ASBIS: Ακίνητο 6.2 εκατ. ευρώ για τα νέα της headquarters

Σε νέο κτίριο στη Λεμεσό μετακομίζει από το 2022 η ASBISc Enterprises Plc, αφού μετά από συμφωνία με την APS, αγόρασε ακίνητο στην περιοχή Αγίου Αθανασίου αξίας 6.2 εκατ. ευρώ και έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να στεγάσει εκεί τα κεντρικά της γραφεία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο ΧΑΚ, που δημοσιεύθηκε χθες, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας συνήψαν συμφωνία με την APS για την απόκτηση ακινήτου στη Λεμεσό. Πρόκειται για ακίνητο έκτασης περίπου 10,000 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρους γραφείων και αποθήκες. 

Συγκεκριμένα, το ακίνητο βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή του Αγίου Αθανασίου. Αποτελείται από τρία παρακείμενα βιομηχανικά οικόπεδα συνολικής έκτασης 9.990 τ.μ., που έχουν ορθογώνιο σχήμα και γωνιακή θέση με πρόσοψη δρόμου. Το ακίνητο βρίσκονται σε ένα κυβερνητικό μισθωμένο οικόπεδο.

Διαβάστε εδώ: Πωλήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ακίνητα της APS στη Λεμεσό

Το κτίριο κτίστηκε γύρω στο 2012 και είναι σε πολύ καλή κατάσταση λόγω συνεχούς συντήρησης. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν συνολική έκταση 5.735 τ.μ. και οι γραφειακοί χώροι που βρίσκονται στο ισόγειο και στο μεσοπάτωμα έχουν συνολική έκταση 3.361 τ.μ.

Επίσης, αποτελείται από ένα ενιαίο εργοστασιακό χώρο, έναν ανοιχτό χώρο αποθήκευσης με αποβάθρες φόρτωσης από ανατολική και δυτική πλευρά, γραφείο υποδοχής, γραφεία, αίθουσες συνεδριάσεων και συσκέψεων, τουαλέτες, καφετέρια, κουζίνα, αίθουσα σχεδιασμού και server room.

Το ακίνητο διαθέτει συστήματα συναγερμού και πυρασφάλειας, κάμερες ασφαλείας, τριφασικό ηλεκτρικό ρεύμα 200 KVA, αυτόματες και μεταλλικές συρόμενες πόρτες, ράμπες υποδοχής, χώρος φόρτωσης και εκφόρτωσης και χώρος στάθμευσης φορτηγών.

Διαβάστε ακόμα: 

Παγωτά Ηράκλης: Κάνουν στροφή στις συνεργασίες franchise

Η τρύπα μισού δις και η τάση για ρεφάρισμα (πίνακες) 

Το τίμημα της συμφωνίας για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε στα 6.2 εύρω, τα οποία καταβλήθηκαν από την εταιρεία. 

Η ASBISc Enterprises Plc αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες διανομής προϊόντων τεχνολογίας. Κύριο αντικείμενό της είναι η διανομή προϊόντων τεχνολογίας όπως tablet, smartphone, φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές, servers, εξοπλισμό δικτύωσης σε λιανικούς και εταιρικούς πελάτες κ.α. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1990 και από το 1995 έχει την έδρα της στη Λεμεσό, όπου στεγάζεται το κεντρικό τμήμα αγορών και της παγκόσμιας λειτουργίας ελέγχου.

Δειτε Επισης

Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους