Altamira: Σπίτια από €45.000 και διαμερίσματα από €26.000

Σπίτια και διαμερίσματα στις επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας και Πάφου περιλαμβάνονται στο νέο πακέτο ακινήτων της Altamira. Τα ακίνητα έχουν ενδεικτικές τιμές οι οποίες αρχίζουν από τις €26.000 και φτάνουν έως και τις €290.000.

 

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €70.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Χρυσοπολίτισσα του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 009 και βρίσκεται στον 2ο όροφο της πολυκατοικίας «Pavlimbey’s Building». Βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο με αποχωρητήριο και δύο καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 70 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 10 τ.μ. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Διαβάστε ακόμα:

Ταξιδιωτικά πακέτα «εμβολιασμένα» με διασφαλίσεις

Eleonas: Νέα ανάπτυξη κοντά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Λάρνακα- €65.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Ενορία Σωτήρος του Δήμου Λάρνακας. Το διαμέρισμα έχει αριθμό θύρας 047 και βρίσκεται στον 4ο όροφο της καλοδιατηρημένης πολυκατοικίας «TSOKKOS COURT NO. 8», η οποία ανεγέρθηκε περί το 1982. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο με αποχωρητήριο. Διαθέτει εμβαδό 71 τ.μ. εσωτερικών χώρων πλέον 3 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 4 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Το ακίνητο ενοικιάζεται προς €250/μήνα.

Διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο- Από €26.000

Διαμερίσματα στην Κάτω Πάφο, μέρος του συγκροτήματος «Venus Beach Village». Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης.  Συγκεκριμένα πρόκειται για δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου, ένα στούντιο και ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

 

Διώροφη κατοικία στην Αραδίππου- €290.000

Διώροφη κατοικία στην Ενορία Απόστολος Λουκάς του Δήμου Αραδίππου. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από καθιστικό/σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα, πλυσταριό, αποθήκη και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως με αποχωρητήριο/ντους), καθιστικό, μπάνιο και καλυμμένη βεράντα. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και μηχανοστάσιο/αποθήκη. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 220 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.

 

Ισόγεια κατοικία στην Τερσεφάνου- €160.000

Ισόγεια κατοικία στην κοινότητα Τερσεφάνου της Επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό/σαλόνι/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, πλυσταριό και βεράντες. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 135 τ.μ., της καλυμμένης βεράντας σε 25 τ.μ., των ακάλυπτων βεραντών σε 19 τ.μ. και του κλιμακοστασίου σε 11 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

 

Ημιεφαπτόμενη κατοικία στην Λάρνακα- €121.000

Ημιεφαπτόμενη κατοικία στην Eνορία Κόκκινες, του Δήμου Λάρνακας. Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται σε δυτικό τμήμα του, με εμβαδό γης περί τα 398 τ.μ. Αποτελείται από ισόγειο, υπερυψωμένο επίπεδο και ημιυπόγειο. Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και τουαλέτα ξένων. Στο υπερυψωμένο επίπεδο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite) και κοινό μπάνιο με αποχωρητήριο ενώ στο ημιυπόγειο υπάρχει κουζίνα και χώρος στάθμευσης. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 160 τ.μ.,  το εμβαδόν των καλυμμένων βεραντών σε 18 τ.μ. και του υπόστεγου χώρου στάθμευσης περί τα 35 τ.μ. Για το ακίνητο υπάρχει συμφωνία διανομής.

Ισόγεια κατοικία στην Ψημολόφου- €100.000

Ισόγεια κατοικία στην Ψημολόφου της επαρχίας Λευκωσίας. Η κατοικία αποτελεί το 1/2 μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο βόρειο τμήμα. Αποτελείται από ενιαίο χώρο από σαλόνι, καθιστικό, κουζίνα, ένα μπάνιο με τουαλέτα και τρία υπνοδωμάτια. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας όμως έχει ανακαινιστεί πλήρως πριν από μερικά χρόνια και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Το εμβαδό των κλειστών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 110 τ.μ. και της γης σε 296 τ.μ. Να σημειωθεί ότι η κατοικία ενοικιάζεται αποφέροντας ικανοποιητικό εισόδημα.

Κατοικία στον Κόρνο- €45.000

Ισόγειο κτήριο στην κοινότητα Κόρνος, στην Επαρχία Λάρνακας. Η κατοικία έχει ανεγέρθηκε περί το 1960 όμως ανακαινίστηκε πριν από περίπου 10 χρόνια και βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Εσωτερικά αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο διδασκαλίας θέατρου και δύο αποχωρητήρια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 95 τ.μ. Σημειώνεται ότι το κτήριο ενοικιάζεται προς €180/μήνα. 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου