IN Business Awards 2019: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Μάνατζερ εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για τους 46 υποψήφιους στις 9 κατηγορίες κοινού των IN Business Awards 2019 οι οποίοι ανακοινώθηκαν στην έκδοση Οκτωβρίου του περιοδικού IN Business.

Πρόκειται για τα 12α βραβεία του θεσμού ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό στην Κύπρο που έρχεται να επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που ξεχώρισαν με το έργο τους. 

Μπορείτε να βρείτε όλους τους υποψήφιους στο www.inbawards.com και στο IN Business Οκτωβρίου. Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει online, τηλεφωνικά ή με sms και μέσω ταχυδρομείου. 
 

Διαβάστε ακόμα: Δείτε πόσες αεροπορικές θα πετούν το χειμώνα από Λάρνακα


Διαβάστε ακόμα: Altamira: Ακριβά ακίνητα που πούλησε το 2019


Οι υποψηφιότητες παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με πρώτες αυτές που είναι γραμμένες στα Ελληνικά. Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση που αφήσετε κάποια κατηγορία κενή - χωρίς να επιλέξετε κάτι - η ψήφος σας εξακολουθεί να θεωρείται έγκυρη. Μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2019.

Τα 12α ΙΝ Business Awards παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Powered by epic. Aργυροί χορηγοί TFI Markets και Glenfiddich. Χορηγός επικοινωνίας Άλφα Κύπρου  

Οι υποψήφιοι στην κατηγορία Μάνατζερ εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΑΝΤΡΕΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
MANAGING DIRECTOR GREECE & CYPRUS
ΙRON MOUNTAIN CYPRUS
Η επιτυχημένη πορεία της Iron Mountain στην Κύπρο τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της Fileminders είναι, σε μεγάλο βαθμό, αποτέλεσμα της ενεργού και ουσιαστικής συμμετοχής και διεύθυνσης της Άντρεας Αντωνίου. Ως διευθύνουσα σύμβουλος πλέον και για την Ελλάδα, έχει επιτύχει, μέσω των στρατηγικών αποφάσεων και ενεργειών της, την υλοποίηση των εταιρικών στόχων και την ενίσχυση της δυναμικής που χρειάζεται για τη μελλοντική εξέλιξη των υπηρεσιών και προϊόντων, που καθιστούν την Iron Mountain Cyprus παροχέα και εργοδότη προτίμησης.
 
ΒΑΣΣΟΣ Κ. ΗΛΙΑΔΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
VASSOS ELIADES
Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε BSc economics στο London School of Εconomics και MSc finance στο Imperial College. Από το 2003 μέχρι το 2006 εργάστηκε ως brand manager στη Nestlé Hellas, ενώ το 2007 έκανε αρχή στη Vassos Eliades. Είναι μέλος της τρίτης γενιάς της οικογένειας και της εταιρείας που δημιούργησε ο παππούς του, Βάσσος Ηλιάδης, το 1933. Κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή από το 2011, εφαρμόζοντας διαρκή αναπτυξιακή πολιτική. Η εταιρεία έχει ηγετικές θέσεις στις κατηγορίες που δραστηριοποιείται, λανσάροντας, συνεχώς νέα και καινοτόμα προϊόντα.
 
ΤΑΚΗΣ ΦΕΙΔΙΑ
CEO
ΟΜΙΛΟΣ CNP CYPRUS
Ο Τάκης Φειδία ολοκλήρωσε τις σπουδές του, first class honours, στο London School of Economics. Ανελίχθηκε στον Όμιλο Λαϊκής υπηρετώντας σε εκτελεστικές θέσεις και διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου σε πολλές εταιρείες του. Από το 2008 είναι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ασφαλιστικών εταιρειών CNP Cyprus, που τα τελευταία χρόνια καταγράφει εντυπωσιακή ανάπτυξη. Έχει πρωταγωνιστήσει στην πρόσφατη επένδυση €100 εκατ., από τον κολοσσό CNP Assurances στον Όμιλο CNP Cyprus, δημιουργώντας ισχυρή προοπτική για τον ασφαλιστικό τομέα και την οικονομία. Ακόμα, είναι μέλος του ΔΣ της Eurobank Cyprus.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΙΛΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
LEMISSOLER
Ο Φίλιππος Φιλής είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Lemissoler από το 1996. Ο όμιλος δραστηριοποιείται στον τομέα της πλοιοκτησίας, παρέχοντας παγκοσμίως υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορών εμπορευμάτων, στο πλαίσιο των οποίων ανέπτυξε στρατηγικές σχέσεις με μερικές από τις ισχυρότερες πολυεθνικές εταιρείες. Κατέχει πτυχίο μηχανολογίας από το RWTH Aachen και είναι απόφοιτος του Harvard Business School. Επίσης, συμμετέχει σε διοικητικά συμβούλια, όπου έχει ηγετικές θέσεις, όπως, αντιπρόεδρος στην Ένωση Εφοπλιστών Ευρωπαϊκής Κοινότητας, πρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου και της Ένωσης Εργοδοτών Πλοιοκτητών Κύπρου (2016).
 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ
CEO
UNICARS
Αποκτώντας πτυχίο στην κοινωνική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο London School of Economics και ΜΒΑ από το Insead Business School, με την επιστροφή της στην Κύπρο ανέλαβε μερικές από τις πιο στρατηγικές διοικητικές θέσεις του Ομίλου Π.Μ. Τσεριώτης, όπου υλοποίησε τους στόχους συγχωνεύσεως και ανάπτυξής του. Από το 2017 κατέχει τη θέση της CEO της εταιρείας Unicars, πετυχαίνοντας μέσα από στρατηγικές οργανωτικές αλλαγές και δραστικές αποφάσεις, καθώς και σταθερή διοίκηση με όραμα, να αυξήσει τα μερίδια αγοράς της εταιρείας, εδραιώνοντας την Unicars στην άκρως ανταγωνιστική αγορά αυτοκινήτου της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά