Baker Tilly: Δέκα χρόνια στη Ρουμανία με κυπριακό άρωμα

Γιορτάζοντας τη 10η επέτειό τους (2003-2013 ) οι Baker Tilly στη Ρουμανία ( Baker Tilly Klitou ) διοργάνωσαν εορταστική εκδήλωση στις 12 Δεκεμβρίου 2013 στο Athenee Palace Hilton στο Βουκουρέστι, συμπεριλαμβανομένης και δεξίωσης που ακολούθησε την τελετουργική παρουσίαση.

Ο Μάριος Κλείτου, Ανώτερος Διευθύνων Σύμβουλος των Baker Tilly Klitou επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση για την τήρηση των κοινών αξιών της Baker Tilly International , ο κ. Κλείτου άγγιξε τα σχέδια της εταιρείας για επέκταση και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ρουμανίας.

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Baker Tilly International, κ. Geoff Barnes ήταν ένας εκ των ομιλητών του εκδήλωσης. Ο κ. Adam Grainger , ο EMEA Director της Baker Tilly International ήταν επίσης παρών για λογαριασμό του Κεντρικού γραφείου.

Ο κ. Κλείτου και ο κ. Μάμας Κουτσογιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος των Baker Tilly στη Ρουμανία και τη Μολδαβία,  μίλησαν για την πορεία της εταιρείας μέσα από τα πιο σημαντικά ορόσημα της ιστορίας της Baker Tilly Klitou στη Ρουμανία. Ο κ. Νικόλαος Γιαννίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της PrimeCapital, o οποίoς είναι ένας από τους πρώτους συνεργάτες τους στη Ρουμανία, μοιράστηκε τις εμπειρίες που είχε με την Βaker Tilly.

Σχεδόν 200 άτομα παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις , συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων υψηλόβαθμων αξιωματούχων , όπως η ΑE κ. Καλλιόπη Αβραάμ, Πρέσβειρα της Κύπρου στη Ρουμανία, η ΑΕ Ο κ. Γρηγόριος Vassiloconstandakis, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Ρουμανία, ο κ. Nasty Valdoiu, Πρόεδρος της Ένωσης Διμερών Επιμελητηρίων στη Ρουμανία και πολλά άλλα .

Ο κ. Κλείτου , ευχαρίστησε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες για την πιστή υποστήριξή τους και επεσήμανε ότι « Η πορεία προς την 10η επέτειο , δεν ήταν καθόλου απλή . Αλλά ήταν γεμάτη από ενδιαφέρουσες προκλήσεις . Η 10η επέτειος είναι μόνο ένα βήμα στο μακρύ και δύσκολο δρόμος μας, και είμαι σίγουρος ότι η Baker Tilly θα προχωρήσουν μπροστά με αποφασιστικότητά προς την επίτευξη υψηλότερων στόχων . Τώρα , είμαστε ο 7ος μεγαλύτερος οργανισμός στη Ρουμανία όσον αφορά τα μεικτά εισοδήματα και αριθμό εργαζομένων με προσφερόμενες υπηρεσίες σε πέντε διαφορετικές επιχειρηματικές μονάδες".

Όσον αφορά το καθήκον της Baker Tilly προς την κοινωνία, ο κ. Κλείτου ανέφερε ότι «είμαστε πολύ περήφανοι που η στενή συνεργασία μας με τον παγκόσμιο Οργανισμό Hope and Homes for Children στη Ρουμανία συνεχίζεται, αφού μας δίνουν την ευκαιρία να προσφέρουμε μια καλύτερη ζωή των παιδιών που ζουν σε ιδρύματα στη Ρουμανία. Είμασταν επίσης ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Διμερούς Επιμελητηρίου Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ρουμανίας – Κύπρου ως αποτέλεσμα των προσπαθειών μας για την ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων μεταξύ της Ρουμανίας και Κύπρου".
 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου