Ο ALPHA Κύπρου αλλάζει χέρια

InBusinessNews  16/04/2018 18:30
Ο ALPHA Κύπρου αλλάζει χέρια

Ο ALPHA Κύπρου αλλάζει χέρια

InBusinessNews  16/04/2018 18:30

Με τη συμφωνία να τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, σε ζεστή ατμόσφαιρα και σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα για το υποσχόμενο μέλλον του ALPHA Κύπρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία η επίσημη ενημέρωση του προσωπικού για την επικείμενη εξαγορά των μετοχών του σταθμού από μέλη της ευρύτερης οικογένειας Παπαέλληνα. Η σημαντική αυτή επένδυση σηματοδοτεί τη νέα εποχή για τον ALPHA Κύπρου αλλά και για τον κλάδο της τηλεόρασης στην Κύπρο.

RELATED ARTICLES


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Ηλία Φωτόπουλου, του Επίτιμου Προέδρου του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου, Δημήτρη Κοντομηνά, του Εκτελεστικού Προέδρου του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου Αντρέα Παπαέλληνα και των νέων μετόχων.

Διαβάστε ακόμα: ​​​​​​Γ. Θεοδότου: Γιατί εξαγοράσαμε τον Alpha Κύπρου

Απευθυνόμενος στο προσωπικό του ALPHA Κύπρου ο νέος Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ., Αντρέας Παπαέλληνας είπε: «Η απόφασή μας για εξαγορά του ALPHA Κύπρου δεν έγινε καθόλου τυχαία… κάναμε έρευνα, είδαμε τον ανταγωνισμό, αναλύσαμε δεδομένα, προβληματιστήκαμε και είμαστε σίγουροι για την απόφαση που πήραμε. Μεταξύ άλλων, αυτό που ξεχωρίσαμε στον ALPHA Κύπρου είναι η θεαματική πορεία η οποία κατέγραψε από κάθε άποψη σε μόλις δύο χρόνια λειτουργίας».

alphaparousiasi2

Στην ομιλία του ο Γιώργος Θεοδότου Μέτοχος και Μέλος του Δ.Σ. του ALPHA Κύπρου ανέφερε «Εκφράζω τις ιδιαίτερες μου ευχαριστίες στον Επίτιμο Πρόεδρο του ΔΣ του ALPHA Κύπρου κ. Κοντομηνά που εμπιστεύτηκε την οικογένεια Παπαέλληνα δίνοντας μας τη βαριά σκυτάλη του ονόματος του ALPHA αλλά και αυτό που άρχισε με όλους εσάς πριν από δύο χρόνια, για να συνεχίσουμε με ευθύνη και ακεραιότητα το βαρυσήμαντο έργο που επιτελεί ο ALPHA στην Ελλάδας και εδώ στην Κύπρο προσφέροντας έγκυρη ενημέρωση και ποιοτική ψυχαγωγία στο Κυπριακό κοινό!».
 

alphakyproutheodotou


Διαβάστε ακόμα: Οι νέοι μέτοχοι του ALPHA Κύπρου
 
alphaparousiasi

Από πλευράς του ο Γενικός Διευθυντής του ALPHA Κύπρου, Πέτρος Πέτρου είπε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον νέο Εκτελεστικό Πρόεδρο του ΔΣ ALPHA Κύπρου κ. Αντρέα Παπαέλληνα και τους νέους μετόχους οι οποίοι επένδυσαν στο δικό μας όραμα αλλά και αξίες, θέτοντας ισχυρές βάσεις έτσι ώστε ο ALPHA Κύπρου να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία».

alphaparousiasi4

Τέλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ALPHA Κύπρου κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, αναφερόμενος στην πορεία του καναλιού είπε: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που παραδίδω τον ALPHA Κύπρου στα χέρια της οικογένειας Παπαέλληνα. Είναι απόλυτα βέβαιος ότι ο ALPHA Κύπρου θα οδηγηθεί σε μια νέα εποχή με πολλές επιτυχίες. Οφείλω να συγχαρώ τη Διεύθυνση του ALPHA Κύπρου και το προσωπικό για την σκληρή δουλειά και τις επιτυχίες των τελευταίων δύο χρόνων».

alphaparousiasi3
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας