Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CIM Summit 2018

To Cyprus Institute of Marketing διοργανώνει για 11η συνεχή χρονιά το “CIM Summit 2018” το Σάββατο 31 Μαρτίου στα γραφεία της Τράπεζας Κύπρου (Αγία Παρασκευή), στη Λευκωσία. Το Συνέδριο CIM αποτελεί σημείο αναφοράς για τους τομείς Διοίκησης και Μάρκετινγκ στην Κύπρο, αλλά και την Ευρώπη συνολικότερα. Το CIM διοργανώνεται σε ετήσια βάση και έχει ως στόχο να ενημερώσει τις κυπριακές επιχειρήσεις για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς του Marketing και της Διαχείρισης. 

Παγκοσμίου φήμης ακαδημαϊκοί από κορυφαία Business Schools της Ευρώπης θα είναι εκεί, για να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους παρευρισκόμενους από κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου. Το 2018 είναι μια σημαντική χρονιά, αφού η πραγματοποίηση του “CIM Summit” σηματοδοτεί την 11η επέτειό του. Τα τελευταία 11 χρόνια, το Συνέδριο CIM έχει καθιερωθεί ως ηγέτιδα επιχειρηματική εκδήλωση στην Κύπρο.

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει σημαίνοντα ονόματα ξένων ακαδημαϊκών, με περγαμηνές στον χώρο του Business, οι οποίοι μέσα από τις παρουσιάσεις τους θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τη δύναμη του πετυχημένου Μάρκετινγκ και Management. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να κατακτήσουν τεχνικές και στρατηγικές, οι οποίες θα φανούν χρήσιμες στις καθημερινές τους επιχειρηματικές αποφάσεις και συνεργασίες.

Πιο αναλυτικά, τα βασικά Θέματα Συζήτησης του Συνεδρίου, είναι τα παρακάτω:
Positive Leadership and Positive Change
Ben Tiggelaar, Behavioral Scientist, Author, Visiting Professor IE Business School, Spain

Disruption in Ecosystems
Shaz Ansari, Professor of Strategy & Innovation, University of Cambridge, Judge Business School, UK

Overcoming Customer Apathy in the Age of Digital Marketing
Omar Merlo, Assistant Professor of Marketing, Imperial Business School, UK

Advertising: Creativity and Cultural Change 
Sarah Turnbull, DBA Director, Faculty of Business and Law, University of Portsmouth, UK

Το Συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού, Διευθυντές Πωλήσεων, Διευθυντές Παραγωγής, Διευθυντές Logistics και γενικότερα, κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο των Επιχειρήσεων.

Για περισσότερες Πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Cyprus Institute of Marketing, Platinum Sponsor: PhoenixPro, Χρυσός Χορηγός: Green Energy, Cablenet, Αργυροί Χορηγοί: Paradisiotis, Family Restaurants Andreou (McDonald's Cyprus), L’Or, Gan Direct, C.A. Papaellinas, Χάλκινοι Χορηγοί: Tototheo Group, Stella Artois, Kean, Aon, Airfrance KLM, Υποστηρικτές: PG Tips, Panayiotides Gifts, LightBlack, Landas Colour, Kitchenstudio Living & More, DHL, Commercial General Insurance, Cassoulides Masterprinters, Activia, Special Partner: Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, Gold magazine, Συντονισμός: IMH, Υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.Δημήτρη Συλλούρη, Συντονιστής: IMH.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ - τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ