CIM: 40 χρόνια διδάσκει την επιτυχία

Το Cyprus Institute of Marketing ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1978 με έδρα τη Λευκωσία και ειδίκευση στις σπουδές επάνω στο marketing. Στη 40χρονη πορεία του, όμως, μετεξελίχθηκε σ’ ένα ολοκληρωμένο business school, με προγράμματα σπουδών που καλύπτουν τους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, των Ναυτιλιακών, των Χρηματοοικονομικών, της Λογιστικής και όλους τους συναφείς κλάδους.

Το 1984 η έδρα του CIM μεταφέρθηκε στη Λεμεσό, όπου μέχρι και σήμερα συνεχίζει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, με βραδινά μαθήματα, που δίνουν έμφαση στους εργαζόμενους οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον ισχυρά επαγγελματικά προσόντα.

Διαβάστε ακόμα: CIM: 40 χρόνια πρωτοπορίας και επιτυχίας

Όπως ανέφερε μιλώντας στο InBusinessNews TV o Γιάγκος Χατζηγιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του CIM, «στόχος μας είναι να δώσουμε στους αποφοίτους μας τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσουν να βρουν εργασία. Μέσα από το δίκτυο των αποφοίτων μας αλλά και στρατηγικών συνεργασιών, που έχουμε συνάψει με κορυφαίους οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό, όπως η Τράπεζα Κύπρου, η IBM, η Cablenet, η FXTM κλπ, έχουμε καταφέρει να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερες πιθανότητες εργοδότησης στους αποφοίτους μας».

Διαβάστε ακόμα: CIM: Καινοτόμο μεταπτυχιακό MSc in Digital Marketing

Το CIM έχει υπογράψει μνημόνια συνεργασίας με 18 κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων το University of West London, το Cranfield School of Management του Ηνωμένου Βασιλείου, το University of Bamberg, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες υπέγραψε συμφωνία με το διεθνούς φήμης Polonia University.

Διαβάστε ακόμα: CIM Summit 2018

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιάννη, στρατηγική κατεύθυνση του CIM για τα επόμενα χρόνια είναι η επικέντρωση και αναβάθμιση των ήδη υφιστάμενων προγραμμάτων, η ακόμα μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού εργοδότησης των αποφοίτων και ο άμεσος συσχετισμός των σπουδών με τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών