IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 

Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη - Το Βραβείο χορηγεί η  ΟΠΑΠ Κύπρου
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Η τράπεζα επενδύει σε προγράμματα, όπως αυτό των υποτροφιών, που στηρίζει πέραν των 80 φοιτητών, ενώ το Έχεις τη δύναμη εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που στηρίζουν ευάλωτες ομάδες, στο πλαίσιο ενίσχυσης ατόμων, θεσμών και οργανισμών με κοινωνικό και πολιτιστικό έργο. Επενδύει στην εκπαίδευση των πελατών σε ψηφιακές υπηρεσίες (emathisis), ενώ με τις κινητές μονάδες της δίνει πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες στην ύπαιθρο. Η σωστή διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας μέσω του ISO 5001 και του προγράμματος green offices είναι υψίστης σημασίας για τον οργανισμό. Παράλληλα, είναι στο πλευρό των eco schools και συν τοις άλλοις εκπαιδεύει το προσωπικό της με συστήματα ανατροφοδότησης.
 
ΟΜΙΛΟΣ VOICI LA MODE
Από τις σημαντικότερες δράσεις κοινωνικής ευθύνης του ομίλου είναι η δημιουργία του ιδρύματος Αρτεμισίας Παναγιώτου, που προσφέρει οικονομική ενίσχυση σε άριστους μαθητές. Μέχρι τώρα, έχει διαμοιράσει ποσό πέραν των €300.000 σε 70 νέους. Υλοποίησε, επίσης, το πρόγραμμα plan a του Marks & Spencer, επιχορηγώντας το πάρκο Πανδώρα στη Λευκωσία για αγορά εξοπλισμού γυμναστικής. Πραγματοποιεί, επίσης, ημέρα αιμοδοσίας, συμμετείχε στην εκστρατεία Let’s do it Cyprus και στο Running under the moon. Στηρίζει, επίσης, το Ίδρυμα Ελπίδα, το Βαγόνι Αγάπης, το Support for Greece, την Europa Donna Cyprus και τον Σύνδεσμο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στην οικογένεια.

FAMILY RESTAURANTS ANDREOU CO
Η McDonald’s™ Κύπρου, έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο και την προσφορά στην κοινωνία, κατάφερε μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος RMHC® να δημιουργήσει, το 2014, την παιδοκαρδιολογική κλινική στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Το επόμενο έργο είναι το Ronald McDonald House, όπου θα φιλοξενούνται οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται στα διάφορα νοσηλευτήρια της πρωτεύουσας. Επίσης, με οδηγό τη βιώσιμη ανάπτυξη, βασικός στόχος μέχρι το 2025 είναι όλες οι συσκευασίες των πελατών να προέρχονται από ανανεώσιμες, ανακυκλώσιμες ή πιστοποιημένες πηγές.

ΙΚΕΑ – Η.Μ. HOUSEMARKET (CYPRUS)
Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αξίες και το όραμα της ΙΚΕΑ να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για τους πολλούς. Ανάμεσα στις δράσεις που υλοποιεί είναι το πρόγραμμα Σταθμοί χαράς και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας επιπλώνει κι εξοπλίζει κοινοτικά νηπιαγωγεία σε όλη την Κύπρο. Σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό η εταιρεία προσφέρει δωρεάν, σε καθημερινή βάση, τα γεύματα που δεν διατίθενται στο εστιατόριό της για τη σίτιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

LIDL ΚΥΠΡΟΥ
Σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, η Lidl Κύπρου ανέλαβε το πρόγραμμα Ακαδημία φαγητού για παιδιά. Στηρίζει επίσης τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με δωρεές προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα υιοθέτησε το τμήμα σίτισης του κέντρου, καλύπτοντας πλήρως τις σχετικές ανάγκες των ασθενών, αλλά και τις μισθολογικές αποδοχές και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε να προσφέρονται υγιεινά και νόστιμα γεύματα. Ακόμα, ενισχύει τον Ερυθρό Σταυρό Κύπρου, αλλά και το έργο ανάπλασης των χώρων του ιδρύματος Στέλλας Σουλιώτη στη Λεμεσό. Παράλληλα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός του Κέντρου για Χαρισματικά - Ταλαντούχα Παιδιά.

Δειτε Επισης

Αυξάνοντας της αναγνωρισιμότητα των brand με το Μάρκετινγκ Επιρροής
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»