Η AstroBank επιβραβεύει την Αριστεία

Δελτίο Τύπου  11/07/2018 08:00
Η AstroBank επιβραβεύει την Αριστεία

Η AstroBank επιβραβεύει την Αριστεία

Δελτίο Τύπου  11/07/2018 08:00
  • Συμμετείχε στην τελετή απονομής βραβείων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου
  • Απένειμε το “Βραβείο AstroBank” στον φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών, Μάριο Γεωργίου

Βραβείο αριστείας απένειμε η AstroBank, στο πλαίσιο της τελετής απονομής βραβείων της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αμφιθέατρο «Νίκος Κ. Σιακόλας» (Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο, Πανεπιστημίου Κύπρου). Στη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύθηκαν φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής που διακρίθηκαν για τις υψηλές τους επιδόσεις κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018. 

RELATED ARTICLES


 
Εκ μέρους της Τράπεζας, o Product Manager της Υπηρεσίας Marketing κ. Αλέξης Στεφανίδης, απένειμε το χρηματικό “Βραβείο AstroBank” στον φοιτητή του Τμήματος Οικονομικών, Μάριο Γεωργίου.
 
Σε δηλώσεις του ο κ. Στεφανίδης σημείωσε πως «η επιδίωξη, η επίτευξη και η επιβράβευση της αριστείας βρίσκονται στον πυρήνα των αξιών και των αρχών της AstroBank». Τόνισε πως «η Τράπεζα, ως ένας κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός θα συνεχίσει να στηρίζει και να επιβραβεύει τις προσπάθειες των φοιτητών, και των νέων ευρύτερα, οι οποίοι αποτελούν το μέλλον του τόπου».
 
H AstroBank συγχαίρει όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που βραβεύτηκαν. Ευχή της είναι αυτού του είδους οι εκδηλώσεις, να αποτελέσουν κίνητρο για όλους και όλες για να δουλέψουν σκληρά, εμπλουτίζοντας γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας