Τάσεις κι Εξελίξεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Πώς, πόσο και γιατί αλλάζει το προφίλ του καταναλωτή -κυρίως των Millennials- σε Κύπρο κι εξωτερικό; Ποιες οι σύγχρονες αγοραστικές συνήθειες;

Στις μέρες μας, είναι σημαντικό για οποιοδήποτε επιχειρηματικό στέλεχος επιθυμεί να μπει στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της e-επιχείρησής του, να (ανα)γνωρίζει τις τάσεις της εποχής καθώς και τις αγοραστικές συνήθειες των πελατών του. Τα παραπάνω ερωτήματα είναι μερικά μόνο από τα πολύ ενδιαφέροντα κι επίμαχα σημεία που θα θιχτούν κι απαντηθούν μέσω απτών παραδειγμάτων, στο «11ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου». Ραντεβού την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. 

Μεταξύ των ειδικών που θα δώσουν το παρών, είναι και η κα Moiza Saeed, e-Commerce Manager από την Zomato Dubai. Η παρουσίασή της έχει θέμα: “The most powerful social commerce trends”. Η κα Saeed εστιάζει στις βασικές μεθόδους e-Commerce που μπορούν να τεθούν σε εφαρμογή σε σχέση με τις γενικότερες τάσεις και τα σύγχρονα δεδομένα του Ηλεκτρονικού Εμπορίου. Σύγχρονα πετυχημένα εμπορικά σήματα καλλιεργούν σήμερα την επικοινωνία κι ανοιχτή γραμμή με τους καταναλωτές, όχι σαν ένα απλό «όπλο» προσέλκυσής τους αλλά περισσότερο ως τρόπο ουσιαστικής κατανόησης κι εμβάθυνσης στις προτιμήσεις τους. 

Στόχος του «11ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου» είναι οι διεθνείς τάσεις κι εξελίξεις, όπως και πετυχημένα case studies από online καταστήματα (e-shops), που λειτουργούν ως παραδείγματα προς μίμηση, ικανά να δώσουν λύσεις και ιδέες στις κυπριακές επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν. Το Συνέδριο μιλά στη γλώσσα του Σύγχρονου Επιχειρηματία και προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία κι εφόδια για ανταγωνιστική αυτοπροβολή και κερδοφορία. Αποτελεί, δε, οδηγό για την ορθή παρουσία των επιχειρήσεων στην online Αγορά.

Το «11ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου» αφορά κι απευθύνεται προς: επιχειρηματίες, διευθυντές, Εμπορικούς διευθυντές, λειτουργούς Διαφήμισης, Μάρκετινγκ κι Επικοινωνίας, digital managers και μάνατζερς τμημάτων, όπως και προς κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ηλεκτρονικά, όπως επίσης και προμηθευτές, εμπόρους, εταιρείες Logistics, γραφεία που παρέχουν Ψηφιακές Υπηρεσίες κι επιχειρηματίες που έχουν δρομολογήσει την online τους παρουσία.

Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ 

Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 

Πληροφορίες
Χορηγοί (μέχρι σήμερα)
: G.A.P. Vassilopoulos Group & SIX Payment Services (Europe) S.A. και Gloria Jean's Coffees
Οργανωτής: ΙΜΗ 
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες κόστος συμμετοχής κι εγγραφές - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)