Η Infocredit Group παρουσιάζει το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

Δελτίο Τύπου  21/06/2018 16:30
Η Infocredit Group παρουσιάζει το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

Η Infocredit Group παρουσιάζει το Τμήμα Επαγγελματικής Κατάρτισης

Δελτίο Τύπου  21/06/2018 16:30
Η Infocredit Group, εταιρεία παροχής καινοτόμων λύσεων διαχείρισης κινδύνου και επιχειρηματικών πληροφοριών, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του Τμήματος Επαγγελματικής Κατάρτισης, Infocredit Professional Education (www.ipe.com.cy), με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μαρίνου.

RELATED ARTICLES


 
Ο κ. Μαρίνου είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου “Master in Management” και πτυχίου στα χρηματοοικονομικά, ενώ είναι πιστοποιημένος «Project Management Professional (PMP)». Είναι ιδρυτικό μέλος του κυπριακού παραρτήματος PMI Cyprus Chapter, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί στη θέση του Αντιπροέδρου Οικονομικών & Διακυβέρνησης. Ο κ. Μαρίνου έχει εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης, ενώ έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο ημικρατικό τομέα. Είναι υποστηρικτής της δια βίου μάθησης και πιστεύει ακράδαντα ότι σε μια εταιρεία ο εργαζόμενος είναι ο πιο αξιόπιστος της συνεργάτης.
 
Το Τμήμα ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και πρακτικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες επιχειρήσεων και ιδιωτών για την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων. Το τμήμα πλαισιώνεται από μία ικανότατη και αφοσιωμένη ομάδα πιστοποιημένων εκπαιδευτών, οι οποίοι διαθέτουν μεγάλη εμπειρία τόσο στο επαγγελματικό πεδίο όσο και στην επαγγελματική κατάρτιση. Τα περισσότερα προγράμματα του IPE είναι εγκεκριμένα από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) ενώ αρκετά από αυτά δύναται να χρησιμοποιηθούν από τους επαγγελματίες για την ανανέωση των επαγγελματικών τους προσόντων (CPD).
 
Οι επαγγελματίες που επιδιώκουν την αναβάθμιση αλλά και την ανοδική πρόοδο της σταδιοδρομίας τους μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία της Infocredit Group καθώς και από τους διεθνώς αναγνωρισμένους συνεργάτες της στον ακαδημαϊκό τομέα, όπως η  ICSA: The Governance Institute, BPP Professional Education και VinciWorks. Συγκεκριμένα, οι στρατηγικοί μας συνεργάτες προσφέρουν μια πολύπλευρη επιλογή προγραμμάτων αλλά και πιστοποιήσεων, με εναλλακτικές μεθόδους διδασκαλίας.
 
Το IPE παρέχει μια μεγάλη συλλογή προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων ανοικτών ή ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων αλλά και εξ’ αποστάσεως και διαδικτυακών μαθημάτων με μια ευρεία θεματολογία όπως η διαχείριση πιστωτικών κινδύνων, η διαχείριση κινδύνων και κανονιστική συμμόρφωση, εταιρική διακυβέρνηση, επιχειρηματική ανάπτυξη και στρατηγική, διαχείριση έργων και πολλά άλλα. Τα προγράμματα απευθύνονται σε νέους ή έμπειρους επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους όπως χρηματοοικονομικό, νομικό, εμπορικό κ.λπ.
 
"Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μαθήματα κατάρτισης για τους πελάτες μας ώστε να αποκτήσουν όλες τις ικανότητες και γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, να προσφέρουν πρακτικές λύσεις που θα τους βοηθήσουν να διαχειριστούν την καριέρα τους, τους επιχειρηματικούς τους κινδύνους και να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους", λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, Θεόδωρος Κρίγγου.
 
Η ανακοίνωση του Τμήματος συμπίπτει με την δημιουργία της ιστοσελίδας του IPE, η οποία εκτός από τη νέα, σύγχρονη εμφάνιση είναι ιδιαίτερα εύχρηστη.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας