Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Altamira: Σπίτια από €38.000 και διαμερίσματα από €80.000

Σπίτια και διαμερίσματα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο ακινήτων της Altamira. Τα ακίνητα έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €38.000 και φτάνουν έως και τις €750.000.

 

Διαβάστε ακόμη:

Οι αεροπορικές που θα πετούν το καλοκαίρι από Πάφο

Άνοιξε ο δρόμος για highway προς το Τρόοδος

Σπάνε με ήθος τα taboo οι millennial δικηγόροι

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη- €195.000

Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Δασούπολη. Βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, δύο καλυμμένες βεράντες και βεράντα οροφής. Διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 96 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 17 τ.μ. και της βεράντας οροφής σε 67 τ.μ.

Διώροφο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στo Αλεθρικό- €145.000

Διώροφο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στo Αλεθρικό της Επαρχίας Λάρνακας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο και στον 2ο όροφο του κτηρίου και στον 1ο όροφο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite). Στον 2ο όροφο διαθέτει μπάνιο και ακάλυπτη βεράντα. Επίσης, διαθέτει αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 119 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 17 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας σε 61 τ.μ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €120.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα (102) βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας «L.P. STAVRINOU COURT» (2003) και είναι σε ικανοποιητική κατάσταση και συντήρηση. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Οι κλειστοί χώροι του είναι 97 τ.μ. και οι καλυμμένες βεράντες 14 τ.μ. Το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €330/μήνα.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ορμήδεια- €80.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ορμήδεια. Το διαμέρισμα (102) βρίσκεται στον 1ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «MARIOS COURT 1» (2012). Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 79 τ.μ. και 12 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Το διαμέρισμα διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Διώροφη έπαυλη με πισίνα στον Στρόβολο- €750.000

Διώροφη έπαυλη με πισίνα στην Ενορία Άγιος Βασίλειος του Δήμου Στροβόλου. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2007 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι με μπαρ, τραπεζαρία, καθιστικό, πλυσταριό, κουζίνα, κουζινάκι, δωμάτιο υπηρεσίας και τουαλέτα ξένων. Στον όροφο διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια (όλα en-suite). Επιπρόσθετα, η κατοικία διαθέτει υπόγειο με χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικούς χώρους και μηχανοστάσιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και πισίνα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 322 τ.μ., του υπογείου σε 266 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 44 τ.μ.

Διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Λακατάμεια- €500.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Δήμο Λακατάμειας. Ανεγέρθηκε το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, δωμάτιο ψυχαγωγίας, τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως en-suite), ντους με αποχωρητήριο και κυρίως αποχωρητήριο μπάνιου. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 27 τ.μ. και του οικοπέδου σε 576 τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την άδεια οικοδομής, στην κατοικία μπορεί να κατασκευαστεί πισίνα. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας E.

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία στην Λακατάμεια- €370.000

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος στο Δήμο Λακατάμειας. Έχει ανεγερθεί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και τουαλέτα ξένων. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο και μια αποθήκη. Στο ισόγειο υπάρχει επίσης και ένα διαμέρισμα το οποίο αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο με αποχωρητήριο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 33 τ.μ. Το εμβαδό του διαμερίσματος ανέρχεται σε 57 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 7 τ.μ. Σημειώνεται ότι το ακίνητο έχει κτιστεί σε μεγάλο οικόπεδο εμβαδού 1.270 τ.μ., το οποίο επιτρέπει περαιτέρω ανάπτυξη. Το ακίνητο ενοικιάζεται προς 600 ευρώ/μήνα.

Πολυτελής διώροφη κατοικία με υπόγειο στον Κάτω Πύργο- €360.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία με υπόγειο στον Κάτω Πύργο. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2011 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και συντήρηση. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και τζάκι, κουζίνα με μοντέρνο σχεδιασμό, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων, ένα υπνοδωμάτιο με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους και μια μεγάλη καλυμμένη βεράντα, από την οποία υπάρχει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα. Στο όροφο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και τα δύο με ενσωματωμένο αποχωρητήριο με ντους. Το υπόγειο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή να διαμορφωθεί αναλόγως των αναγκών του αγοραστή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται στα 230 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών στα 65 τ.μ., του καλυμμένου χώρου στάθμευσης στα 40 τ.μ. και του υπογείου στα 50 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή.

Μεζονέτα στον Άγιο Αθανάσιο- €310.000

Μεζονέτα στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Η μεζονέτα έχει ανεγερθεί πριν από 9 χρόνια και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και όροφο. Στο ημιυπόγειο διαθέτει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, αποθήκη και αποχωρητήριο/ντους. Στο ισόγειο διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα), μπάνιο και καλυμμένη βεράντα ενώ υπάρχει αυλή με πισίνα. Το συνολικό εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 202 τ.μ. και της γης σε 230 τ.μ. Η μεζονέτα είναι κενή.

Διώροφη κατοικία στους Αγίους Ομολογητές- €300.000

Διώροφη κατοικία στους Αγίους Ομολογητές, 325 μέτρα βορειοδυτικά του κτηρίου της Wargaming. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1988 και ανακαινίστηκε το 2002. Το επίπεδο συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), δωμάτιο παιχνιδιών και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει χώρο στάθμευσης και αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 199 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 44 τ.μ.  

Ημιανεξάρτητη διώροφη ημιτελής κατοικία στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς- €235.000

Ημιανεξάρτητη διώροφη ημιτελής κατοικία στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς της Επαρχίας Πάφου. Είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα με τραπεζαρία, ντους με αποχωρητήριο, ένα υπνοδωμάτιο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο ισόγειο και τρία υπνοδωμάτια, ντους με αποχωρητήριο και βεράντα στον όροφο. Η κατοικία είναι ημιτελής και βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η τοιχοποιία. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 157 τ.μ. και του καλυμμένου χώρου στάθμευσης σε 19 τ.μ.

Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στα Κάτω Λεύκαρα- €200.000

Παραδοσιακή διώροφη κατοικία στα Κάτω Λεύκαρα. Η κατοικία έχει ανεγερθεί το 2005 με τον συμβατικό τρόπο κατασκευής και έχει επενδυθεί εξωτερικά στην πρόσοψη με πέτρα. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας με καθιστικό, σαλόνι με τζάκι, πλυσταριό, τρία υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Ο όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ντους με αποχωρητήριο. Υπάρχει επίσης κεντρική θέρμανση. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει ακάλυπτες βεράντες, αυλή με κήπο, χώρο ψησταριάς και βοηθητικό κτίριο το οποίο αποτελείται από αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 175 τ.μ., 25 τ.μ. είναι οι ακάλυπτες βεράντες, 13 τ.μ. το βοηθητικό κτίριο και 660 τ.μ. το εμβαδό γης.

Ημιτελής κατοικία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου- €170.000

Ημιτελής κατοικία στον Δήμο Αγίου Αθανασίου. Οι εργασίες ανέγερσης της κατοικίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο αφού έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες και μέρος του σκελετού. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια η κατοικία θα αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο θα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους και γκαρνταρόμπα) και μπάνιο. Στο υπόγειο θα διαθέτει δωμάτιο υπηρεσίας με αποχωρητήριο/ντους, πλυσταριό, γραφείο, δωμάτιο παιχνιδιών και μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας θα ανέρχεται σε 300 τ.μ. και της γης σε 366 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Z.

Μεζονέτα τριών υπνοδωματίων στην Χλώρακα- €155.000

Μεζονέτα τριών υπνοδωματίων στην Χλώρακα. Η μεζονέτα βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από σαλόνι και κουζίνα σε ενιαίο χώρο και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από μπάνιο, μια καλυμμένη βεράντα και τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite). Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας διαθέτει αυλή. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 111 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 12 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 22 τ.μ. 

Ισόγεια κατοικία στον Δήμο Γερίου- €110.000

Ισόγεια κατοικία στον Δήμο Γερίου. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1985 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα κοινόχρηστο ντους/αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει κτίριο το οποίο αποτελείται από αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 65 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 4 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται προς €300/μήνα.

Ισόγεια κατοικία στην Κλήρου- €38.000

Ισόγεια κατοικία στην Κλήρου. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας κατασκευασμένη από πλινθάρι και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά υπάρχει μικρή αυλή. Το εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 72 τ.μ. Το ακίνητο είναι κενό.

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης