Γεγονός ο πρώτος οδηγός για την Κύπρο στα κινέζικα

Στην έκδοση του πολυτελούς οδηγού Cyprus Business Investment and Leisure Guide στην κινέζικη γλώσσα προχώρησε η ΙΜΗ. Αποτελεί χρήσιμο οδηγό που περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό τόσο για επενδυτικές ευκαιρίες και την οικονομία όσο και για τις συνθήκες εγκατάστασης και ζωής στην Κύπρο.
Ο οδηγός στην κινέζικη γλώσσα απευθύνεται σε επενδυτές αλλά και σε πολίτες της Κίνας δίδοντας την όσο το δυνατό πληρέστερη εικόνα για την κυπριακή οικονομία και κοινωνία, ενώ αποτελεί τον πληρέστερο οδηγό που κυκλοφόρησε ποτέ για την Κύπρο στην κινέζικη γλώσσα.
 
Στο editorial μέρος του οδηγού φιλοξενούνται άρθρα και συνεντεύξεις από σημαίνουσες προσωπικότητες της Κύπρου και της Κίνας όπως του Προέδρου Αναστασιάδη, του Πρέσβη της Κίνας στην Κύπρο και του Υπουργού Οικονομικών, των προέδρων του ΚΕΒΕ και του CIPA καθώς και άλλων προσωπικοτήτων. 
 
Παράλληλα, στην ειδική έκδοση περιλαμβάνεται εκτενής αναφορά για την πορεία της Οικονομίας της Κύπρου και πως διαμορφώνονται οι δείκτες οικονομικής δραστηριότητας. Την ίδια ώρα, γίνεται μια χαρτογράφηση του κυπριακού επιχειρείν, των διαδικασιών για δραστηριοποίηση επιχειρήσεων στη χώρα μας, αναφορά σε επενδυτικές ευκαιρίες και ανάλυση των υπηρεσιών που παρέχονται στην Κύπρο. Από τον τραπεζικό τομέα μέχρι τον τομέα της υγείας,  της εκπαίδευσης,  των τηλεπικοινωνιών κτλ.
 
Παρουσιάζονται, επίσης, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κουλτούρας του νησιού, οι συνήθειες και ο τρόπος ζωής καθώς επίσης και τα αξιοθέατα και οι τρόποι ψυχαγωγίας. 
 
Η ειδική έκδοση, κυκλοφορεί σε έντυπη και ψηφιακή μορφή και θα διανεμηθεί σε όλους τους Κινέζους επενδυτές που διαμένουν στην Κύπρο, στην Πρεσβεία της Κίνας, στην Πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα, σε αεροσκάφη των αεροπορικών εταιρειών που πραγματοποιούν πτήσεις από και προς την Κύπρο με προορισμό την Κίνα, στο VIP lounge του διεθνούς αεροδρομίου της Λάρνακας, σε 30 και πλέον ξενοδοχεία σε όλες τις πόλεις, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα της Κύπρου, σε εμπορικές τράπεζες, δικηγορικά και λογιστικά γραφεία, ιδιωτικά νοσηλευτήρια  καθώς και σε επιχειρηματικές αποστολές που πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο CIPA, ο CIFA και το ΚΕΒΕ.
 

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)