Εξοχικά σε θάλασσα και βουνό από €50.000

Την τιμητική του έχει και φέτος ο εγχώριος τουρισμός, με τους πολίτες να κάνουν στροφή προς τους πολλούς δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, από τα γραφικά χωριά και τις καταπράσινες ορεινές περιοχές μέχρι τις παραθαλάσσιες πόλεις και τις όμορφες παραλίες.

Σε αυτό συνέτεινε άλλωστε και η συνεχιζόμενη πανδημία, αφού οι διάφορες προκλήσεις που παρατηρούνται σε σχέση με τα αεροπορικά ταξίδια, οδηγούν τους Κυπρίους να γνωρίσουν εκ νέου τον τόπο τους και να εξερευνήσουν άγνωστες – μέχρι σήμερα- πτυχές του νησιού.

Την ώρα λοιπόν που η πλειοψηφία των πολιτών εξακολουθεί να παραμένει εντός, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στους εγχώριους προορισμούς, η ζήτηση για αγορά εξοχικών κατοικιών σε προσιτές τιμές, είτε δίπλα στη θάλασσα είτε στο βουνό, καταγράφεται ιδιαίτερα αυξημένη, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πως τα ακίνητα αποτελούν την πρώτη επενδυτική επιλογή των Κυπρίων.

Διαβάστε ακόμα:

Έτσι θα γίνει η «προσιτή στέγη» στη Λεμεσό

Χρ. Στεφανής: Επιβιώνουν όσοι ανταποκρίνονται στις αλλαγές

Μάλιστα, μεγάλη ζήτηση φαίνεται να προσελκύει και ο τομέας του αγροτουρισμού, με ντόπιους αλλά και ξένους αγοραστές να επιδεικνύουν ενδιαφέρον για να επενδύσουν σε αναπτυσσόμενες περιοχές της υπαίθρου, αγοράζοντας ακίνητα σε τιμές αισθητά πιο χαμηλές από τα αστικά κέντρα. Γεγονός που όχι μόνο οδηγεί στην αύξηση του αριθμού των ορεινών καταλυμάτων αλλά και στην αναβάθμιση των γύρω περιοχών μέσα από την τροχοδρόμηση βελτιωτικών οδικών έργων καθώς και τη δημιουργία νέων χώρων εστίασης και παροχής των αναγκαίων υπηρεσιών.

 

Μεγάλη γκάμα επιλογών από €50.000
Με το ενδιαφέρον για απόκτηση εξοχικής κατοικίας, είτε για ιδιοχρησία είτε για αξιοποίηση ως αγροτουριστικού καταλύματος από Κύπριους αγοραστές να παρουσιάζεται ολοένα και αυξανόμενο, η Altamira Real Estate επιλέγει και παρουσιάζει 10 εξοχικές κατοικίες που ξεχωρίζουν, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η ευρεία γκάμα ακινήτων που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, επιλογές από διατηρητέες αλλά και πετρόκτιστες κατοικίες, εξοχικές μονάδες κοντά στην παραλία καθώς και κατοικίες που βρίσκονται απομονωμένες σε καταπράσινες και ήσυχες τοποθεσίες. Ξεχωρίζουν επίσης, οικίες που χρειάζονται ανακαίνιση, δίνοντας τη δυνατότητα στον εν δυνάμει αγοραστή να βάλει τη δική του «πινελιά» στο χώρο.

Οι πιο κάτω κατοικίες διατίθενται προς πώληση σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €50.000 και φθάνουν μέχρι και τις €400.000 και μπορείτε να τις δείτε με ένα μόνο κλικ:

 

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου