Dream Tower: Deal σταθμός με πώληση 21 διαμερισμάτων σε Ισραηλινούς

Μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις στο κυπριακό real estate με άρωμα Ισραήλ επιτεύχθηκε πρόσφατα, στη Λεμεσό.

Κομβική ήταν η διαμεσολάβηση της LA Business Consultancy Ltd στη συμφωνία για την πώληση 21 διαμερισμάτων στο πολυώροφο Dream Tower, στη Λεμεσό, σε επενδυτές από το Ισραήλ.

Ο 27ώροφος πύργος είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της HKCY Hotels Ltd με γνωστό Κύπριο δικηγόρο.

 

Διαβάστε ακόμα:

Elena Prohaskova: Γι' αυτούς τους λόγους έρχεται Κύπρο η JetBrains

Ποιες εισηγμένες και πόσο μέρισμα δίνουν στους μετόχους

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από επενδυτές
Η συμφωνία, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έγιναν στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, είναι υψίστης σημασίας καθώς αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπιστοσύνη που εξακολουθούν να έχουν οι ξένοι επενδυτές στην Κύπρο και την οικονομία της, παρά τις διεθνείς δυσμενείς οικονομικές συνθήκες.

Διαβάστε εδώ: Dream Tower: Οικιστική ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού

 

Ο Χρήστος Νεοκλέους, διευθυντής της HKCY Hotels Ltd, δήλωσε σχετικά με τη σύναψη της συμφωνίας: «Το Dream Tower προσελκύει την προσοχή μεγάλων επενδυτών για τον εξαίσιο σχεδιασμό, την εξαιρετική τοποθεσία και την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της συμφωνίας εν μέσω του αβέβαιου κλίματος που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την ανθεκτικότητα της αγοράς της Λεμεσού και την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι ξένοι επενδυτές στον κατασκευαστικό τομέα στην Κύπρο και ιδιαίτερα σε αυτό το μοναδικό έργο».

 

Πολυτελείς κατοικίες σε 27 ορόφους
Το Dream Tower Residences βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα από τη γαλάζια ακτή της Λεμεσού, στη λεωφόρο Αμαθούντος.

Το έργο αποτελείται από 91 διαμερίσματα σε 27 ορόφους ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, καθώς και δύο μεζονέτες τεσσάρων υπνοδωματίων.

 

Οι PPA, αρχιτέκτονες του έργου, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Το Dream Tower σχεδιάστηκε έτσι ώστε το κτήριο να καταλαμβάνει τη μικρότερη δυνατή έκταση στην παραλία, ενώ η υπόλοιπη ανάπτυξη είναι μια πλούσια σειρά σκληρών και απαλών διαμορφώσεων, δημιουργώντας πολυτελείς χώρους για τους κατοίκους, άφθονο πράσινο και ανεμπόδιστη θέα.

«Το ύψος της ανάπτυξης διασπάται από χώρους πρασίνου σε διάφορα επίπεδα, αφήνοντας κενά καθ’ ύψος κι αποφεύγοντας έτσι την εμφάνιση ενός ανεπιθύμητου μονολιθικού όγκου. Ταυτόχρονα, προσφέρει χώρους κοινωνικοποίησης για τους ενοίκους. Το γραφείο έχει αναλάβει επίσης την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου για το έργο τόσο στα διαμερίσματα όσο και στους πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους», είχε αναφέρει σε παλαιότερη τοποθέτησή του ο αρχιτέκτονας του έργου, Πάνος Παναγιώτου.


Υπηρεσίες VIP
Η ανάπτυξη περιβάλλεται από πολυτελή ξενοδοχεία πέντε αστέρων, μπουτίκ, εστιατόρια και καφέ, ενώ οι κάτοικοι μπορούν να επωφεληθούν από όλα όσα έχει να προσφέρει η Λεμεσός, από τις αμμώδεις παραλίες με γαλάζια σημαία μέχρι τη ζωντάνια της πόλης.

 

  

Οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι θα έχουν πρόσβαση σε χώρο υποδοχής, 24ωρη υπηρεσία θυρωρείου και φύλαξης, εστιατόριο VIP, επιχειρηματικό κέντρο, αίθουσα συνεδριάσεων και κέντρο φροντίδας παιδιών.

 

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εσωτερική και εξωτερική πισίνα, παιδική χαρά, βεράντες με καταπράσινους κήπους, σιντριβάνι και πισίνα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και εγκαταστάσεις όπως σπα, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι, χώρο μασάζ, γυμναστήριο και pilates, αλλά και γήπεδα τένις.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια