Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: 80 νέα ακίνητα αυτή την εβδομάδα σε όλη την Κύπρο

Πληθώρα εξαιρετικών ευκαιριών για αγορά ακινήτου εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate και αυτή τη βδομάδα.

Περισσότερα από ογδόντα ακίνητα που συγκεντρώνουν σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως διαμερίσματα, κατοικίες και οικόπεδα σε επιλεγμένες οικιστικές περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο, περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate.

Τα φώτα συγκεντρώνει η επαρχία Λεμεσού, όπου ξεχωρίσαμε τον μεγαλύτερο αριθμό νέων ακινήτων με 23 επιλογές που περιλαμβάνουν άνετες κατοικίες, παραδοσιακά σπίτια, οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης σε δημοφιλείς περιοχές όπως ο Ύψωνας, η Γερμασόγεια, η Αγία Φύλα και η Μέσα Γειτονιά.

Διαβάστε ακόμα: 

Δικράν Ουζουνιάν: Κινείται παρά τις αυξήσεις η αγορά αυτοκινήτου 

Aντώνης Ορθοδόξου: Να κρατάμε μικρό καλάθι για τον τουρισμό 

Λιανεμπόριο: Χορός αυξήσεων και αίτημα για κατάργηση safepass 

Σε υπερκατάστημα DIY μετατρέπεται το Superhome Center στη Λεμεσό 

Στον δήμο Ύψωνα εντοπίσαμε μία μεγάλη διώροφη κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €420.000. Η ευρύχωρη κατοικία, βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λεμεσού.
 

Είναι μεταλλικής κατασκευής και αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, πλυσταριό, τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλο κήπο, κλειστό χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας είναι 306 τ.μ., της ακάλυπτης βεράντας 92 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας 20 τ.μ..

 

Ξεχωρίζει επίσης, ανεξάρτητη κατοικία τύπου split – level, δηλαδή με υπερυψωμένο όροφο, στον δήμο Μέσα Γειτονιάς, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €300.000.
 

Το ακίνητο απέχει μόλις μερικά μέτρα από τη συμβολή των λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Γρηγόρη Αυξεντίου, εφάπτεται πεζόδρομου και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης. Η άνετη κατοικία, έκτασης 143 τ.μ., αποτελείται, μεταξύ άλλων, από τέσσερα υπνοδωμάτια, ημιυπόγειο, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνια. Εξωτερικά διαθέτει ψησταριά, χτιστό παραδοσιακό ξυλόφουρνο καθώς επίσης καλυμμένο χώρο στάθμευσης με πέργολα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

 

Επιπρόσθετα, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως, κοντά στην υπεραγορά “LIDL”, εντοπίσαμε διώροφο οικιστικό κτήριο, στην ενδεικτική τιμή των €315.000. Το ακίνητο απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λεμεσού ενώ αποτελείται από ισόγειο με κατοικία τριών υπνοδωματίων, όροφο με κατοικία επίσης τριών υπνοδωματίων, καθώς και υπόστεγο που έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Το κτήριο αντιστοιχεί στο 1/2 μερίδιο του ακινήτου και έχει συνολικό εμβαδόν κλειστών χώρων 312 τ.μ..

 

Σε μία ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή της Γερμασόγειας, ξεχωρίσαμε ακόμη, διώροφη κατοικία στην ενδεικτική τιμή των €180.000. Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, μεγάλη αυλή, βεράντες και καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €450/μήνα με απόδοση 3%.

 

Σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή Ομονοίας στον Δήμο Λεμεσού, εντοπίσαμε γωνιακό οικόπεδο με υψηλό συντελεστή δόμησης (120%), που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου, στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το παραλιακό μέτωπο, το Λιμάνι, τη Μαρίνα Λεμεσού και τον αυτοκινητόδρομο ενώ εφάπτεται δρόμων με συνολικό πρόσωπο περί τα 42 μέτρα. Σημαντικό πλεονέκτημα του οικοπέδου είναι το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από μεγάλο χώρο πρασίνου, ενώ είναι ιδανικό για ανέγερση μικρής πολυκατοικίας. Αποτελεί κατάλληλη επιλογή για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον Δήμο Γερίου, σε κοντινή απόσταση από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά, επιλέξαμε μία μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με έξι ετοιμοπαράδοτα και κενά διαμερίσματα τα οποία μπορούν να ενοικιαστούν, αποφέροντας σημαντικό μηνιαίο εισόδημα πέραν των €3.800 στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη.
 

 
Τα διαμερίσματα διατίθενται στην ενδεικτική τιμή των €640.000, απολαμβάνουν καλές προσβάσεις προς του γειτονικούς Δήμους και το κέντρο της πρωτεύουσας ενώ αποτελούν μέρος πολυκατοικίας με συνολικά οκτώ διαμερίσματα. Τα πέντε από τα διαμερίσματα είναι δύο υπνοδωματίων και μπορούν να ενοικιαστούν προς €650/μήνα ενώ το 6ο είναι ενός υπνοδωματίου και δύναται να ενοικιαστεί προς €550/μήνα.

 

Σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, στην Ακρόπολη, κοντά στο Μακάρειο Νοσοκομείο και την πολυσύχναστη λεωφόρο Ιφιγενείας, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην ενδεικτική τιμή των €140.000. Πρόκειται για μία εξαιρετική τοποθεσία με διαχρονικά αυξημένη ζήτηση για αγορά διαμερίσματος, κυρίως λόγω της προσπελασιμότητάς της. Το ακίνητο, έκτασης 119τ.μ., βρίσκεται σε μία καλοδιατηρημένη πολυκατοικία και αποτελείται από τραπεζαρία, κουζίνα με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα και δύο μπάνια. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο της πολυκατοικίας, ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας ενώ είναι κενό και έτοιμο για άμεση χρήση. Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση, όσο και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση, αφού μπορεί να ενοικιαστεί για περισσότερα από €700/μήνα.

 

Οικιστικό οικόπεδο, ιδανικό για ανέγερση ευρύχωρης πολυτελούς κατοικίας, εντοπίσαμε στην κορυφαία οικιστική περιοχή της πρωτεύουσας, το Πλατύ Αγλαντζιάς.
 

 
Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €360.000 και βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από τη λεωφόρο Κυρηνείας και τις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ. Πρόκειται για μια εξαιρετική τοποθεσία με διαχρονικά υψηλή ζήτηση για αγορά ακινήτου, κυρίως λόγω της ελκυστικότητας και προσπελασιμότητάς της. Εφάπτεται επί της οδού Φιλοθέης και επί χώρου πρασίνου, γεγονός που του προσδίδει υπεραξία ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Αγίου Νικολάου, κοντά στο εμπορικό κέντρο “Metropolis Mall” και το Στάδιο ΓΣΖ, ξεχωρίσαμε δύο διαμερίσματα τα οποία πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €85.000 και €70.000 αντίστοιχα. Τα διαμερίσματα τριών και δύο υπνοδωματίων, προσφέρουν εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο ενώ αποτελούν μέρος της πολυκατοικίας «Marsellos Court No. 4». Βρίσκονται στον τέταρτο όροφο, αποτελούνται από καθιστικό τραπεζαρία, κουζίνα και καλυμμένες βεράντες, ενώ διαθέτουν ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι ιδανικά για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κουκλίων, σε πολύ μικρή απόσταση από το “Secret Valley Golf Club”, εντοπίσαμε μία διώροφη έπαυλη με πισίνα, στην ενδεικτική τιμή των €320.000. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου, τον αυτοκινητόδρομο και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες, ενώ η άμεση περιοχή της χαρακτηρίζεται από ένα όμορφα δομημένο περιβάλλον με πολυτελείς επαύλεις. Η έπαυλη διαθέτει έκταση 154 τ.μ., και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, βεράντες, τρία υπνοδωμάτια και μπάνια ενώ είναι κενή και έτοιμη για άμεση χρήση. Είναι ιδανική για χρήση ως εξοχικό κατάλυμα, ενώ μπορεί να ενοικιαστεί μέσω γνωστών πλατφόρμων ενοικίασης, αποφέροντας υψηλά εισοδήματα στον ιδιοκτήτη της.

 

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης