Μπήκαμε στο εντυπωσιακό Labs Tower του Teddy Sagi στη Λευκωσία(pics)

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της βρίσκεται η νέα ανάπτυξη που θα κοσμεί το κέντρο της Λευκωσίας, το LABS Tower, ιδιοκτησίας του γνωστού Ισραηλινού επιχειρηματία, Teddy Sagi. 

Το InBusinessNews βρέθηκε εντός του κτιρίου και σας ξεναγεί στους χώρους των γραφείων και των διαμερισμάτων του Labs Tower.

Διαβάστε ακόμα:

Σε διαβούλευση η πολυτελής οικιστική ανάπτυξη στη Γλάδστωνος

Θ. Τσιόλας: Το σχέδιο ανάκαμψης, απάντηση στην κρίση της πανδημίας

Ν. Ιωάννου: Νέα επιχειρηματικά μοντέλα για καταπολέμηση της διαφθοράς 

Η ανάπτυξη των 22 ορόφων, που θα φιλοξενεί γραφεία, διαμερίσματα, εστιατόριο και καφετέρια, ανήκει στην Globe Invest Limited του γνωστού Ισραηλινού επιχειρηματία, Teddy Sagi. Σε ό,τι αφορά ειδικότερα το εστιατόριο, αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμφωνίας με μεγάλο όνομα στο χώρο της εστίασης. 

  

Το ύψος της επένδυσης ξεπερνά τα €30 εκατ. και οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στον Απρίλιο, ενώ ήδη, εντός του κτιρίου στεγάζονται εταιρείες που σχετίζονται με τον Ισραηλινό επιχειρηματία.

  

Οι ένοικοι έχουν την ευκαιρία να διαμείνουν σε διαμερίσματα πλήρως εξοπλισμένα, με υπηρεσίες που μπορούν να συγκριθούν με εκείνες τις οποίες παρέχει ένα πεντάστερο ξενοδοχείο. Το ενοίκιο αρχίζει από €1.800, συμπεριλαμβανομένων των κοινών εξόδων, με δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες, όπως το γυμναστήριο και τα εστιατόρια.

  

  

  

  

Ο σχεδιασμός του κτιρίου και των χώρων, που είναι διανθισμένοι με έργα Κυπρίων καλλιτεχνών, φέρουν την υπογραφή μελετητικών γραφείων από την Κύπρο. Ο σχεδιασμός των γραφείων έγινε με σύγχρονη προσέγγιση και είναι τύπου co-working στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, ενώ υπάρχουν και γραφειακοί χώρου τύπου open plan.

  

  

  

  

Η Globe Invest Limited ιδρύθηκε το 2017 με μοναδική αποστολή τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του κ. Sagi και τη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου ακινήτων του. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών δραστηριοτήτων από τη νέα της έδρα στην Κύπρο.

 

  

  

  

  

 

Υπενθυμίζεται ότι ο ισραηλινός επιχειρηματίας, Teddy Sagi, είχε βραβευτεί  για τη συμβολή του στο κυπριακό επιχειρείν, στο πλαίσιο των 9ων Invest Cyprus International Investment Awards.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας