Ακίνητα από €2.000 σε περιζήτητες περιοχές της Κύπρου

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 41 νέα ακίνητα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: 

Οι νέες και οι προσεχείς αφίξεις στη Μακαρίου (photos)

Έτσι θα είναι το πρώτο Ritz Carlton στην Κύπρο (video)

Η ανάπτυξη που έρχεται για να «πρασινίσει» την Πάφο

Κατοικίες, διαμερίσματα και γραφειακοί χώροι από €80.000
Ανάμεσα στα νέα ακίνητα που διατίθενται προς πώληση περιλαμβάνεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών για αγορά ετοιμοπαράδοτων διαμερισμάτων και κατοικιών, που βρίσκονται σε καλή κατάσταση και είναι ιδανικά για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση, εξασφαλίζοντας καλές αποδόσεις στους εν δυνάμει ιδιοκτήτες τους.

Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε δημοφιλή τοποθεσία στον Δήμο Αγλαντζιάς, εντοπίσαμε διώροφο διαμέρισμα, στην ενδεικτική τιμή των €205.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Λεωφόρο Κυρηνείας, αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, αποθήκη και αυλή, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στο Καϊμακλί, κοντά στον κυκλικό κόμβο «Μπάτα», ξεχωρίζει πολυτελές διώροφο διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στο ισόγειο μοντέρνας πολυκατοικίας, είναι έκτασης 232 τ.μ., αποτελείται από καθιστικό με τζάκι, τραπεζαρία και κουζίνα, ενώ διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας.
 

  

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Λάρνακα, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το νέο Στάδιο ΓΣΖ και το εμπορικό κέντρο “Larnaca Metropolis Mall”. Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €440.000, διαθέτει, μεταξύ άλλων, μεγάλο υπόγειο, βρίσκεται στο νότιο μισό του οικοπέδου ενώ υπάρχουν σχετικές πρόνοιες που επιτρέπουν τη μελλοντική αξιοποίηση του υπόλοιπου τμήματος.

Επιπλέον, στην κοινότητα Ψεματισμένου, ξεχωρίζει ισόγειος κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα, στην ενδεικτική τιμή των €500.000. Το ακίνητο, που βρίσκεται σε περιοχή που παρουσιάζει έντονη οικιστική ανάπτυξη, διαθέτει μεγάλη πλακόστρωτη αυλή με κιόσκι και χώρο μπαρ. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 

 

Στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίσαμε ακόμη, γραφείο, που βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα επί της περιζήτητης λεωφόρου Στασίνου, στην ενδεικτική τιμή των €80.000. Το ακίνητο, έκτασης 65 τ.μ., αποτελείται από τρεις γραφειακούς χώρους οι οποίοι είναι κενοί, ενώ διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο τόσο για ιδιοχρησία όσο και ενοικίαση, με καλή απόδοση.


Οικιστικά οικόπεδα σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου
Μεγάλο φάσμα ευκαιριών εντοπίζεται και όσον αφορά οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται σε δημοφιλείς περιοχές όλων των επαρχιών της Κύπρου και αποτελούν ιδανική επιλογή για ανέγερση κατοικίας.

Σε περιζήτητη περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας και ειδικότερα στον Δήμο Ιδαλίου, κοντά στο εργοστάσιο "Carlsberg", ξεχωρίζει οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 565 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €120.000. Το ακίνητο εφάπτεται πεζόδρομου, διαθέτει πρόσωπο περί τα 17 μέτρα και βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων. Είναι ιδανικό για αξιοποίηση, τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες.

Επιπλέον, στον Δήμο Αραδίππου της επαρχίας Λάρνακας, εντοπίσαμε τεμάχιο γης, στην ενδεικτική τιμή των €70.000. Το ακίνητο, έκτασης 372 τ.μ., εφάπτεται της οδού Μιχάλη Παρίδη με πρόσωπο περί τα 13 μέτρα και διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης (120%) γεγονός που επιτρέπει την ανέγερση διώροφου κτηρίου.

Στην επαρχία Λεμεσού και ειδικότερα στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα, ξεχωρίζει μερίδιο οικιστικού χωραφιού, έκτασης 2.081 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €240.000. Το ακίνητο εφάπτεται δημόσιου δρόμου, έχει πρόσωπο περί τα 265 μέτρα και προσφέρει εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα.
  

  

Οικιστικό οικόπεδο με υψηλό συντελεστή δόμησης που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου, εντοπίζεται στον Δήμου Γεροσκήπου της επαρχίας Πάφου. Το ακίνητο, έκτασης 398 τ.μ., πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €90.000 και προσφέρει καλές προσβάσεις προς την παραλία.

Στον ίδιο Δήμο ξεχωρίζει επίσης, οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 280 τ.μ., που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €70.000. Είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφης οικοδομής και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.
 

 

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια