Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Entrepreneurship for Kids

Η GrantXpert Consulting σε συνεργασία με τη Growth Mindset διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του νέου τους απογευματινού προγράμματος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2019 στις 18:00-20:00, στο Microsoft Innovation Center του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις δράσεις του πρωτοποριακού απογευματινού προγράμματος “E4Kids: Entrepreneurship for kids”, που για πρώτη φορά θα προσφέρεται στην κυπριακή αγορά.
  
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά με το νέο ακαδημαϊκό έτος, έχει διαρκεί 8 μήνες (από Οκτώβριο μέχρι Μάιο) και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών. Βασικός του στόχος είναι να δημιουργήσει νέες αλλά και να ενισχύσει τις ήδη υπάρχουσες κοινωνικές και συναισθηματικές δεξιότητες (soft skills) των παιδιών, όπως η επικοινωνία, η επίλυση προβλημάτων, η ανθεκτικότητα, η αυτοπεποίθηση, ο αναλυτικός τρόπος σκέψης, η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση, κ.ό.κ. Το πρόγραμμα θα είναι απογευματινό και θα προσφέρεται μία φορά την εβδομάδα, για 1.5 ώρα κάθε φορά, στα γραφεία της GrantXpert στη Μακεδονίτισσα, Λευκωσία. Θα προσφέρονται μικρές ομάδες τάξεων.
 
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά δημιουργούν εμπειρίες μέσα από μια συνεχόμενη εναλλαγή επιτυχημένων και αποτυχημένων προσπαθειών, για να καταλήξουν στο τέλος να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν ή υπηρεσία, το οποίο θα παρουσιάσουν μπροστά στους γονείς τους στο τέλος της χρονιάς. Με αυτό το τρόπο τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα προετοιμάζονται ώστε να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του αύριο αποδοτικότερα, τόσο για τους ίδιους όσο και για τους μελλοντικούς συνεργάτες τους, αφού θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις κοινωνικές, ηγετικές και επιχειρηματικές δεξιότητές τους που θα αναπτύξουν στην πορεία, ενσωματώνοντάς τις με τη φιλοσοφία του Growth Mindset.
 
Στην εκδήλωση μπορούν να παρευρεθούν οι γονείς μαζί με τα παιδιά τους, ώστε να πάρουν μια πρώτη γεύση του προγράμματος, με μια βιωματική και διασκεδαστική δραστηριότητα!
 
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό. Θα ακολουθήσει δεξίωση.
  
Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέσω email (admin@grantxpert.eu) ή τηλεφωνικώς (22669266), μέχρι την Τετάρτη 03/07 το αργότερο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τις σελίδες της GrantXpert και της Growth Mindset στο facebook για περισσότερες λεπτομέρειες σε σχέση με το πρόγραμμα.
 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)