powered by

Eleonas: Νέα ανάπτυξη κοντά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Σε μια ανερχόμενη περιοχή πολύ κοντά στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα υλοποιήσει το νέο της έργο η Cythera Developments.

Ένα σύγχρονο έργο που φέρει τη σφραγίδα του γραφείου ΕΠΙΤΕΣΣΕΡΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της μελέτης και σύντομα θα είναι έτοιμο για διάθεση στην αγορά.

Πρόκειται για το Eleonas, ένα πένταώροφο κτήριο με εντυπωσιακό σχεδιασμό, σύγχρονη αισθητική και μεγάλους χώρους στάθμευσης. 

 

 
Το έργο θα διαθέτει μοντέρνα διαμερίσματα του ενός και δύο υπνοδωματίων, καθώς και στούντιο.

Διαβάστε ακόμα:

Ταξιδιωτικά πακέτα «εμβολιασμένα» με διασφαλίσεις

Παπαντωνίου: Πληρωμές λογαριασμών και cashback στα ταμεία

Πύργος απέναντι από Προεδρικό 
Υπενθυμίζεται ότι η Cythera Developments προχωρά επίσης με την υλοποίηση ενός εντυπωσιακού έργου δώδεκα ορόφων, το οποίο αναμένεται να αποτελέσει εμβληματικό σημείο αναφοράς για τη Λευκωσία. 

Το έργο Severi σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο C. Kythreotis and Associates.

Πρόκειται για ένα κτήριο γραφειακών εγκαταστάσεων διεθνών προδιαγραφών, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο πύργος που παραπέμπει σε μεταλλικό γλυπτό, με κύριο χαρακτηριστικό τις αντανακλάσεις του φωτός που του δίνουν μια χρυσίζουσα λάμψη, βρίσκεται σε προνομιούχα περιοχή της πόλης, απέναντι από το Προεδρικό Μέγαρο.

Το συνολικό εμβαδό του κτηρίου είναι 4,300 τ.μ. και διαθέτει χώρους στάθμευσης σε τρία επίπεδα υπογείως για 105 θέσεις αυτοκινήτων.
 

Οικιστική ανάπτυξη στο κέντρο της Λευκωσίας
Εξάλλου, στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Λευκωσίας, στο δρόμο που ενώνει το ξενοδοχείο Κλεοπάτρα με την οδό Στασικράτους, τοποθετείται το υπό μελέτη έργο Prevezis.

 

 
Πρόκειται για μία περιοχή που αναβαθμίζεται διαρκώς, όχι μόνο λόγω των έργων υποδομής, αλλά και των νέων χώρων εστίασης.

 

Το κτήριο σχεδιάζεται ως οικιστική ανάπτυξη με διαμερίσματα του ενός και δύο υπνοδωματίων, αλλά και με τη δυνατότητα αξιοποίησης του ισογείου για εμπορικούς σκοπούς.

Δειτε Επισης

Απαντά για Aqua Residences το Τμ. Περιβάλλοντος-Θετική γνωμοδότηση υπό αυστηρότατους όρους και προϋποθέσεις
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Γ. Μισιρλής: Σημαντική η θεσμική κατοχύρωση του επιχειρηματία ανάπτυξης γης για προστασία των αγοραστών
Εκτοξεύθηκαν οι πολεοδομικές αιτήσεις στον ΕΟΑ Λάρνακας το τελευταίο δίμηνο-Οι λόγοι της αύξησης
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Εγκαινιάστηκε η πεζογέφυρα στον ποταμό Καρκώτη-«Σημαντικό έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων»
Γραφεία στο κέντρο της Λευκωσίας από την Gordian...Μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επένδυσης
Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία και την προσφορά έτοιμης γης για ανάπτυξη-Το νέο πλαίσιο για τον αστικό αναδασμό
Μοναδικές προτάσεις σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία και Λάρνακα από την Altamira Real Estate
Επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα από την AstroBank