Έρχεται το Cyprus Citizenship and Residency by Real Estate Invesment Summit

Πάνω από 100 ειδικοί σε θέματα μετανάστευσης από 24 χώρες αναμένεται να παραβρεθούν στο 3ο Cyprus Citizenship and Residency by Real Estate Invesment Summit. 

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Μαΐου στους Χαρουπόμυλους Λανίτη, στη Λεμεσό, θα παρουσιαστούν οι προοπτικές της κυπριακής οικονομίας εν γένει, αλλά, ειδικότερα, στο επίκεντρο θα τεθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στα προγράμματα πολιτογράφησης.

Με την Κύπρο να θεωρείται ελκυστικός προορισμός από ξένους επενδυτές λόγω των προγραμμάτων εξασφάλισης υπηκοότητας και άδειας μόνιμης παραμονής, η τρίτη κατά σειρά σύνοδος αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα: Υπεραγορές: Εξαρτημένες από τα φυλλάδια

Σημειώνεται ότι οι επαγγελματίες στην παροχή υπηρεσιών μετανάστευσης θα ενημερωθούν για ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων και των επενδύσεων που σχετίζονται με τα προγράμματα εξασφάλισης διαβατηρίου. Το 3ο Cyprus Citizenship and Residency by Real Estate Invesment Summit  θα παρουσιάσει συνολικά 31 σημαντικές και ελκυστικές επενδυτικές ευκαιρίες από τον κλάδο των ακινήτων στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα και πιο συγκεκριμένα σε όσους ενδιαφέρονται για τη μετανάστευση.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν γραφεία παροχής υπηρεσιών μετανάστευσης, πρακτορεία παροχής κατοικίας, δικηγορικά γραφεία, διεθνείς επενδυτικές και συμβουλευτικές εταιρείες και οικογενειακά γραφεία, από την Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε ακόμα: Καζίνο: Το success story της Melco έρχεται Κύπρο

Πιο αναλυτικά, ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκονται 20 αντιπρόσωποι από Ηνωμένο Βασίλειο, 18 από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 17 από Κίνα, 9 από Ρωσία, 8 από Καναδά, 5 από Ιορδανία, 4 από Ινδία, Ρ από Αίγυπτο, 3 από Χονγκ Κονγκ, 3 από Ιράν, 2 από Βόρεια Αφρική, δύο από Ελβετία, δύο Βιετνάμ, ενώ ένας αντιπρόσωπος θα συμμετάσχει από Ουγγαρία, Νησιά της Μάγχης, Αυστρία, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Λίβανο, Πορτογαλία, Βέλγιο, Σαουδική Αραβία και Ταϊβάν.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά
Επίσκεψη ομάδας εργαζομένων της Gordian στο Κέντρο Υπηρεσιών «ΣΕΑΝΑ»