Ακίνητα που ξεχωρίζουν από €5.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα.

Παράλληλα με την εκστρατεία “Red Friday” και τα 300 οικιστικά οικόπεδα και τεμάχια γης που περιλαμβάνει, η Εταιρεία διαθέτει αυτή την εβδομάδα μέσα από την ιστοσελίδα της και 80 επιπλέον νέα ακίνητα, διαφόρων τύπων, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις προσφορές τους για το ακίνητο της επιλογής τους μέχρι την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου.

Από τις νέες αναρτήσεις, ξεχωρίζει κυρίως, η μεγάλη γκάμα οικιστικών οικοπέδων καθώς και ετοιμοπαράδοτων κατοικιών και διαμερισμάτων, που βρίσκονται σε περιζήτητες περιοχές και διατίθενται προς πώληση σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.

Διαβάστε ακόμα:

Βάζουν βάσεις για «come back» ξενοδοχεία και εστίαση

Αννίτα Δημητρίου: Να βάλουμε μπρος τον μηχανισμό για την ανάκαμψη

Στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού GOLD: Γυναίκες στη διπλωματία

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Στην επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε δημοφιλή περιοχή της Λακατάμειας, κοντά στον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου και την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 544 τ.μ. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €180.000 και έχει πρόσοψη περί τα 19 μέτρα.
 

Στον Δήμο Στροβόλου, κοντά στη συμβολή των οδών Τσερίου και Ιπποκράτους, ξεχωρίσαμε οικιστικό οικόπεδο, με έκταση 530 τ.μ. και πρόσωπο περί τα 30 μέτρα, στην ενδεικτική τιμή των €145.000.

 

Σε κοντινή απόσταση από τις πολυσύχναστες λεωφόρους Αθαλάσσας και Στροβόλου, ξεχωρίζει επίσης, διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €110.000. Επιπρόσθετα, κοντά στο γήπεδο της καλαθοσφαιρικής ομάδας του «Κεραυνού Στροβόλου», εντοπίζεται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €115.000. Τα διαμερίσματα είναι κενά και αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για ενοικίαση όσο και για ιδιοκατοίκηση.
 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη, οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 500 τ.μ., που βρίσκεται σε ελκυστική περιοχή στα Λατσιά, 100 μόλις μέτρα από τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €160.000.
 

 
Το ακίνητο βρίσκεται σε αδιέξοδο, γεγονός που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων, εφάπτεται δρόμου και πεζόδρομου, ενώ διαθέτει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%) που επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

 


ΛΑΡΝΑΚΑ
Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην ενορία Σωτήρος, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία και το κέντρο της πόλης, ενώ αποτελείται από κουζίνα, καθιστικό, σαλόνι, μπάνιο και τρεις βεράντες.
 

Επιπλέον, στην ενορία Κόκκινες και σε κοντινή απόσταση από το Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ξεχωρίζει διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, έκτασης 98 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €120.000.


ΛΕΜΕΣΟΣ
Στη Λεμεσό, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο στην περιοχή Ομονοίας, στην ενδεικτική τιμή των €250.000. Το ακίνητο, έκτασης 498 τ.μ., είναι γωνιακό και προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το λιμάνι Λεμεσού και το παραλιακό μέτωπο της πόλης. Εφάπτεται δημοσίων δρόμων με συνολικό πρόσωπο περί τα 42 μέτρα ενώ ο υψηλός συντελεστής που διαθέτει (120%) επιτρέπει την ανέγερση τριώροφου κτηρίου οικιστικής χρήσης. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.
 

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 572 τ.μ., εντοπίζεται και στο Τραχώνι, σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο “My Mall” και την παραλία “Lady's Mile”, στην ενδεικτική τιμή των €100.000. Εφάπτεται δρόμου με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα.
 

Σε κεντρική τοποθεσία στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς, ξεχωρίσαμε ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €235.000.Το ακίνητο, έκτασης 132 τ.μ., έχει πολύ καλές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και τον αυτοκινητόδρομο, ενώ εφάπτεται πεζόδρομου. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία αλλά και ενοικίαση με καλή απόδοση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε δημοφιλή τοποθεσία, κοντά στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή και το ξενοδοχείο “AJAX”, στην ενδεικτική τιμή των €110.000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού καθώς και τον αυτοκινητόδρομο, διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση.


ΠΑΦΟΣ
Σε μία ήσυχη περιοχή στην ενορία Αγίου Θεοδώρου και κοντά στο Α’ Λύκειο Πάφου, ξεχωρίσαμε ευρύχωρο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην ενδεικτική τιμή των €140.000. Το ακίνητο, έκτασης 145 τ.μ., που προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το εμπορικό κέντρο και την τουριστική περιοχή της πόλης, διαθέτει μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό, κουζίνα, μπάνια, τρεις καλυμμένες βεράντες και αποθήκη.

Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται ακόμη, οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 554 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €180.000. Το γεγονός ότι το ακίνητο έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%), επιτρέπει την ανέγερση τριώροφης πολυκατοικίας ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί από ιδιώτες καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 542 τ.μ., ξεχωρίσαμε και στην ενορία Αναβαργός, σε κοντινή απόσταση από το Νοσοκομείο Πάφου. Το ακίνητο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €130.000, εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 20 μέτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες και νεαρά ζευγάρια που επιθυμούν να ανεγείρουν τη μόνιμη ή εξοχική τους κατοικία, καθώς και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας