Νέος πύργος 110 μέτρων στη Λεμεσό (photos)

Ένα καινούργιο πολυώροφο οικιστικό έργο αναμένεται να αποκτήσει η Λεμεσός.

Το SunMar Tower αποτελείται από συνολικά 79 διαμερίσματα και το συνολικό ύψος του κτηρίου θα είναι 110 μέτρα. Το block θα περιλαμβάνει επίσης υπόγειο χώρο στάθμευσης, πισίνες, spa και πολλές άλλες εγκαταστάσεις.

 

Η Saaeda Constructions ανακοίνωσε ότι επιλέχθηκε από την Crona Group ως η εταιρεία που θα επιμεληθεί τη βαφή για την τοποθέτηση της διογκωμένης επίστρωσης στο εν λόγω οικιστικό έργο.

Διαβάστε ακόμα:

Τι σημαίνει για τους δανειολήπτες η αύξηση επιτοκίου από την ΕΚΤ

Πόσα εισέπραξε το κράτος από φόρους το 2021

Πιο αναλυτικά, το συμβόλαιο απαιτεί προετοιμασία της επιφάνειας όλων των χαλύβδινων μελών της κατασκευής και εφαρμογή διογκούμενης βαφής για αντοχή στη φωτιά έως 90 λεπτά. Η συνολική επιφάνεια του χάλυβα που πρέπει να προστατευτεί είναι περίπου 30.000 τ.μ. Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν άμεσα και θα συνεχιστούν μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του 2023.

Αρχιτέκτονας του έργου είναι το γραφείο Panos Panayiotou + Associates (PPA Architects), ενώ τις μηχανολογικές υπηρεσίες ανέλαβε η DDA Mechanical Consulting Engineer.

Ποια είναι η Crona Group

Η Crona Group, η οποία ανέλαβε την ανέγερση του SunMar Tower, είναι ένας όμιλος εταιρειών που παρέχει πλήρες φάσμα υπηρεσιών ανάπτυξης και κατασκευής, από την ανάπτυξη του έργου έως την υλοποίησή του.

 

Ο όμιλος δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά για πάνω από 15 χρόνια. Η ομάδα της Crona έχει υλοποιήσει έργα μεγάλης κλίμακας και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας.


Ανάμεσά τους το πολυώοροφο Park Tower και τις επαύλεις, Park Suites, που βρίσκονται στους χώρους του πεντάστερου ξενοδοχείου της Λεμεσού, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa.

 

Η θυγατρική της, Crona Construction, η οποία αποτελεί μέρος της Crona Group, έλαβε ανώτερη κατασκευαστική άδεια επιπέδου Α`Α. Η άδεια αυτή επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα των απαραίτητων πόρων και αρμοδιοτήτων για την υλοποίηση μεγάλων κατασκευαστικών έργων.

Η Crona Property δραστηριοποιείται στην πώληση και διαχείριση πολυτελών ακινήτων στην Κύπρο. Ανάμεσά τους, διαμερίσματα, αρχοντικά, βίλες, μπανγκαλόου, οικόπεδα και επενδυτικά έργα. Η εταιρεία προσφέρει επιλογές πολυτελών ακινήτων προς πώληση, τα οποία βρίσκονται σε γραφικές γωνιές του νησιού.

Δειτε Επισης

Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Κοντά σε απόκτηση των εργασιών της CNP η Ελληνική Τράπεζα-Κλειδώνει το deal
Η Touch Card™ από τη Mastercard® τώρα διαθέσιμη στην Ελληνική Τράπεζα
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Το restart του τραπεζικού τομέα της χώρας μας και το παράδειγμα της Τράπεζας Κύπρου
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων