2o Masterclass για το Business Model Generation στην Κύπρο

Η Open Box Communication ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το δεύτερο διήμερο masterclass για εκπαίδευση στη μεθοδολογία Business Model Generation, που θα διεξαχθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το Business Model Generation είναι μία αποτελεσματική μεθοδολογία διαχείρισης και επικοινωνίας που εξυπηρετεί τη δημιουργία επιχειρηματικού σχεδίου, τον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής και την προσαρμογή της πρότασης αξίας (value proposition). Παράλληλα αναφέρει ότι η Open Box Communication είναι "η μοναδική εταιρεία εκπαίδευσης στην Ανατολική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή και μία εκ των ελάχιστων διεθνώς, που έχει πιστοποιηθεί από την Ακαδημία Strategyzer, δημιουργό του Business Model Generation".

Επίσης, αναφέρεται ότι το πρώτο masterclass στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Ιούλιο με συμμετοχή επαγγελματιών στον τομέα του business development και του marketing. Το διήμερο περιελάμβανε εντατικά διαδραστικά εργαστήρια για πρακτική εκπαίδευση σε ένα καινοτόμο τρόπο σχεδιασμού ενός business model με τη χρήση πετυχημένων παραδειγμάτων από νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες που συγκαταλέγονται στο Fortune 500.

Ο Πάρης Θωμά, συνιδρυτής της Open Box Communication, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα του πρώτου masterclasss και θέλουμε να μοιραστούμε αυτή τη δυνατή γνώση με ακόμα περισσότερους Κύπριους επαγγελματίες. Πιστεύουμε πολύ σε αυτή τη μεθοδολογία που χρησιμοποιείται από κορυφαίους επαγγελματίες παγκοσμίως και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη θετική ανταπόκριση του κυπριακού κοινού.»

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)