Tουρισμός και ξενοδοχεία: Το καθεστώς της Μεσογείου

O CEO της TUI Travel Plc, Peter Long, θα δώσει το παρόν του στο Mediterranean Hotel Management & Investment Forum, 28&29 Νοεμβρίου στο Intercontinental Aphrodite Hills Resort.

Το συνέδριο που περίμενε ο κλάδος του Τουρισμού στην Κύπρο, παίρνει σάρκα και οστά και η Κύπρος είναι έτοιμη να φιλοξενήσει κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας στις 28&29 Νοεμβρίου.
Ο τουρισμός σήμερα μπορεί να θεωρηθεί τηλεκατευθυνόμενος καθώς οι τουριστικοί πράκτορες ελέγχουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των τουριστών. Καθαυτό τον τρόπο τα ξενοδοχεία πρέπει να εγκαθιδρύσουν νέες σχέσεις βασιζόμενες πάνω στα νέα δεδομένα. Τι είναι αυτό που ψάχνουν οι τουριστικοί πράκτορες; Ποιες συμφωνίες πρέπει να τηρηθούν και τι όροι πρέπει να διέπουν τις σχέσεις τους θα αναλυθούν στο Mediterranean Hotel Management & Investment Forum.

Μεταξύ των μεγάλων ονομάτων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Travel, Peter Long, ο οποίος έρχεται να δώσει το παρόν του παρουσιάζοντας το επιτυχές παράδειγμα της TUI η οποία αποτελεί την πιο επιτυχημένη εταιρία διοργάνωσης ταξιδιών αναψυχής παγκοσμίως με πάνω από 30 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Στην παρουσίαση θα αναλυθούν και θα συζητηθούν οι βασικοί πυλώνες αυτής της επιτυχίας όπως η μακροχρόνιες σχέσεις, οι επενδύσεις και η σωστή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους.

Το συνέδριο απευθύνεται σε: Ιδιοκτήτες και διευθυντές παραλιακών ξενοδοχείων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, δικηγόρους, ελεγκτές, ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουριστικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων, επενδυτές και αγοραστές ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικές τράπεζες, αρχιτέκτονες, αρμόδιους κυβερνητικούς φορείς και σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τη βιομηχανία του τουρισμού. 
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων και το στηρίζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων και ο European Trade Association of Hotels, Restaurants and Cafe (HOTREC)

Χρυσός Χορηγός: KPMG CYPRUS. Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί επικοινωνίας: Travel Trade Gazette MENA, Boutique Hotel News και Euromonitor International.

Επίσημος αερομεταφορέας: Κυπριακές Αερογραμμές
Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές και κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.mediterraneanhotelforum.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, e-mail:events@imhbusiness.com, eirini.giorka@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation