Altamira: 10+1 νέα οικιστικά οικόπεδα από €50.000

Πληθώρα μοναδικών ευκαιριών σε οικιστικά ακίνητα, εντοπίσαμε μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate.

 

Από τα συνολικά 57 νέα ακίνητα αυτής της εβδομάδας, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται σε περιοχές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Κυπρίων αγοραστών, όπως οι τοποθεσίες «ΣΤΕΛΜΕΚ» και «Μετρό» στη Λακατάμια, το Κίτι και το Κολόσσι. Τα επιλεγμένα ακίνητα προσφέρονται για ανέγερση κατοικίας ή/και μικρής πολυκατοικίας, βρίσκονται κοντά σε όλες τις αναγκαίες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις. Είναι ιδανικά για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 15 Μαρτίου.

 

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην δημοφιλή οικιστική περιοχή «ΣΤΕΛΜΕΚ», στον Δήμο Λακατάμειας, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €180.000.
 

Το ακίνητο, έκτασης 544 τ.μ., εφάπτεται της οδού Κλεισθένους με πρόσωπο περί τα 19 μέτρα και βρίσκεται κοντά στον κυκλικό κόμβο παρά τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και τον Αμερικάνικο Ραδιοσταθμό. Πρόκειται για μία νεόδμητη περιοχή με καινούριες και μοντέρνες κατοικίες, με δυνατό πλεονέκτημά της, τις εξαιρετικές προσβάσεις προς Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, αλλά και το εμπορικό κέντρο «Nicosia Mall», όπου διαχρονικά καταγράφεται αυξημένη ζήτηση για αγορά ακινήτου.

Στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο κέντρο της Λευκωσίας, σε κοντινή απόσταση από τη συμβολή των λεωφόρων Λάρνακος και Διγενή Ακρίτα, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην ενδεικτική τιμή των €190.000. Το ακίνητο, έκτασης 348 τ.μ., εφάπτεται της οδού Θηβών και έχει πρόσωπο περί τα 16 μέτρα ενώ το γεγονός ότι εμπίπτει στην οικιστική ζώνη Κα3 το καθιστά κατάλληλο για ανέγερση κτηρίου με ψηλό συντελεστή δόμησης. Αποτελεί ιδανική επιλογή, κυρίως, για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

 

 

Ελκυστικό γωνιακό εμπορικό οικόπεδο, έκτασης 581 τ.μ., εντοπίσαμε στον Δήμο Στροβόλου, κοντά στον κυκλικό κόμβο της υπεραγοράς «ΜΕΤΡΟ». Το ακίνητο, διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €350.000, εφάπτεται σε δύο δρόμους με συνολικό πρόσωπο περί τα 44 μέτρα, ενώ θεωρείται προνομιακό αφού βρίσκεται σε μία περιοχή με έντονη εμπορική αλλά και οικιστική δραστηριότητα. Εμπίπτει σε εμπορική ζώνη με υψηλό συντελεστή δόμησης (120%) και ως εκ τούτου με τον κατάλληλο σχεδιασμό μπορεί να αξιοποιηθεί για την ανέγερση τριώροφου κτηρίου εμπορικής ή/και μικτής χρήσης. Βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο αφού οι παρακείμενες διασταυρώσεις ενώνουν τον Στρόβολο με τη Λακατάμεια.
 

 

Σε μία ήσυχη και αμιγώς οικιστική περιοχή στο Τσέρι, επιλέξαμε οικόπεδο με εμβαδόν 620 τ.μ. το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Το ακίνητο βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία και το Α’ Δημοτικό Σχολείο του Δήμου, ενώ εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα. Πρόκειται για μία πολύ δραστήρια περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, η οποία τα τελευταία χρόνια σημειώνει μεγάλη οικοδομική ανάπτυξη. Προσφέρεται για ανέγερση κατοικίας με πολύ μεγάλη αυλή για οικογενειακές στιγμές αλλά και για δημιουργία κήπου και υποδομών για υπαίθριες δραστηριότητες.

Στο Τσέρι εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €82.000 και βρίσκεται κοντά στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας. Έχει εμβαδόν 544 τ.μ., εφάπτεται δημόσιου δρόμου και διαθέτει πρόσωπο περί τα 42 μέτρα.

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κιτίου, ξεχωρίσαμε μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 574 τ.μ., το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €91.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής ενώ διαθέτει άριστες προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την κύρια περιοχή ανάπτυξης του Κιτίου με καταστήματα και διάφορες υπηρεσίες. Εφάπτεται σε δημόσιο χώρο πρασίνου, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό και προνομιούχο ενώ εμπίπτει εντός της πολεοδομικής ζώνης Η2, επιτρέποντας την ανάπτυξη διώροφης κατοικίας ή/και συνεχόμενων σπιτιών.

 

 

Οικιστικό οικόπεδο εντοπίσαμε και στην κοινότητα Ξυλοφάγου, κοντά στο Β΄ Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, στην ενδεικτική τιμή των €60.000. Το ακίνητο, έκτασης 526 τ.μ., βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την παραλία ενώ διαθέτει πρόσωπο περί τα 30 μέτρα σε δημόσιο δρόμο. Έχει συντελεστή δόμησης 90%, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου.

Στην κοινότητα Πυργών ξεχωρίσαμε ακόμη, τρία οικιστικά οικόπεδα, τα οποία βρίσκονται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και διατίθενται προς πώληση σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €50.000 και φθάνουν μέχρι και τις €57.000. Τα ακίνητα έχουν εμβαδόν 479 τ.μ., 518 τ.μ. και 524 τ.μ. αντίστοιχα.

 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, οικόπεδο στην κοινότητα Κολοσσίου, της επαρχίας Λεμεσού, κοντά στην υπεραγορά «Αλφαμέγα» και τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €190.000, έχει εμβαδόν 881 τ.μ. ενώ εφάπτεται πεζόδρομου και δρόμου με συνολικό πρόσωπο περί τα 36 μέτρα. Εμπίπτει εντός οικιστικής ζώνης Η3 με συντελεστή δόμησης 60% και αποτελεί ιδανική επιλογή την ανέγερση κατοικίας.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 15 Μαρτίου, με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards