Διαχείριση της Μάθησης στους Οργανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης

Την έναρξη της υλοποίησης του έργου «Διαχείριση της Μάθησης: Διαμόρφωση Προτεινόμενου Πλαισίου και Οδηγού και Μαθησιακή Υποστήριξη για τη Διαχείριση της Μάθησης σε Οργανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης» σηματοδότησε η υπογραφή της Σύμβασης του έργου, την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019.  

Η υπογραφή της Σύμβασης έγινε μεταξύ του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού - Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης - ως η Υπεύθυνη Αρχή και της κοινοπραξίας του έργου ΕΥ, IMH και Cyprus International Institute of Management (CIIM).
 
Η Σύμβαση αποτελεί μέρος του Γενικότερου Έργου της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης με τίτλο «Μαθησιακή Υποστήριξη της Εφαρμογής Διοικητικών Αλλαγών στη Δημόσια Διοίκηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. H Σύμβαση έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενός πλαισίου για τη διαχείριση της μάθησης στη δημόσια διοίκηση, με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων μερών. Επιπλέον, θα εκπονηθεί ένας αναλυτικός οδηγός ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιηθεί για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της μάθησης στους Οργανισμούς. Τέλος, θα παρασχεθεί η απαραίτητη μαθησιακή υποστήριξη για τη Διαχείριση της Μάθησης στους Οργανισμούς, μέσω εκπαίδευσης και μέσω καθοδήγησης (coaching), ενισχύοντας παράλληλα την ικανότητα της Κυπριακής Ακαδημίας Δημόσιας Διοίκησης και των λειτουργών της ώστε να δρουν αποτελεσματικά μέσα στο πλαίσιο για τη διαχείριση της μάθησης.

Κατά την υπογραφή της Σύμβασης, η κα. Λένια Ορφανίδου, Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Τμήματος Δημόσιας Διοίκηση και Προσωπικού – Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης, τόνισε τη σημασία τόσο της συγκεκριμένης Σύμβασης, όσο και του Γενικότερου Έργου για τους Οργανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης, καθώς ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων του έργου αναμένεται να είναι μεγάλος, ειδικά σε σχέση με τις προσπάθειες εκσυγχρονισμού και μεταρρύθμισης της Δημόσιας Διοίκησης.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»