250+ Ινδοί δήλωσαν συμμετοχή το Cyprus Headquartering and Funds Summit στη Mumbai

Πέραν των 250 επαγγελματιών με βάση την Ινδία και περιορισμένος αριθμός Κυπρίων, θα συμμετάσχουν στο The Cyprus Headquartering and Funds Summit, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Μumbai στις 19 Σεπτεμβρίου του 2019.

Κύριος στόχος του The Cyprus Headquartering and Funds Summit, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς συνεδρίων σε σημαντικές πόλεις όλου του κόσμου, είναι να ενημερώσει τους επαγγελματίες για τα πλεονεκτήματα του headquartering στην Κύπρο και τους παράγοντες που καθιστούν το νησί ανταγωνιστικό προορισμό για funds.
 
Οι προοπτικές και τα πλεονεκτήματα
 Ενώπιον του The Cyprus Headquartering and Funds Summit θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της κυπριακής οικονομίας, το επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον, οι επενδυτικές ευκαιρίες της Κύπρου, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ως ανερχόμενο διεθνές και περιφερειακό επιχειρηματικό κέντρο.

Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν οι χρηματοοικονομικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Κύπρο σε όσες εταιρείες επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, καθώς και το ευνοϊκό φορολογικό σύστημα. Την ίδια ώρα, οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως ασφαλής προορισμός για εργοδότες και εργαζόμενους.

Το συνέδριο στη Mumbai αποτελεί συνέχεια των ενεργειών προώθησης της Κύπρου όπως το αντίστοιχο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 στο Λονδίνο και το Μάιο του 2019 στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Το συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται από την τον Invest Cyprus, τον CIFA και την IMH, απευθύνεται σε δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, διαχειριστές funds και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων, ειδικούς σε θέματα φορολογίας, επιχειρήσεις διαχείρισης πλούτου, παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών, τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, οικογενειακά γραφεία και θεσμικούς επενδυτές. Ανάμεσα στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν είναι: Abakkus Asset Manager LLP, Aequitas Investment Consultancy, Ambavat Jain & Associates LLP, Duff & Phelps India, JMP Advisorς, Julius Baer, Edelweiss, Entrust Family Office, J. Sagar Associates και Northern Arc Investments.

Ανάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου είναι οι Centaur Trust Group, Deloitte, Eurobank Cyprus, Kinanis Law Firm, KPMG, PwC Cyprus και Tassos Papadopoulos & Associates LLC, Scordis, Papapetrou & Co (Corporate Services) Ltd. Υποστηρικτές είναι η Ayia Napa Marina και η Property Gallery.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summit, κάντε κλικ στο www.cyprusfundsroadshow.com
 

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)
Ενθουσιασμένα τα Πανεπιστήμια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Huawei Seeds for the Future Scholarships