British Airways: Καλύτερες ώρες και τιμές από Λάρνακα

Από τον Απρίλιο 2013, οι πτήσεις της British Airways από τη Λάρνακα προς το London Heathrow θα αναχωρούν καθημερινά στις 11:05 πμ. και θα φθάνουν στο Λονδίνο στις 14:05μμ τοπική ώρα (σε σύγκριση με τις απογευματινές ώρες που έφθανε μέχρι σήμερα), ενώ θα αναχωρούν από το London Heathrow στις 22:35μμ., φθάνοντας στο Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 05:05πμ. Παράλληλα με την εφαρμογή του νέου καλοκαιρινού προγράμματος, οι πτήσεις της British Airways, μεταφέρονται από το Terminal 3 του London Heathrow, στο Terminal 5, το αποκλειστικό «σπίτι» της εταιρείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «για να γιορτάσει το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα, αλλά και τη μεταφορά των πτήσεών της στο Terminal 5, η British Airways έχει ανακοινώσει μια καταπληκτική προσφορά μέσω της οποίας οι ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να ταξιδέψουν από την Κύπρο προς το Λονδίνο, κατά τη διάρκεια της περιόδου 1η Απριλίου 2013 έως και 30 Ιουνίου 2013, μπορούν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους προς €240 μετ΄επιστροφής ή €109 μονής διαδρομής (οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το επίναυλο καυσίμων και τους φόρους αεροδρομίων, ωστόσο, δεν συμπεριλαμβάνουν τη χρέωση εξυπηρέτησης / service fee)».

Κατά την ίδια ταξιδιωτική περίοδο, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο, μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν τις ακόλουθες μοναδικές προσφορές προς μακρινούς προορισμούς του Βορείου Ατλαντικού (μετ΄ επιστροφής) πετώντας με British Airways, Iberia και American Airlines: Νέα Υόρκη με €669, Λος Άντζελες με €794, Βοστώνη με €681, Ουάσινγκτον με €659, Σικάγο με €756, Λας Βέγκας με €861, Μόντρεαλ με €723, Τορόντο με €723, Βανκούβερ με €836, Μαϊάμι με €749, Φοίνιξ με €786, Σαν Ντιέγκο με €839, Κάλγκαρι με €873, Φιλαδέλφεια με €786 και Σαν Φρανσίσκο με €816. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το επίναυλο καυσίμων και τους φόρους αεροδρομίων (δεν συμπεριλαμβάνουν τη χρέωση εξυπηρέτησης / service fee).

Οι προσφορές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν από την 4η μέχρι και την 10η Μαρτίου 2013.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας και Κύπρου της British Αirways δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το νέο μας πτητικό πρόγραμμα και την επαναφορά των πτήσεων μας στο σπίτι της BA, το Terminal 5. Με τα νέα δεδομένα, οι ταξιδιώτες από την Κύπρο μπορούν να απολαμβάνουν ένα πιο άνετο πρόγραμμα πτήσεων καθώς επίσης και καλύτερη σύνδεση προς άλλους βασικούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα τη Νέα Υόρκη. Για να γιορτάσουμε αυτό το νέο και βελτιωμένο πρόγραμμα, αποφασίσαμε να επιβραβεύσουμε το κοινό με αυτές τις πολύ ανταγωνιστικές προσφορές, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορέσουν να απολαύσουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο ή τον Βόρειο Ατλαντικό σε πολύ καλές τιμές».
 

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)