Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

FamilyChef: Κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι

Οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η έλλειψη χρόνου ή/και δεξιοτήτων περί μαγειρικής, συχνά καθιστούν το μαγείρεμα δύσκολη υπόθεση για κάθε νοικοκυριό.

Το FamilyChef, ένα ολοκαίνουργιο εγχείρημα, με έδρα τα Λατσιά, ήρθε για να βοηθήσει κάθε οικογένεια να ετοιμάσει νόστιμα γεύματα, αψηφώντας τις δυσκολίες εξεύρεσης, διαχωρισμού και προετοιμασίας των υλικών.

Έπειτα από 20 χρόνια εμπειρίας στους τομείς του λιανικού εμπορίου και της έρευνας, με σημαντικές θέσεις στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και στη Retail Zoom, ο Shak Βασιλείου βρήκε τον τρόπο με τον οποίο το μαγείρεμα δεν αποτελεί ενοχλητική ή δυσάρεστη εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα: Τα σπίτια που βγαίνουν στο σφυρί τον Ιανουάριο 

Αξιοποιώντας τους αναγκαίους επιστημονικούς τρόπους, την έρευνα και την ανάλυση, η ομάδα του Shak Βασιλείου έτρεξε μέσα στον Δεκέμβριο του 2018 πιλοτικό πρόγραμμα τριών εβδομάδων, προμηθεύοντας τα υλικά για τα γεύματα 20 ιδιαίτερα απαιτητικών οικογενειών. Στόχος ήταν να λάβουν σχόλια, εισηγήσεις και να καταλάβουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

«Πάντα πίστευα ότι ο χρόνος όλων μας είναι πολύ περιορισμένος για να μπορούμε να κάνουμε τον σωστό προγραμματισμό όσον αφορά τα γεύματά μας, ιδιαίτερα αν ζητούμε κάτι ποιοτικό», ανέφερε στο InBusinessNews ο διευθυντής του FamilyChef σημειώνοντας ότι πλέον οι καταναλωτές μπορούν να βοηθηθούν στην ετοιμασία ενός γεύματος χωρίς να χρειαστεί να αγοράσουν τα υλικά, να τα πλύνουν, να τα ζυγίσουν και να τα διαχωρίσουν.
 

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Κουρούπη: Το 2019 χρονιά εδραίωσης στις υψηλές αποδόσεις

Ανάμεσα σε 12 συνταγές
Επισκεπτόμενοι το familychef.com.cy, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 12 συνταγές διεθνούς κουζίνας (πχ. κοτόπουλο, ζυμαρικά, ψάρι, έθνικ κουζίνα, σαλάτα και γλυκό), οκτώ για ενήλικες και τέσσερις για παιδιά, οι οποίες ανανεώνονται κάθε 15 ημέρες.

Αφού βρουν το φαγητό της αρεσκείας τους, στη συνέχεια επιλέγουν τις μερίδες, την ημέρα και την ώρα παράδοσης, πληρώνοντας με κάρτα ή με μετρητά κατά την παράδοση.

Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στη Λευκωσία
Από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 14:00 μέχρι τις 20:00, αυτοκίνητο του FamilyChef παραδίδει στους πελάτες του ένα κιβώτιο με όλα τα υλικά που απαιτούνται για την παρασκευή ενός γεύματος, πλυμένα, ζυγισμένα, διαχωρισμένα και όσο το δυνατό πιο προετοιμασμένα. Με τη βοήθεια μίας καρτέλας συνταγής, ακόμα και οι πιο αρχάριοι στην κουζίνα μπορούν να ακολουθήσουν βήμα προς βήμα τις οδηγίες και να ετοιμάσουν το φαγητό τους σε 5 έως 30 λεπτά.

«Αφενός δεν επιθυμούμε το προσωπικό της εταιρείας να εργάζεται Σαββατοκύριακο, αφετέρου τα προϊόντα που παραδίδουμε μπορούν να αντέξουν έως και τρεις μέρες μέχρι να μαγειρευτούν», εξήγησε ο Shak Βασιλείου.

Αν και μέχρι στιγμής η παράδοση των υλικών γίνεται μόνο στην αστική Λευκωσία (Λατσιά, Λακατάμεια, Έγκωμη, Άγιος Δομέτιος, Παλλουριώτισσα και Καϊμακλί), εντούτοις στα πλάνα της εταιρείας είναι η επέκταση και σε άλλες πόλεις. 


Γεύματα που θυμίζουν εστιατόριο
Αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για ψαγμένες συνταγές, οι οποίες περιλαμβάνουν συνοδευτικό, ενώ παράλληλα δείχνουν τη διατροφική αξία ανά μερίδα. 

«Οι συνταγές μας παραπέμπουν σε γεύσεις που μπορεί να βρει κάποιος σε ένα εστιατόριο, καθώς ο στόχος μας είναι ο καταναλωτής να τρώει καλά και σωστά στο σπίτι του, χωρίς να ταλαιπωρείται», επεσήμανε ο διευθυντής του FamilyChef.

Τόνισε επίσης ότι με τη λύση που προσφέρει η εταιρεία δεν χρειάζεται να πεταχτεί στα σκουπίδια οποιοδήποτε υλικό, όπως συνήθως συμβαίνει σε πολλά νοικοκυριά, τα οποία προμηθεύονται μεγαλύτερες ποσότητες υλικών από αυτές που χρειάζονται, καθώς οι ποσότητες που βρίσκονται σε κάθε κιβώτιο είναι ακριβείς για κάθε μερίδα φαγητού.

Οι τιμές για τα γεύματα αρχίζουν από €3,99 και φτάνουν μέχρι τα €8,99.

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη