Ποιά η σημερινή ατζέντα του CFO;

Η ΕΥ παρουσιάζει το «14th CFO Management Forum» που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Το Φόρουμ αποτελεί τον μεγαλύτερο πόλο έλξης για τους Οικονομικούς Διευθυντές και διευθυντές Λογιστηρίου στην Κύπρο. Έπειτα από την περιπέτεια της Κυπριακής Οικονομίας η οποία ανέδειξε τον καίριο ρόλο της Οικονομικής Διεύθυνσης στην επιχειρηματική δραστηριότητα, ο ρόλος του Οικονομικού διευθυντή γίνετε όλο και πιο σημαντικός.
 
Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Οικονομικών Διευθύνσεων για τις εξελίξεις στον τομέα τους, όπως και η παρουσίαση καλών πρακτικών από το εξωτερικό και την Κύπρο όσον αφορά την αντιμετώπιση νέων προκλήσεων από το οικονομικό περιβάλλον. Διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές θα αναλύσουν θέματα, όπως είναι η «agenda» του σημερινού CFO, η ψηφιακή μετατροπή του ρόλου του CFO και η ανάγκη ανάπτυξης δεξιοτήτων «business analytics» του σύγχρονου CFO. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Tony Klimas, Partner, EY Advisory - Global Finance Practice Leader, θα μιλήσει για την Agenda του σημερινού CFO, ως ένα μέσο το οποίο βοηθά τους CFO να επεκτείνουν τον άξονα δραστηριοτήτων της εταιρείας τους και ως μέσο που βοηθά στην ατομική ανάπτυξη του κάθε Οικονομικού Διευθυντή. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρξει μια επισκόπηση της διαδρομής και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για το ταξίδι στην κατεύθυνση μιας top-of-the-line οργάνωσης: από τις ψηφιακές δεξιότητες στις μεταμορφωτικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ
 
Παράλληλα με το Φόρουμ, θα διεξαχθούν τα «2nd Cyprus CFO Awards», μια τελετή αφιερωμένη στη βράβευση σημαντικών CFOs για τη συνεισφορά τους ή τα επιτεύγματά τους στον τομέα των Οικονομικών και των επιχειρήσεων. Η εκδήλωση στοχεύει να ρίξει φως στον συνεχώς μεταβαλλόμενο και πάντα γεμάτο προκλήσεις ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή. Μην χάσετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα νέο «ψηφιακά ώριμο» κι αποτελεσματικό επιχειρηματικό μοντέλο.
 
Το Φόρουμ αναμένεται να συγκεντρώσει τους Οικονομικούς Διευθυντές (CFOs) και άλλους βασικούς παράγοντες όλων των μεγάλων επιχειρήσεων κι εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, με στόχο να προσφέρει μια βραδιά που θα συνδυάσει ψυχαγωγία, Networking και ΒΒQ. Πιο συγκεκριμένα, το Φόρουμ απευθύνεται σε Οικονομικούς Διευθυντές επιχειρήσεων όλων των μεγεθών και κλάδων, Finance Directors, διευθυντές και στελέχη λογιστηρίου όλων των μεγεθών και κλάδων, CEOs και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, στελέχη από Accounting/Audit/Tax firms, σύμβουλους επιχειρήσεων και στελέχη τραπεζών.
 
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
14ο CFO Management Forum
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Κύριος Χορηγός: EY
Χορηγοί: Hellenic Bank Public Co Ltd, JCC Payment Systems, Logicom Solutions, A.I. Motokinisi Limited the official importers and distributors of Porsche Cars in Cyprus, TFI Markets Ltd
Documents and Records Management Sponsor: S. Kaniklides (Cyprus) Limited
Χορηγός Κοκτέιλ: Johnnie Walker
Χορηγοί Επικοινωνίας: Accountancy Cyprus, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, Reporter
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την ΙΜΗ: τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)