ΟΑΥ: Κονδύλι €750 χιλιάδων για την καμπάνια του ΓεΣΥ

Στην προκήρυξη μεγάλου ανοικτού διαγωνισμού για το επικοινωνιακό κομμάτι του υπό εφαρμογή Γενικού Σχεδίου Υγείας (ΓεΣΥ) προχωρεί το επόμενο διάστημα ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ). 

Ο διαγωνισμός, θα έχει ως αντικείμενο τη σύναψη σύμβασης υπηρεσιών για τη διεκπεραίωση της στρατηγικής επικοινωνίας αναφορικά με την εισαγωγή του Γενικού Συστήματος Υγείας (Α’ φάση). Πιο αναλυτικά, ο προσφοροδότης που θα κερδίσει τον διαγωνισμό θα αναλάβει όλη την καμπάνια διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων για την προβολή και ενημέρωση κοινού, παρόχων υπηρεσιών φροντίδας και άλλων εμπλεκομένων αναφορικά με τις βασικές πτυχές και τον τρόπο λειτουργίας του ΓεΣΥ. Τέτοιου είδους συμβάσεις αφορούν κατά κύριο λόγο γραφεία που δραστηριοποιούνται στους τομείς υπηρεσιών Media και Δημοσίων Σχέσεων (PR).

Διαβάστε ακόμα: Σήκωσαν €340 εκατ. τα νοικοκυριά το εξάμηνο

Μεγάλο, πάντως, αναμένεται ότι θα είναι το ενδιαφέρον από τα κυπριακά διαφημιστικά και γραφεία επικοινωνίας, με δεδομένο το υψηλό ποσό της σύμβασης, το οποίο υπολογίζεται στις €750.000, μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. Πέραν του υψηλού ποσού, η επιτυχής ολοκλήρωση μιας τέτοιας καμπάνιας θα προσδώσει περαιτέρω κύρος και αναβάθμιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του επιτυχόντα προσφοροδότη. 

Διαβάστε ακόμα: Πλωτό αιολικό πάρκο προτείνει ο ΣΑΕΚ

Βάσει των κανονισμών, δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό  θα έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα (δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου) ή κοινοπραξίες φυσικών ή/και νομικών προσώπων, τα οποία είναι εγκατεστημένα νόμιμα στην Κύπρο ή σε άλλο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) ή σε τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη Διεθνή Συμφωνία περί Δημοσίων Συμβάσεων (GPA) ή έχουν υπογράψει και κυρώσει συμφωνίες σύνδεσης ή διμερείς συμφωνίες με την Ε.Ε. ή με την Κυπριακή Δημοκρατία. 

Για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, οι Οικονομικοί Φορείς  θα πρέπει να πληρούν υποχρεωτικά τις παρακάτω προϋποθέσεις που αφορούν στην οικονομική και χρηματοοικονομική τους επάρκεια:

1. Να έχουν μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών, για τα τρία (3) τελευταία οικονομικά έτη, τουλάχιστον ίσο με ένα εκατομμύριο (1.000.000) ευρώ. 

2. Νοείται ότι σε περίπτωση που ο Οικονομικός Φορέας είναι κοινοπραξία προσώπων, η πιο πάνω προϋπόθεση αρκεί να πληρείται αθροιστικά από τα μέλη της κοινοπραξίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καμπάνια αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2019, με δεδομένο το γεγονός ότι η πρώτη φάση του ΓεΣΥ θα υλοποιηθεί από την 1η Ιουνίου 2019. 

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών