Η IDC MarketScape βραβεύει την ΕΥ ως ηγέτιδα εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις

Η ΕΥ αναγνωρίζεται ως κορυφαία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές, σύμφωνα με το IDC MarketScape: Business Consulting Services 2019 Vendor Assessment.

Όπως αναφέρει η παγκόσμια έκθεση, «Οι επιχειρήσεις παγκοσμίως θεωρούν τις επιδόσεις της ΕΥ πολύ καλές στο να βοηθάει τους πελάτες της να αυξάνουν την παραγωγικότητά τους και να βελτιώνουν την απόδοση και τη διατήρηση του ανθρώπινου δυναμικού τους. Όσον αφορά τα έργα, η ΕΥ αποδίδει πάνω από το μέσο όρο σε θέματα καινοτομίας που δημιουργεί αξία και προσφοράς υψηλού επιπέδου προσωπικού και υπηρεσιών».

Σύμφωνα με την έκθεση για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA)[2], «Οι επιχειρήσεις στην EMEA θεωρούν ότι η ΕΥ υπερέχει σε σχέση με άλλους παρόχους συμβουλευτικών υπηρεσιών, στο να βοηθά τους πελάτες της να συμμορφώνονται με νέους ή υπάρχοντες κανονισμούς και να βελτιώνουν τη λειτουργική τους αποτελεσματικότητα.
Αναφορικά με τα έργα, η απόδοση της ΕΥ θεωρείται ανώτερη του μέσου όρου ως προς την προσφορά υψηλής ποιότητας προσωπικού, την παροχή τεχνικών γνώσεων και την τήρηση του χρονοδιαγράμματος των εργασιών».

Τέλος, η ΕΥ αναδείχθηκε ως κορυφαία και στις εκθέσεις για τις περιοχές Ασίας-Ειρηνικού και την Αμερικανική Ήπειρο, με τις επιχειρήσεις να κατατάσσουν την απόδοσή της ως ανώτερη του μέσου όρου.
Σχολιάζοντας τη νέα αυτή διάκριση της ΕΥ, ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου,  Συνέταιρος και Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, δηλώνει: «Το βραβείο αυτό αποτελεί σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά με τους πελάτες μας για να τους βοηθήσουμε να αγκαλιάσουν την καινοτομία και να προσαρμοστούν σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, επενδύοντας διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας και την τεχνολογία μας».


 

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών