Γ. Παμπορίδης: Γιατί στην Κύπρο

InBusinessNews  14/09/2018 11:55
Γ. Παμπορίδης: Γιατί στην Κύπρο

Γ. Παμπορίδης: Γιατί στην Κύπρο

InBusinessNews  14/09/2018 11:55
Ο πρώην Yπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης παρευρέθηκε στο 3ο Cyprus International Investors Summit, δίδοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για τους λόγους που η Κύπρος πρέπει να θεωρηθεί ως ιδανικός περιφερειακός κόμβος για τις επιχειρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. 

RELATED ARTICLES


 
Ο κ. Παμπόρδης εξήγησε πως η γεωγραφική θέση της Κύπρου προσφέρει την καλύτερη πρόσβαση στις αγορές και μαζί με την εξαιρετικό φορολογικό και νομικό της πλαίσιο, η χώρα μας είναι ιδανική για κάθε είδους επιχειρήσεις. «Υπάρχει πλήρης πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές που απολαμβάνουν την ελεύθερη κυκλοφορία αγαθών, υπηρεσιών και κεφαλαίων» είπε, προσθέτοντας ότι η Κύπρος είναι δεύτερη ταχύτερα αναπτυσσόμενη χώρα παγκοσμίως.
 
Επιπλέον, ο κ. Παμπόριδης ανέφερε ότι η Κύπρος είναι ένας ισχυρός και εκσυγχρονισμένος επιχειρηματικός κόμβος με εύκολη πρόσβαση σε μια αγορά 500 εκατομμυρίων πολιτών της ΕΕ και μπορεί να είναι ένας αξιόπιστος εταίρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση που μπορεί να προσφέρει ανταγωνιστικά οφέλη και στέρεες επιχειρηματικές λύσεις.
 
Ολοκληρώνοντας, ο Παμπορίδης  δήλωσε ότι "η Κύπρος ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που αναζητούν οι πελάτες σας. Σταθερότητα, σαφείς διαδικασίες, αξιοπιστία και επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. "
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας