Νέα Virtual Classrooms στην ψηφιακή πλατφόρμα του Youth Empowered

Αν θες να μάθεις πώς λανσάρεται ένα προϊόν στην αγορά ή με ποιο τρόπο εφαρμόζονται στην πράξη οι βασικές αρχές του Marketing και του Project Management τότε σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λείπεις από τα επόμενα Virtual Classrooms, που θα πραγματοποιηθούν εντελώς δωρεάν στην πρωτοποριακή πλατφόρμα του Youth Empowered (www.youthempoweredhub.com.cy). 

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Youth Empowered, στελέχη της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola μοιράζονται μαζί σου σε πραγματικό χρόνο τις γνώσεις και την εμπειρία τους μέσα από καινοτόμα και διαδραστικά σεμινάρια στο Digital Hub του Προγράμματος. Μετά την επιτυχία των προηγούμενων Virtual Classrooms, που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του μήνα, η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola επιστρέφουν με μία νέα σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου και να διεκδικήσεις καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες. 

Μπες τώρα στο www.youthempoweredhub.com.cy και δήλωσε συμμετοχή στο μάθημα που σε ενδιαφέρει!

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 21, 27 και 30 Νοεμβρίου καθώς και στις 10 και 12 Δεκεμβρίου: 

•    Λανσάρισμα προϊόντος & Case study 
Είναι υπεύθυνος για την προώθηση ενός εκ των καλύτερων εμφιαλωμένων νερών του κόσμου και είναι έτοιμος να μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά ενός πετυχημένου λανσαρίσματος προϊόντος στην αγορά, συγκεκριμένα της αγαπημένης σου Coca-Cola. Ο Γιώργος Γιακούπης, Brand Manager Water της Α/φοι Λανίτη σε περιμένει στις 21 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 για να σου μεταφέρει πολύτιμες πληροφορίες.  

•    Η Στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης και Υγείας & Ασφάλειας σε μία μεγάλη εταιρεία
Σίγουρα κάπου το έχεις ξανακούσει! Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα στη σύγχρονη αγορά, για το οποίο χιλιάδες εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας επενδύουν ολοένα και περισσότερους πόρους. Τώρα, υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Τσαγκάρη, Group Public and Regulatory Affairs Manager της Coca-Cola Hellenic Bottling Company μπορείς κι εσύ να μάθεις στις 27  Νοεμβρίου, στις 11:00 τι είναι η Βιώσιμη Ανάπτυξη και πως σχεδιάζεται η στρατηγική της σε μία μεγάλη εταιρεία. 

•    Project Management και σχετικά παραδείγματα 
Στις 30 Νοεμβρίου, στις 16:00, ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Functional Leader Commercial Ελλάδας-Κύπρου της Coca-Cola Τρία Έψιλον θα σε μυήσει στις βασικές αρχές του Project Management μιλώντας με συγκεκριμένα παραδείγματα, δίνοντας επιπλέον ώθηση στο βιογραφικό σου!

•    Τα επαγγέλματα του μέλλοντος στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης
Από το deep learning και το Artificial Intelligence μέχρι το Internet of things και τα drones, τα επαγγέλματα του μέλλοντος δεν θα μοιάζουν με αυτά που ξέρουμε σήμερα. Η Ρούλα Ποντικάκη, Franchise Manager Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας της The Coca-Cola Company σου περιγράφει ποια επαγγέλματα και ποιες δεξιότητες του μέλλοντος μπορείς να αναμένεις στην Εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης για να ξέρεις  τί ζητάει η αγορά εργασίας.

•    Αρχές του Marketing: από τη θεωρία στην πράξη  
Αν αναρωτιέσαι πώς υλοποιείται μία προωθητική εκστρατεία και πώς ένα προϊόν καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε άλλα, τότε πρέπει να ακούσεις τις απαντήσεις που έχει να σου δώσει ο Νίκος Μπενιουδάκης.  Ο Dairy Unit Manager της Α/φοι Λανίτη θα σε συναντήσει on-line στις 12 Δεκεμβρίου, στις  16:00 για να σου δώσει μία γεύση για τους τρόπους με τους οποίους οι αρχές του marketing εφαρμόζονται από τη θεωρία στην πράξη.

Το Youth Empowered, όπως είναι ήδη γνωστό, είναι ένα πρωτοποριακό Πρόγραμμα της Α/φοι Λανίτη και της Coca-Cola που έχει ως στόχο να προσφέρει σε 3.000 νέους, ηλικίας 18-30 ετών μέχρι το 2020, τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. 

Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται η δημιουργία της καινοτόμου, διαδραστικής πλατφόρμας www.youthempoweredhub.com.cy μέσω της οποίας οι νέοι μπορούν να αποκτήσουν, με τη μορφή e-learning, προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες, λαμβάνοντας καθοδήγηση από στελέχη της αγοράς. Η πλατφόρμα παρέχει πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε ένα ευρύ φάσμα πρωτότυπων εργαλείων, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάζουν υλικό, να συζητούν σε ζωντανό χρόνο καθώς και να ανακαλύψουν τα προτερήματα και τις αδυναμίες τους, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους και διεκδικώντας με επιτυχία μία θέση στην αγορά εργασίας.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»