Νέα επαγγελματικά κτήρια έρχονται στη Λευκωσία (photos)

InBusinessNews  13/01/2022 06:30
Νέα επαγγελματικά κτήρια έρχονται στη Λευκωσία (photos)

Νέα επαγγελματικά κτήρια έρχονται στη Λευκωσία (photos)

InBusinessNews  13/01/2022 06:30

Τις ανάγκες εταιρειών αλλά και επαγγελματιών, οι οποίοι επιθυμούν να στεγάσουν την επιχείρησή τους, επιδιώκουν να καλύψουν τα νέα κτήρια που ανεγείρονται ή βρίσκονται υπό μελέτη στη Λευκωσία.

Ανάμεσά τους βρίσκονται τέσσερα νέα επιχειρηματικά κτήρια της Cyfield, σε κομβικές οδούς της πρωτεύουσας.

Διαβάστε ακόμα: 

«Φορτώνουν» για κάλυψη των αναγκών σε εργατικό δυναμικό

Νέο ρεκόρ στη ψηφοφορία για τα ΙΝ Βusiness Awards-28,000 ψήφοι online

Ανέβασε στροφές το κυπριακό διαβατήριο

360 Offices
Tο «360 Οffices» είναι το νέο επιχειρηματικό κτήριο της Cyfield, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στην οδό Αφροδίτης, δίπλα από το 360 Nicosia, το ψηλότερο κτήριο της πρωτεύουσας.
 

360

Το έργο είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που θέλουν να στεγάσουν την επιχείρηση τους σε έναν ειδικά σχεδιασμένο χώρο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

3602

Πρόκειται για κτήριο τεσσάρων ορόφων 824 τ.μ. με γραφειακούς χώρους και ένα πολυτελή χώρο υποδοχής για τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους.

3603

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με υπερυψωμένα δάπεδα κατάλληλα για δομημένη καλωδίωση, ειδικά ψευδοτάβανα με σύστημα κλιματισμού και φέρει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης Α.

The Cross Point
Στην καρδιά του επαγγελματικού κέντρου της πρωτεύουσας, στη Λεωφόρο Καλλιπόλεως (Λυκαβηττό), η Cyfield αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο σύγχρονο γραφειακό συγκρότημα.

Το «The Cross Point» αποτελείται από επτά επίπεδα και δύο υπόγεια, ενώ στο ισόγειο έχει σχεδιαστεί ένα κατάστημα / γραφείο.

crosspoint

Το υπόλοιπο κτήριο, με ξεχωριστή είσοδο ως χώρο υποδοχής και ανελκυστήρα, αποτελείται από έξι ορόφους με άνετους γραφειακούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά ανάλογα με τους χώρους που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση.

Για μικρότερες επιχειρήσεις, οι όροφοι μπορούν να χωριστούν σε δύο μέρη.

crosspoint2

Όλα τα γραφεία διαθέτουν κουζίνα, τουαλέτες και καλυμμένες βεράντες και μπορούν να χωριστούν σε γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους υποδοχής.

Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με υπερυψωμένα δάπεδα κατάλληλα για δομημένη καλωδίωση και ειδικά ψευδοτάβανα με σύστημα κλιματισμού.


The Square
Στη Λεωφόρο Αθαλάσσας θα δημιουργηθεί ένα σύγχρονο γραφειακό συγκρότημα, σχεδιασμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Το «The Square» αποτελείται από έξι επίπεδα και δύο υπόγεια. Στο ισόγειο έχει σχεδιαστεί ένα κατάστημα / γραφείο με ημιώροφο.

square

Το υπόλοιπο κτήριο, με ξεχωριστή είσοδο ως χώρο υποδοχής και ανελκυστήρα, αποτελείται από πέντε ορόφους με άνετους γραφειακούς χώρους, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ξεχωριστά ανάλογα με τους χώρους που χρειάζεται η κάθε επιχείρηση.

square2

Και σε αυτό το κτήριο, όλα τα γραφεία διαθέτουν κουζίνα, τουαλέτες και καλυμμένες βεράντες και μπορούν να χωριστούν σε γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και χώρους υποδοχής. Το κτήριο είναι εξοπλισμένο με υπερυψωμένα δάπεδα κατάλληλα για δομημένη καλωδίωση και ειδικά ψευδοτάβανα με σύστημα κλιματισμού.


Metropolitan
Προχωρούν οι εργασίες για το υπερσύγχρονο επιχειρηματικό κέντρο της Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το πολυώροφο κτήριο βρίσκεται στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, δίπλα στα κεντρικά γραφεία της Eurobank.

metropolitan

Το Metropolitan είναι ένα κτήριο 19 ορόφων με πανοραμική θέα από όλους τους ορόφους. Διαθέτει γραφειακούς χώρους σε 17 ορόφους, πολυτελή χώρο υποδοχής, ημιώροφο, μηχανικό όροφο και τρεις υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το roof garden του κτηρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εταιρικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Το έργο εκτείνεται σε πάνω από 6.500 τ.μ.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας