50 επιλεγμένα οικόπεδα στις πιο περιζήτητες περιοχές της Κύπρου

Η Altamira Real Estate υποδέχεται το 2022 διαθέτοντας μέσα από την ιστοσελίδα της, 160 επιλεγμένα ακίνητα όλων των τύπων, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου.

Από τις νέες αναρτήσεις, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε 50 επιλεγμένα οικόπεδα που βρίσκονται στις πλέον περιζήτητες περιοχές της Κύπρου και ξεχωρίζουν. Τα εν λόγω ακίνητα προσφέρονται για ανέγερση κατοικίας ή/και πολυκατοικίας, ενώ είναι ιδανικά για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Διαβάστε ακόμα: 

Ξενοδοχεία αποφάσισαν να δέχονται μόνο εμβολιασμένους 

Χ. Διογένους: Νέο showroom για Unicars, έμφαση στην ηλεκτροκίνηση 

IN Business Awards 2021: Οι 5 υποψήφιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Στη δημοφιλή οικιστική περιοχή «Ελαιώνων» στον Δήμο Στροβόλου, εντοπίσαμε μεγάλο γωνιακό οικόπεδο, έκτασης 810 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €470.000.
 

Το ακίνητο έχει συνολικό πρόσωπο περί τα 61 μέτρα, εφάπτεται πεζόδρομου ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από πολυτελείς επαύλεις και μοντέρνες κατοικίες σε ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Το οικόπεδο είναι ιδανικό για ανέγερση πολυτελούς κατοικίας με ευρύχωρους εξωτερικούς χώρους, πισίνα, κήπους καθώς και χώρο για μπάρμπεκιου.

Επιπλέον, στον Δήμο Έγκωμης και συγκεκριμένα κοντά στο Μακάρειο Στάδιο και πλησίον της περιοχής «Χρυσοβαλάντου», ξεχωρίζει μικρό οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 261 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Το ακίνητο έχει πρόσοψη περί τα 13 μέτρα, βρίσκεται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις, και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας μέσου βεληνεκούς, περί τα 200τ.μ..

Οικιστικά οικόπεδα με συντελεστή δόμησης 100%, ιδανικά για ανέγερση τριώροφων πολυκατοικιών με διαμερίσματα, εντοπίσαμε κοντά στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Δήμο Στροβόλου, στις ενδεικτικές τιμές των €245.000 και €225.000, αντίστοιχα.
 

  

 
Το ακίνητο με εμβαδόν 559 τ.μ. είναι γωνιακό, ενώ το οικόπεδο, έκτασης, 546 τ.μ., βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων του.

 

Στον Στρόβολο ξεχωρίσαμε επίσης, μεγάλο οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 612 τ.μ., που εφάπτεται του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €200.000. Το ακίνητο προσφέρεται για ανέγερση διώροφης πολυκατοικίας καθώς επίσης και για ανέγερση πολυτελούς κατοικίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, οικιστικά οικόπεδα, έκτασης από 525 τ.μ. μέχρι 618 τ.μ., που βρίσκονται παρά το Στάδιο ΓΣΠ και πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €185.000.
 

 
Τα ακίνητα προσφέρουν εύκολη πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και τις υπόλοιπες επαρχίες ενώ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ανέγερση πολυτελών κατοικιών με μεγάλη αυλή, πισίνα και άνετους χώρους.

Μοναδική ευκαιρία εντοπίζεται στο Γέρι, με οικόπεδο, έκτασης 568 τ.μ. στην ενδεικτική τιμή των €130.000. Το ακίνητο έχει 29 μέτρα πρόσοψη, γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση δύο ημι-εφαπτόμενων κατοικιών.

 

Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο στο Καϊμακλί του Δήμου Λευκωσίας, κοντά στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην ενδεικτική τιμή των €150.000. Το ακίνητο, έκτασης 541 τ.μ., διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης και αποτελεί δανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Κιτίου, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 627 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €94.000. Το ακίνητο, είναι κοντά στις όμορφες παραλίες της περιοχής και προσφέρεται για ανάπτυξη διώροφης κατοικίας ή και συνεχόμενων οικιών.

ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Στη δημοφιλή περιοχή του Πρωταρά, ξεχωρίζει οικόπεδο μεγάλης έκτασης, σε κοντινή απόσταση από την παραλία «Αγία Τριάδα», το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €690.000. Το ακίνητο εφάπτεται επί της Λεωφόρου Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, ενώ η άμεση περιοχή του χαρακτηρίζεται από μεικτής παραθεριστικής και τουριστικής χρήσης ακίνητα. Αποτελεί ιδανική επένδυση για ανάπτυξη τουριστικού συγκροτήματος με πολύ καλές προοπτικές για τον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Στην επαρχία Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Δήμο Αγίου Αθανασίου, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο με θέα την ευρύτερη περιοχή, έκτασης 540 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Το ακίνητο εφάπτεται χώρου πρασίνου και δρόμου με πρόσωπο περί τα 28 μέτρα ενώ διαθέτει αμφιθεατρική κλίση εδάφους γεγονός που προσφέρει τη δυνατότητα για αξιοποίηση της υψομετρικής διαφοράς με υπόστεγο χώρο.

Επιπλέον, στην κοινότητα Κολοσσίου παρά το Β` Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, ξεχωρίσαμε οικόπεδο, εμβαδού 608 τ.μ., που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €155.000. Εφάπτεται πεζόδρομου και έχει πρόσωπο περί τα 27 μέτρα.

ΠΑΦΟΣ

Στην Πάφο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αναβαργού, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, εμβαδού 542 τ.μ., που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €130.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων και παρέχει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο του Δήμου και τον αυτοκινητόδρομο. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας με άνετους χώρους, πισίνα και κήπο.

Οικιστικά οικόπεδα ξεχωρίσαμε στον Δήμο Γεροσκήπου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ακίνητα, έκτασης 677 τ.μ., 398 τ.μ. και 658 τ.μ., αντίστοιχα, που εφάπτονται δημόσιου δρόμου και βρίσκονται κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Τα οικόπεδα πωλούνται στην ενδεικτική τιμή των €160.000, €90.000 και €130.000 αντίστοιχα.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 4 Ιανουαρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης