Οικόπεδα, ιδανικά για ανέγερση μεγάλης κατοικίας σε Δάλι και Νήσου

Δελτίο Τύπου  13/08/2022 07:00
Οικόπεδα, ιδανικά για ανέγερση μεγάλης κατοικίας σε Δάλι και Νήσου

Οικόπεδα, ιδανικά για ανέγερση μεγάλης κατοικίας σε Δάλι και Νήσου

Δελτίο Τύπου  13/08/2022 07:00

Σε μία περίοδο που στη Λευκωσία καταγράφεται ραγδαία οικιστική ανάπτυξη, με τη ζήτηση για αγορά ακινήτων να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, η Altamira Real Estate παρουσιάζει οκτώ οικόπεδα στις ανερχόμενες περιοχές Ιδαλίου και Νήσου σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Τα οικιστικά οικόπεδα, που είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, πωλούνται σε ενδεικτικές τιμές που ξεκινούν από €89.000 και θεωρούνται μοναδικά στο είδος τους αφού βρίσκονται σε περιοχές όπου η προσφορά για αγορά τέτοιου είδους ακινήτων είναι περιορισμένη, σε αντιδιαστολή με την υψηλή ζήτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Εστίαση: Η εικόνα για Δεκαπενταύγουστο και τι λένε για ηχορύπανση

Τα επιχορηγούμενα ποσά για κατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας

Αν. Παπαδοπούλου: Το πιο σημαντικό για να πετύχεις στην καριέρα σου

Οι συγκεκριμένες οικιστικές προτάσεις συγκεντρώνουν πληθώρα πλεονεκτημάτων, καθώς, μεταξύ άλλων, είναι διαθέσιμες για άμεση ανάπτυξη, βρίσκονται κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο. Παράλληλα, το μεγάλο εμβαδόν των ακινήτων, επιτρέπει στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες να τα αξιοποιήσουν ποικιλοτρόπως, κατασκευάζοντας πέραν της κατοικίας, άνετους εξωτερικούς χώρους με όμορφους κήπους, πισίνα και ψησταριά. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.


Μοναδικές ευκαιρίες σε ακίνητα με εμβαδόν πέραν των 520 τ.μ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει οικιστικό οικόπεδο στην ενορία Παναγία Ευαγγελίστρια στο Δάλι, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €89.000. Βρίσκεται κοντά στο Δημαρχείο Ιδαλίου και διαθέτει εμβαδόν 534 τ.μ., ενώ έχει τετράγωνο σχήμα και ομαλή επιφάνεια. Εφάπτεται δημόσιου δρόμου ενώ εντός του οικοπέδου υπάρχουν ελιές.

Ακριβώς δίπλα από το εν λόγω ακίνητο, εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 521 τ.μ., που πωλείται στην τιμή των €90.000.
 

4295492944951096 image

Στην ίδια ενορία, ξεχωρίζει ακόμη ένα οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 850 τ.μ., το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €134.000 και έχει πρόσωπο περί τα 19 μέτρα.
 

4295493367240389 image

αΣτην ενδεικτική τιμή των €150.000 εντοπίσαμε μεγάλο οικιστικό οικόπεδο το οποίο βρίσκεται κοντά στο Λύκειο Ιδαλίου, σε μία περιοχή που αποτελείται κυρίως από κενά τεμάχια γης και ανεξάρτητες κατοικίες. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 920 τ.μ., εφάπτεται της οδού Αριάδνης με πρόσωπο περί τα 23 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες καθώς και νεαρά ζευγάρια.

 

4295492383666694 image

Επιπλέον, κοντά στο Κέντρο Υγείας Ιδαλίου ξεχωρίσαμε δύο μεγάλα οικόπεδα, που πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €110.000 έκαστον. Έχουν εμβαδόν 601 τ.μ. και 596 τ.μ., ενώ εφάπτονται δημόσιων δρόμων με πρόσωπο που ξεπερνά τα 20 και 40 μέτρα αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα εκ των δύο ακινήτων είναι γωνιακό.

Γωνιακό οικιστικό οικόπεδο εντοπίσαμε και κοντά στο κέντρο του Δήμου. Διατίθεται στην τιμή των €100.000, έχει πρόσοψη περί τα 47 μέτρα και εμβαδόν 564 τ.μ., ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για ανέγερση διώροφης κατοικίας ή/και οικιστικού συγκροτήματος.

Τέλος, στην κοινότητα Νήσου διατίθεται προς πώληση οικιστικό οικόπεδο στην επιφυλασσόμενη τιμή των €147.000. Βρίσκεται μόλις 700 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, έχει πρόσοψη περί τα 25 μέτρα και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας