Distribution of Appliances Ltd και της E&G Electricplus Ltd, για παραχώρηση στη δεύτερη του 50% + 1 μετοχές που κατείχε η πρώτη στην εταιρεία Novario Holding Ltd, μετέτρεψε τους δύο επιχειρηματίες σε απόλυτους κυρίαρχους της αγοράς, σε ένα από τα μεγαλύτερα deal που καταγράφηκε στον τομέα του λιανεμπορίου κατά τη φετινή χρονιά.  

Η Novario Holdings συστάθηκε το 2016 μετά από συμφωνία της IDEEA Distribution of Appliances Ltd (Scandia) και της εταιρείας E&G Eletctricplus Ltd (MegaElectric) για μία κοινή εταιρεία και από τότε εμπορεύεται με τις επωνυμίες Scandia και MegaElectric, στο λιανικό εμπόριο ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ειδών για προσωπική φροντίδα και άλλων ειδών για οικιακή χρήση και ψυχαγωγία.

Η MegaElectric διαθέτει 12 καταστήματα (εκ των οποίων τα έξι εντός των Υπεραγορών Σκλαβενίτης) και η Scandia έχει στο δυναμικό της έξι καταστήματα. Στα καταστήματα και των δύο εμπορικών επωνυμιών διατίθενται ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές αναγνωρισμένων brands όπως: Akai, Babyliss, Bosch, Dolce Gusto, Dyson, Fissler, Krups, LG, Miele, Moulinex, Morphy Richards, Nikon, Panasonic, Philips, Pioneer, Samsung, Sharp και Tefal.

Πλέον, η E & G Electricplus Ltd έχει στα πλάνα της αρκετά νέα προϊόντα και υπηρεσίες όχι μόνο στον τομέα των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών οικιακών συσκευών, αλλά και σε άλλους τομείς.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
Κέρδη 1,51% κατέγραψε το ΧΑΚ
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Περιμένει παραγωγική συζήτηση με τα κόμματα για τις πολλαπλές συντάξεις ο Κεραυνός...«Αυτό νομίζω ότι είναι ανέκδοτο να το λέμε»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών