Altamira: 22 κατοικίες σε τιμές από €95.000

Μεγάλο αριθμό κατοικιών περιλαμβάνει το νέο πακέτο ακινήτων που δημοσιοποίησε η Altamira. 

Διαβάστε ακόμα:
Τουρισμός απ’ τη δεκαετία του 1980 ο φετινός
ΟΟΣΑ: 10+4 συστάσεις προς την Κύπρο για περισσότερη διαφάνεια
 

Πρόκειται για 22 κατοικίες που τέθηκαν προς πώληση σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από τις €95.000 και φτάνουν μέχρι και τις €625.000.

Οι πέντε ακριβότερες κατοικίες: 

Διώροφη κατοικία με πισίνα στην Λάρνακα- €625.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2003 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, καθιστικό/τραπεζαρία/κουζίνα ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και καλυμμένη βεράντα. Ο όροφος διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια (τα δύο με αποχωρητήριο/ντους), μπάνιο, καθιστικό και σάουνα. Στο υπόγειο υπάρχει δωμάτιο, αποχωρητήριο/ντους, αποθήκη και μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των εσωτερικών ανέρχεται σε 360 τ.μ., του υπογείου σε 120 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 8 τ.μ. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.
 
 
Διώροφη κατοικία στην Λάρνακα- €530.000
Διώροφη κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος στον Δήμο Λάρνακας. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από 16 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι, καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία, αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και δύο υπνοδωμάτια στο ισόγειο. Στον όροφο αποτελείται από σαλονάκι, τρία υπνοδωμάτια (το κυρίως en-suite), μπάνιο και πλυσταριό. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 311 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 66 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών σε 10 τ.μ. Η κατοικία ενοικιάζεται 800 ευρώ/ μήνα.
 
 
Ημιτελής διώροφη κατοικία στην Αγλαντζιά- €500.000
Ημιτελής διώροφη κατοικία στον Δήμο Αγλαντζιάς. Η κατοικία βρίσκεται στο στάδιο του σκελετού και σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια θα αποτελείται από πλυσταριό, 2 τουαλέτες, κουζίνα, καθιστικό και σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο στο ισόγειο. Στον όροφο θα διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (όλα en-suite) και καθιστικό. Στο υπόγειο θα διαθέτει γυμναστήριο, χώρο υγιεινής, εργαστήριο και αποθηκευτικό χώρο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 30 τ.μ. και του υπογείου σε 190 τ.μ. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής προσφέρει την δυνατότητα σε υποψήφιους αγοραστές να επιλέξουν τελειώματα της επιλογής τους. Η κατοικία διαθέτει άδεια οικοδομής.
 
 
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Φασούλα- €420.000
Πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με υπόγειο και πισίνα στην Φασούλα, της Επαρχίας Λεμεσού. Πρόκειται για μια όμορφη και μοντέρνα κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγειο και όροφο εμβαδού 310 τ.μ., ακάλυπτες βεράντες εμβαδού 37 τ.μ. και υπόγειο εμβαδού 125 τ.μ.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία τραπεζαρία με σαλόνι, ενιαία κουζίνα με καθιστικό και πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, μικρή κουζίνα, μπάνιο με αποχωρητήριο και ντους με αποχωρητήριο στο οποίο υπολείπονται τα είδη υγιεινής. Το κυρίως υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο με ντους και τζακούζι. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη αυλή, ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και ιδιωτική πισίνα. Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με τους μεγάλους εξωτερικούς χώρους καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για οικογένειες. Βασικό πλεονέκτημα του ακινήτου ότι βρίσκεται σε ύψωμα απολαμβάνοντας πανοραμική θέα της περιοχής καθώς και μακρινή θέα της θάλασσας.
 
 
Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Λακατάμεια- €400.000
Διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων σε μεγάλο χωράφι στον Δήμο Λακατάμειας. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1985 και βρίσκεται σε καλό επίπεδο κατάστασης και συντήρησης. Αποτελείται στο ισόγειο από χώρο υποδοχής, ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, σαλοτραπεζαρία με τζάκι και αποχωρητήριο ξένων, ενώ ο όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και κυρίως μπάνιο με αποχωρητήριο. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη τοπιοτεχνημένη αυλή με πλακόστρωτες βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευση για δύο αυτοκίνητα, ψησταριά και ξύλινη πέργολα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 180 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. και του τεμαχίου σε 2.174 τ.μ.
 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου