Χ. Βασιλείου: Ζούμε στην εποχή της διαφάνειας

InBusinessNews  21/05/2019 10:13
Χ. Βασιλείου:  Ζούμε στην εποχή της διαφάνειας

Χ. Βασιλείου: Ζούμε στην εποχή της διαφάνειας

InBusinessNews  21/05/2019 10:13
«Τα προηγούμενα χρονιά είχαμε επενδυτές που χρησιμοποιούσαν την Κύπρο για να επενδύσουν μέσω αυτής. Τώρα το στοίχημα είναι οι επενδυτές αυτοί να επενδύσουν στην Κύπρο. Έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε επενδυτές που επενδύουν πλέον στην χώρα μας στον τουριστικό τομέα, στον φαρμακευτικό τομέα, στα επενδυτικά ταμεία, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στο retail.» Αυτό ανέφερε στο InBusinessNews o Χρίστος Βασιλείου, Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της KPMG.

RELATED ARTICLES


Σύμφωνα με τον Χρίστο Βασιλείου οι αλλαγές αυτές προκύπτουν από την αλλαγή του οικονομικού μοντέλου της χώρας μας. Η Κύπρος έχει περάσει το διάστημα που ήταν ένας προορισμός με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και πλέον ζούμε στη εποχή της διαφάνειας.
 
Αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σημαντικά τον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών. Οι επαγγελματίες του χώρου θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν ανάλογα για τους επενδυτές που θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν την χώρα. Το μοντέλο τους θα πρέπει να  είναι τέτοιο που θα επενδύσουν σε επαγγελματίες και τεχνική κατάρτιση του κόσμου τους για να μπορέσουν να καταστήσουν την χώρα μας ως ένα ελκυστικό επενδυτικό σταθμό.
 

 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας