Altamira: 10+1 κατοικίες και διαμερίσματα από €70.000

InBusinessNews  01/04/2022 07:30
Altamira: 10+1 κατοικίες και διαμερίσματα από €70.000

Altamira: 10+1 κατοικίες και διαμερίσματα από €70.000

InBusinessNews  01/04/2022 07:30

Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Κυπρίων αγοραστών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα.

Σύμφωνα με επαγγελματίες του κλάδου των ακινήτων, η πανδημία και οι αλλαγές που επέφερε στον τρόπο ζωής των πολιτών συνέτεινε στην αναζήτηση ακινήτων με μεγαλύτερους και πιο ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους, αυλή καθώς και εξωτερικές βεράντες. Η τάση αυτή επιβεβαιώνεται και από τις πωλήσεις του Κτηματολογίου, αφού η συγκεκριμένη κατηγορία ακινήτων συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των συναλλαγών.

Διαβάστε ακόμα:

MUFG: Αλλάζει τον χάρτη των επενδυτικών ταμείων στην Κύπρο

Τα 3+1 ξενοδοχεία σε Αθήνα και Μύκονο που πούλησε κυπριακή εταιρεία

Στο IN Business Απριλίου: Πώς η Λάρνακα μεταμορφώνεται

Δεδομένης της αυξημένης ζήτησης που παρατηρείται, η Altamira Real Estate παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα, 11 ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα, οι οποίες βρίσκονται σε μερικές από τις καλύτερες οικιστικές περιοχές της Κύπρου.

Οι μοναδικές ευκαιρίες που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε, αφορούν ακίνητα τα οποία μπορούν να κατοικηθούν αμέσως, είτε από τον ίδιο τον αγοραστή είτε από ενοικιαστή, γεγονός που τα καθιστά μία πολύ ελκυστική επενδυτική επιλογή, αποφέροντας σημαντικό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Πρόκειται για έτοιμες οικιστικές μονάδες που δίνουν στον αγοραστή τη δυνατότητα να αποφύγει τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτεί η ανέγερση μίας νέας κατοικίας καθώς και διαμερίσματος, αλλά και το υψηλό κατασκευαστικό κόστος που παρατηρείται αυτή την περίοδο στην αγορά, το οποίο σε αρκετές των περιπτώσεων ξεπερνά το 30%.

Επιπρόσθετα, τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ, βρίσκονται κοντά σε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και ανέσεων, ενώ διατίθενται σε τιμές αρκετά πιο χαμηλές από καινούργιες οικιστικές μονάδες. Το γεγονός ότι είναι κενά, προσφέρει τη δυνατότητα στον εν δυνάμει αγοραστή να διαμορφώσει όπως ο ίδιος επιθυμεί τους εσωτερικούς χώρους, επιλέγοντας τα χρώματα, τα έπιπλα και τη διακόσμηση της αρεσκείας του.


Έτοιμες λύσεις από μόλις €70.000

Στην επαρχία Λευκωσίας
και συγκεκριμένα στο Πλατύ Αγλαντζιάς, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Κυρηνείας, ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €550.000.
 

4179616776813164 image

 
Πρόκειται για μία περιοχή που διαχρονικά παρουσιάζει υψηλή ζήτηση για αγορά κατοικιών και διαμερισμάτων, ενώ προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και τον αυτοκινητόδρομο. Η κατοικία, έκτασης 340 τ.μ., βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, καθιστικό, πλυσταριό, γραφείο και τέσσερα υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει αυλή, αποθήκη, ψησταριά και καλυμμένο χώρο στάθμευσης. Θεωρείται ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

Στην ίδια περιοχή εντοπίσαμε ακόμη, διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €310.000. Το ακίνητο αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνια και βεράντες ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων του διαμερίσματος ανέρχεται στα 171 τ.μ. και των βεραντών στα 113 τ.μ..

Ισόγειο διαμέρισμα, έκτασης 162 τ.μ., ξεχωρίσαμε σε ελκυστική αλλά και περιζήτητη τοποθεσία του Δήμου Στροβόλου. Το ακίνητο, που βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Ελαιώνων και το Δημαρχείο Στροβόλου, μία πολύ δραστήρια περιοχή με έντονο εμπορικό αλλά και οικιστικό χαρακτήρα, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €185.000. Βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο, ενώ εξωτερικά διαθέτει βεράντα, ψησταριά καθώς και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης της αυλής.

Στην ίδια πολυκατοικία, εντοπίσαμε επίσης, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €135.000. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν 155 τ.μ. και επιπλέον 22 τ.μ. καλυμμένη βεράντα. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Επιπρόσθετα, στο Δάλι, κοντά στο Περιφερειακό Γυμνάσιο Πέρα Χωρίου Νήσου, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €100.000.
 

4179618963777164 image

 
Το ακίνητο είναι γωνιακό και εφάπτεται χώρου πρασίνου καθώς και των οδών Ιδαλιάδος και Νέο Λιβάδι. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο αλλά και τους γειτονικούς δήμους ενώ αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Στο ισόγειο διαθέτει επίσης, καλυμμένο χώρο στάθμευσης καθώς και αποθήκη.

Σε μία ήσυχη περιοχή της κοινότητας Κλήρου στην επαρχία Λευκωσίας, επιλέξαμε ημιτελή ισόγεια κατοικία που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €115.000 και απέχει μόλις μερικά μέτρα από τον πυρήνα του χωριού.
 

4179618004533164 image

 
Το ακίνητο είναι ξύλινης κατασκευής και δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων ενώ διαθέτει ημιτελή πισίνα. Έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων γύρω στα 180τ.μ. και βεράντες έκτασης 56 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής επιτρέπει στον εν δυνάμει αγοραστή του να διαφοροποιήσει όπως ο ίδιος επιθυμεί τη διαρρύθμιση και διακόσμηση των χώρων, επιλέγοντας έπιπλα και χρωματισμούς της αρεσκείας του.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης ετοιμοπαράδοτη έπαυλη με πισίνα και θέα τη θάλασσα, στην κοινότητα Κουκλίων στην επαρχία Πάφου, η οποία πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €290.000.
 

4179618334161164 image

 
Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην περιοχή Secret Valley Golf Course, σε ένα καταπράσινο φυσικό τοπίο και απέχει μόλις μερικά λεπτά από την Πέτρα του Ρωμιού, τις όμορφες παραλίες της επαρχίας καθώς και τον αερολιμένα Πάφου. Διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους, ενώ αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια, μπάνια και μεγάλη αυλή.

Στον Δήμο Παραλιμνίου της επαρχίας Αμμοχώστου, ξεχωρίσαμε ισόγειο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, κοντά στη λεωφόρο Κάππαρη και τη θάλασσα. Το ακίνητο που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €70.000, απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις όμορφες παραλίες του Δήμου αλλά και την τουριστική περιοχή του «Πρωταρά». Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο ενώ έχει εμβαδόν 65 τ.μ.. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και ακάλυπτο χώρο στάθμευσης.

Μεζονέτα τριών υπνοδωματίων εντοπίσαμε στο Δήμο Δερύνειας, στην ενδεικτική τιμή των €175.000. Το ακίνητο απέχει μόλις μερικά μέτρα από το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και τον κύριο δρόμο Δερύνειας – Παραλιμνίου. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης, αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, μπάνιο και είναι έκτασης 129 τ.μ..

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας