Ακίνητα που ξεχωρίζουν σε δημοφιλείς περιοχές από €17.000

Μέσα από το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της Altamira Real Estate, επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για επενδύσεις σε ακίνητα.

Αυτή την εβδομάδα, η Εταιρεία διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της, 50 προτάσεις ακινήτων σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν προσφορά για τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέχρι την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα: 

Παίρνει αναβολή το άνοιγμα καταστημάτων λόγω έλλειψης προσωπικού

Αυτά τα αυτοκίνητα αγοράζουν οι Κύπριοι

Βάλσαμο για ΚΕΔΙΠΕΣ οι καμπάνιες ακινήτων της Altamira

Το ακίνητο της βδομάδας
Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate, ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ανακαινισμένη εξοχική διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα, που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €300.000, αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος με 10 επαύλεις και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Διαθέτει ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας, μεγάλη αυλή, ψησταριά, ταράτσα που μπορεί να διαμορφωθεί ως roof garden και άνετο χώρο στάθμευσης. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή/και για βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη ενοικίαση, αφού λόγω του τουριστικού χαρακτήρα της περιοχής μπορεί να ενοικιαστεί και να αποφέρει καλό εισόδημα στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη. Η έπαυλη είναι διαθέσιμη για ξενάγηση από την εξειδικευμένη ομάδα της Altamira Real Estate.

 

ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Μεγάλη επενδυτική ευκαιρία με τετραώροφο οικιστικό κτήριο εντοπίζεται επίσης, σε κεντρική περιοχή του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα σε απόσταση μόλις 180 μέτρων από την υπεραγορά LIDL Αγλαντζιάς και τη λεωφόρο Τζον Κέννεντυ, στην ενδεικτική τιμή του €1.400.000.
 

Αποτελείται από επτά διαμερίσματα: Τρία των δύο υπνοδωματίων και εμβαδόν 77 τ.μ., τρία των τριών υπνοδωματίων και εμβαδόν 129 τ.μ., και ένα οροφοδιαμέρισμα, έκτασης 121 τ.μ., με roof garden. Το κτήριο είναι κενό και υπολείπεται γύρω στις €100.000 για την ολοκλήρωση των τελικών εργασιών. Αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη του, ενώ σύμφωνα με τα δεδομένα της αγοράς θα μπορούσε να έχει ετήσιο εισόδημα περί τις €80.000.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 576 τ.μ., στην περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ στον Στρόβολο, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €207.000.
 

Το ακίνητο βρίσκεται σε μία περιοχή που αποτελείται από καινούριες και μοντέρνες κατοικίες, ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο αλλά και το κέντρο της πρωτεύουσας. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης, ενώ καταλήγει σε αδιέξοδο, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό καθώς διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των κατοίκων.

Στον Άγιο Δομέτιο εντοπίσαμε γωνιακό κατάστημα με μεσοπάτωμα, επί της οδού Γρηγόρη Αυξεντίου και απέναντι από το Zannetos Bike Center, στην ενδεικτική τιμή των €165.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή που παρουσιάζει έντονη εμπορική δραστηριότητα, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση. Ο χώρος είναι ιδανικός για να μετατραπεί, μεταξύ άλλων, σε καφετέρια, κουρείο/κομμωτήριο, ινστιτούτο αισθητικής, φαρμακείο ή/και κατάστημα λιανικής πώλησης.

Στο Τσέρι και συγκεκριμένα σε μία περιοχή που γνωρίζει έντονη οικιστική ανάπτυξη, εντοπίσαμε οικιστικό χωράφι στην ενδεικτική τιμή των €241.000. Το ακίνητο, έκτασης 1.924 τ.μ., διαθέτει συνολική πρόσοψη περί τα 60 μέτρα.

Οικιστικό χωράφι, έκτασης 4.119 τ.μ., εντοπίσαμε και στο Πέρα Χωριό, περί τα 315 μέτρα από την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρείου ΙΙΙ, στην ενδεικτική τιμή των €330.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων και εφάπτεται δημοσίου δρόμου με πρόσωπο περί τα 64 μέτρα. Είναι κατάλληλο για διαχωρισμό τεσσάρων οικοπέδων αλλά και για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιώτες ή/και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

ΛΑΡΝΑΚΑ
Στην Ενορία Σωτήρος στη Λάρνακα και συγκεκριμένα σε πάροδο της λεωφόρου Στρατηγού Τιμάγια, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, στην ενδεικτική τιμή των €65.000. Το ακίνητο είναι κενό, διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι ιδανικό τόσο για ιδιοχρησία όσο και ενοικίαση, προσφέροντας καλές αποδόσεις, αφού μπορεί να ενοικιαστεί για €400/μήνα.

Σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου Αραδίππου, που παρουσιάζει έντονη οικιστική αλλά και εμπορική κίνηση, ξεχωρίσαμε ακόμη, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €110.000. Το διαμέρισμα είναι ημιτελές εσωτερικά, γεγονός που δίνει στον εν δυνάμει ιδιοκτήτη την ευκαιρία να επιλέξει ο ίδιος την τελική διαμόρφωση του χώρου. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με πολύ καλές αποδόσεις, αφού μπορεί να ενοικιαστεί μέχρι και για €550/μήνα.

Εντοπίσαμε επίσης, οικιστικό οικόπεδο σε μία ήσυχη τοποθεσία στο Κίτι, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την εκκλησία της Παναγίας Αγγελόκτιστης και τις όμορφες παραλίες της περιοχής, προσφέροντας παράλληλα, εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο.
 

 
Το ακίνητο, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €91.000, εφάπτεται σε δημόσιο χώρο πρασίνου, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικό, έχει πρόσωπο περί τα 19 μέτρα και είναι κατάλληλο για ανάπτυξη μιας άνετης και μοντέρνας διώροφης κατοικίας

 

ΛΕΜΕΣΟΣ
Οικιστικό οικόπεδο, εμβαδού 540 τ.μ., εντοπίζεται στον Άγιο Αθανάσιο, στην ενδεικτική τιμή των €170.000. Βρίσκεται στην οδό Περσεφόνης και Ρόδων, σε ψηλό σημείο με θέα την ευρύτερη περιοχή, έχει ορθογώνιο σχήμα και είναι ιδανικό για ανέγερση πολυτελούς κατοικίας.


ΠΑΦΟΣ
Στην Γεροσκήπου εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο, έκτασης 571 τ.μ., κοντά στον πυρήνα του Δήμου, στην ενδεικτική τιμή των €110.000. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς την πόλη της Πάφου και τη θάλασσα, έχει πρόσοψη περί τα 20 μέτρα και βρίσκεται απέναντι από δημόσιο πάρκο, γεγονός που του δίνει υπεραξία. Αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιώτες όσο και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Στην Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα σε κοντινή απόσταση από την λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού και το ξενοδοχείο “Alexander the Great”, ξεχωρίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €60.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων και ενοικιάζεται προς €250/μήνα, αποφέροντας απόδοση 5%.

Το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 19 Οκτωβρίου με δικαίωμα υποβολής μέχρι και τις 10 το πρωί.

Επισημαίνεται πως, σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

Δειτε Επισης

Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate