Gulf Air: 37 χρόνια πτήσεων προς Λάρνακα

Η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, γιόρτασε την 37ή επέτειο έναρξης των πτήσεών της προς τη Λάρνακα κάνοντας μια έκπληξη στον πιο αφοσιωμένο Κύπριο πελάτη της. Ο κ. Ιωάννης Στρογγυλός (Διευθύνων Σύμβουλος της  MASTRO Engineering Ltd), μέλος Gold FalconFlyer της  εταιρίας, ο οποίος πετά με την Gulf Air από τότε που η εταιρία άρχισε να εκτελεί πτήσεις προς τη τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου το 1976, πήρε δώρο ένα αεροπορικό εισιτήριο από τα γραφεία της εταιρίας στη Λάρνακα.

Κατά την παράδοση του εισιτηρίου ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της Orthodoxou Aviation Ltd (Γενικός Αντιπρόσωπος Πωλήσεων της Gulf Air στην Κύπρο), κ. Αλέξανδρος Ηλία , σχολίασε: «Είναι χαρά μας που τιμούμε τον κ. Ιωάννη Στρογγυλό και τη σύζυγό του κ. Κλέα Στρογγυλού, οι οποίοι πετούν με την Gulf Air από τότε που αυτή άρχισε να εκτελεί πτήσεις προς τη Λάρνακα, εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.  Από τότε, η Λάρνακα εξελίχθηκε σε βασικό προορισμό και σήμερα η Gulf Air εκτελεί 5 πτήσεις εβδομαδιαίως από την έδρα της το Μπαχρέιν.»

H Gulf Air είναι σε θέση να συνδέει τη Λάρνακα με περισσότερους από 12 προορισμούς της περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι, του Κουβέιτ και της Ντόχα. Για τους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς προορισμούς στην Ινδική υποήπειρο και την Άπω Ανατολή, η Gulf Air προσφέρει συνδέσεις από  Κύπρο σε δημοφιλείς προορισμούς επαγγελματικών ταξιδίων και διακοπών όπως το Δελχί και η Μπανγκόκ.

Η Gulf Air προσφέρει επίσης μια μοναδική υπηρεσία Ειδικών Αεροσυνοδών για παιδιά (Sky Nanny) καθώς και υπηρεσία υψηλής κουζίνας Sky Chef, ικανοποιώντας έτσι τις ατομικές ανάγκες και απαιτήσεις των επιβατών της. Πρόσφατα, η εταιρία αναδείχθηκε από αμερικανικό έντυπο η περισσότερο «Φιλική προς την Οικογένεια» αεροπορική εταιρία για δεύτερη συνεχή χρονιά και το πλήρωμα καμπίνας πέτυχε βαθμολογία "άριστα" σε πρόσφατη ανεξάρτητη έρευνα μεταξύ επιβατών που διενεργήθηκε από την IATA.


 

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη