Πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες του Ararat (photos)

InBusinessNews  19/10/2022 06:40
Πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες του Ararat (photos)

Πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες του Ararat (photos)

InBusinessNews  19/10/2022 06:40

Προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες του Ararat Grand Residences, του πύργου 27 ορόφων που θα αναπτύσσεται στο ανατολικό κομμάτι του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού.

Το έργο αποτελείται από 17 διαμερίσματα πολυτελείας και ένα υπερπολυτελές ρετιρέ πέντε ορόφων, το οποίο ψάχνει αγοραστή.

Διαβάστε ακόμα: 

Εδραιώνεται ως πολυσυλλεκτικός τουριστικός προορισμός η Κύπρος

Σε αυτά τα υλικά καλπάζει το κατασκευαστικό κόστος (πίνακας)

Το όραμα Αβέρωφ, Χριστοδουλίδη, Μαυρογιάννη για το επιχειρείν

Το ισόγειο του πύργου θα περιλαμβάνει πλατεία που θα οδηγεί σε ένα γκουρμέ εστιατόριο, spa με σάουνα και χαμάμ. Επίσης, θα διαθέτει σαλόνι πούρων με μπαρ, κάβα και διάφορες μπουτίκ.

Επιπλέον, θα περιλαμβάνει χώρους στάθμευσης, τόσο για τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων όσο και για τους επισκέπτες του συγκροτήματος.

4349947415355243 image

Στα περίπου 8.000 τ.μ. γης του συγκροτήματος, θα υπάρχει μια πισίνα μισού Ολυμπιακού μεγέθους (25x10 μέτρα) με μπαρ, γήπεδο τένις, πάρκο και παιδική χαρά.

Πώς προχωρούν οι εργασίες

Σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, οι χωματουργικές εργασίες, οι εργασίες θεμελίωσης, ο σκελετός και οι κολώνες του κυρίως κτιρίου έχουν εδώ και καιρό ολοκληρωθεί.

4349947193838083 image

Οι εργασίες τοιχοποιίας και επιχρισμάτων έχουν επίσης ολοκληρωθεί και σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές που αφορούν τα τελειώματα. 

Όσον αφορά τις εξωτερικές εργασίες και τις επί μέρους κατασκευές συμπεριλαμβανομένου και της πλάκας του χώρου στάθμευσης, οι κατασκευαστικές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και προχωρούν οι εργασίες τελειωμάτων.

Oι εργασίες στην εξωτερική επένδυση του κτιρίου επίσης προχωρούν.

4349947595844929 image

Οι συντελεστές

Τις κατασκευαστικές εργασίες του Ararat Grand Residences έχει αναλάβει η Atlas Pantou, για λογαριασμό της Maserdo Ltd.

Aρχιτέκτονες είναι το αρχιτεκτονικό γραφείο Photiou Architects, Q.S. η εταιρεία A. Demetriades & Partners L.L.C. και σύμβουλοι ηλεκτρομηχανολόγοι η εταιρεία Primedesign Consulting Engineers Ltd.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας