Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

IN Business Ιουλίου: Store managers

Διαβάστε στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business.
 

Store managers: Το άγρυπνο μάτι των καταστημάτων, οι έχοντες την εξουσία του δεσμείν και λύειν.

Είναι τα άτομα που μπορεί να βρίσκονται στη βιτρίνα και στην αποθήκη την ίδια ακριβώς στιγμή, έχοντας μάτια και αυτιά ορθάνοικτα. Είναι πανταχού παρόντες, ακόμα και όταν είναι απόντες, φροντίζοντας να κυλάνε όλα ομαλά και οι τυχόν ανατροπές να αντιμετωπίζονται όσο το δυνατόν ανώδυνα. Ο πελάτης θέλει την ευκολία του όταν ψωνίζει και ο store manager με την ομάδα του οφείλουν να του την παρέχουν προτού ακόμα μπει στο μαγαζί. Μιλώντας με τους store managers δέκα καταστημάτων στον τομέα του retail, μας μίλησαν για το 24ωρό τους στη δουλειά, το πόσο απαιτητικός είναι ο ρόλος τους, για το ποια προσόντα πρέπει να έχει ένας επαγγελματίας στο πόστο τους. Επίσης, μας είπαν ποιο κομμάτι της δουλειάς τους απολαμβάνουν περισσότερο. Από τον χώρο της μόδας βρεθήκαμε στις υπεραγορές,  από τα ηλεκτρονικά στο DIY και την τεχνολογία και ούτω καθεξής, ανιχνεύοντας κι αναδεικνύοντας τον στρατηγικό ρόλο των εχόντων στα καταστήματα την εξουσία του δεσμείν και λύειν, με την ταυτόχρονη ευθύνη της επικράτησης στην αγορά ως εκ των επιδόσεών τους στη μάχη των πωλήσεων.
 
Philip Morris International: Επενδύει στην καινοτομία, αλλάζει την αγορά
 

Η Philip Morris International (PMI) ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά των καπνικών προϊόντων με όχημά της την τεχνολογία και την επιστήμη. Με τη συμβολή 430 επιστημόνων πήρε μια ρηξικέλευθη απόφαση να προχωρήσει σε έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο, περνώντας σε μια νέα εποχή τεχνολογίας και καινοτομίας. Το πρώτο της εγχείρημά είναι το νέο θερμαινόμενο προϊόν καπνού που ήδη κυκλοφορεί και στην Κύπρο, το IQOS. Ένα προϊόν, που ήδη κυκλοφορεί σε 47 χώρες παγκοσμίως και πάνω από 10 εκατομμύρια ενήλικοι καπνιστές το έχουν επιλέξει.
 

Διαβάστε ακόμα: Οι δύο καφετέριες που «κλείδωσαν» στο Neo Plaza

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Μιχαηλίδη: «Δεν παίρνω ποτέ δουλειά σπίτι»
 


Best Value για Επαγγελματίες: Νέα δεδομένα στη χονδρική
 
Ένα εντελώς νέο concept για τα κυπριακά δεδομένα, μια υπεραγορά χονδρικής που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες, φέρνει στην Κύπρο η Metro A.E.B.E. Ο CEO του ομίλου, Αριστοτέλης Παντελιάδης, αναλύει τα πλάνα του για το Best Value, το οποίο ανοίγει στη Λεμεσό εντός της χρονιάς. Η επιχείρηση έχει επεκταθεί και στην Κύπρο, με την επωνυμία MCC Best Value και το πρώτο της κατάστημα αναμένεται να λειτουργήσει πριν από το τέλος του έτους. Το όνομα του καταστήματος θα είναι: Best Value Για Επαγγελματίες και εδώ δεν υπάρχει ακόμα ο τύπος του καταστήματος αυτού. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο concept για τα κυπριακά δεδομένα, μια υπεραγορά χονδρικής που θα απευθύνεται σε επαγγελματίες και θα καλύπτει όλες τις ανάγκες της εταιρείας.                           

SPECIAL EDITIONS:

  • Η Muskita παρουσιάζει το αφιέρωμα: Save Energy at Home & Business
  • Επιπλέον, αφιέρωμα Σύμβουλοι Αφερεγγυότητας.

 
IN Business. Και σε digital έκδοση.

 

Δειτε Επισης

Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες