Altamira: Δεκατρείς κατοικίες από €75.000

Συνολικά δεκατρείς κατοικίες διαθέτει προς πώληση στην πρόσφατή της καμπάνια η Altamira.
 
Ανάμεσά τους μεζονέτες, σπίτια, παραδοσιακές κατοικίες και πολυτελείς επαύλεις σε όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Διαβάστε ακόμα: Οι 16 πύργοι που εξαγγέλθηκαν το 2020

Οι τιμές αρχίζουν από €75.000, ενώ η ακριβότερη έπαυλη πωλείται έναντι €650.000.

Διαβάστε ακόμα: Το μέλλον του κυπριακού λιανικού εμπορίου (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Επενδυτικές ευκαιρίες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

Δύο μεζονέτες δύο υπνοδωματίων στην Πάφο - €75.000 (η καθεμια)
Δύο μεζονέτες σε πολύ καλή τοποθεσία στην Κάτω Πάφο Βρίσκονται περί τα 100 μέτρα βορειοανατολικά της Λεωφόρου Ποσειδώνος και περί τα 150 μέτρα βόρεια από  το ξενοδοχείο Almyra.

 
Απέχουν 700 μέτρα από το λιμανάκι της Κάτω Πάφου και την τουριστική περιοχή, η οποία διαχρονικά αποτελεί πόλο έλξης ντόπιων και ξένων τουριστών.
 
Τα ακίνητα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο κατάστασης και συντήρησης και είναι δυναμικότητας δύο υπνοδωματίων.
 
Διαθέτουν ξεχωριστούς τίτλους ιδιοκτησίας και το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 65 τ.μ (περίπου) έκαστο.
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στον Πεδουλά, Λευκωσία - €95.000
Ισόγειος κατοικία εντός του πυρήνα της κοινότητας Πεδουλά, σε απόσταση περί τα 240 μέτρα βόρεια της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού.
 
Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Αγίας Μαρίνας στο βορειοδυτικό του σύνορο. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1960, αλλά έχει ανακαινιστεί, ενώ το επίπεδο κατασκευής και συντήρησής της είναι καλό.
 
Συγκεκριμένα, η κατοικία αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, τουαλέτα με ντους και ένα υπνοδωμάτιο.
 
Εξωτερικά, υπάρχει κτήριο το οποίο αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια και τουαλέτα με ντους.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 63 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 20 τ.μ. (περίπου),  βοηθητικό κτίριο 32 τ.μ. (περίπου) και του οικοπέδου σε 182 τ.μ.
 
Παραδοσιακή κατοικία τριών υπνοδωματίων στα Κάτω Λεύκαρα, Λάρνακα - €120.000
Παραδοσιακή διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 140 μέτρα βορειοδυτικά από την εκκλησία της Παναγίας και μόλις 800 μέτρα νοτιοδυτικά από το κέντρο των Πάνω Λευκάρων. Το ακίνητο εφάπτεται επί εγγεγραμμένου δρόμου επί του νοτιοδυτικού του συνόρου.
 
Η κατοικία έχει ανεγερθεί περί το 1940 και έχει τύχει ανακαίνισης το 2007.

Το ισόγειο αποτελείται από προθάλαμο, κουζίνα, σαλοτραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και δωμάτιο ντους με αποχωρητήριο. Εξωτερικά, η κατοικία διαθέτει πισίνα και χώρο ψησταριάς.
 
Το εμβαδό των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 124 τ.μ. περίπου, 14 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και 13 τ.μ. βοηθητικών χώρων. Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Ημιτελής κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Κίτι, Λάρνακα - €140.000
Η ημιτελής διώροφη κατοικία βρίσκεται στην οδό Θήρας, η οποία είναι αδιέξοδο και περί τα 500 μέτρα δυτικά από την εκκλησία της Παναγίας Αγγελόκτιστης.
 
Η κατοικία είναι δυναμικότητας τεσσάρων υπνοδωματίων και έχει εμβαδόν καλυμμένων χώρων 240 τ.μ. (περίπου).
 
Βρίσκεται στο σημείο όπου έχει ολοκληρωθεί ο σκελετός και η στέγη, ενώ προσφέρεται η δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

 
Η κατοικία αποτελεί το ½ μερίδιο του ακινήτου και βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα με εμβαδό 270 τ.μ. (περίπου). Σημειώνεται ακόμα ότι υπάρχει συμφωνία διανομής.
 
Ημιανεξάρτητο σπίτι δύο υπνοδωματίων στο Τσέρι, Λευκωσία - €162.000
Διώροφες ημιανεξάρτητες κατοικίες με υπόγειο, σε απόσταση περί τα 400 μέτρα βορειοδυτικά από το Α' Δημοτικό Σχολείο Τσερίου και σε απόσταση περί τα 340 μέτρα δυτικά του Δημαρχείου.
 
Οι κατοικίες είναι μέρος του "River Side Complex", το οποίο αποτελείται από οκτώ κατοικίες. Σημειώνεται ότι οι εργασίες ανέγερσης των κατοικιών δεν έχουν ολοκληρωθεί.
 
Ωστόσο, το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι σχετικά καλό.
 
Οι κατοικίες είναι κατάλληλες για ιδιοχρησία ή εκμετάλλευση (ενοικίαση) με ικανοποιητικό εισόδημα.
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Πέρα Χωριό, Λευκωσία - €190.000
Ισόγειος κατοικία με βοηθητική οικοδομή, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 700 μέτρα νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού και περί τα 990 μέτρα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού.
 
Το ακίνητο εφάπτεται της οδού Μεσαορίας στο βόρειο της σύνορο, ενώ στο δυτικό του σύνορο, εφάπτεται πεζόδρομου. Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 1991 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό.
 
Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες.
 
Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 145 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 25 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 30 τ.μ. (περίπου).
 
Η βοηθητική οικοδομή τοποθετείται στο νότιο τμήμα του οικοπέδου και αποτελείται από αποθήκη συνολικού εμβαδού περί τα 13 τ.μ.
 
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Τσέρι, Λευκωσία - €202.000
Διώροφη κατοικία, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περί τα 690 μέτρα νοτιοανατολικά του Δημαρχείου Τσερίου και περί τα 565 μέτρα ανατολικά του Α' Δημοτικού Σχολείου Τσερίου.
 
Η κατοικία βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο συντήρησης και αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και πλυσταριό/αποθήκη.
 
Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια, αποθήκη και μπάνιο. Εξωτερικά, διαθέτει αποθήκη, υπόγειο  χώρο στάθμευσης και ψησταριά.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται 188 τ.μ. (περίπου).
 
Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.
 
Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στο Φρέναρος, Αμμόχωστο - €210.000
Ισόγειος κατοικία με βοηθητική οικοδομή, εντός του κέντρου του χωριού και 165 μέτρα βορειοανατολικά από το Δημοτικό Σχολείο Φρενάρου.
 
Το ακίνητο βρίσκεται στο νότιο μέρος του τεμαχίου και αντιστοιχεί στο 1/2 μερίδιο του ακινήτου με εμβαδό γης 1336 τ.μ. (περίπου).

Ωστόσο, το ακίνητο δεν διαθέτει συμφωνία διανομής.
 
Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό, σαλόνι, ξεχωριστή κουζίνα με τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο με αποχωρητήριο, τρία υπνοδωμάτια και βεράντες.

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 165 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 35 τ.μ. (περίπου) και των ακάλυπτων βεραντών σε 20 τ.μ. (περίπου).
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στα Περβόλια - €220.000
Διώροφη κατοικία (Δείτε 3D Tour , η οποία βρίσκεται στην στο κέντρο του χωριού και περί τα 130 μέτρα δυτικά από τον δρόμο Κιτίου - Περβολιών.
 
Η κατοικία αποτελεί μέρος συγκροτήματος τριών κατοικιών και τοποθετείται στο δυτικό τμήμα της ανάπτυξης.
 
Πρόκειται για μια μοντέρνα διαμορφωμένη κατοικία που έχει ανεγερθεί περί το 2007 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και κουζίνα και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο και στον όροφο από τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με αποχωρητήριο.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους με αποχωρητήριο.

Εξωτερικά, υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και αυλή. Έχει εμβαδό 140 τ.μ. καλυμμένους χώρους, 8 τ.μ. καλυμμένη βεράντα και 26 τ.μ. ακάλυπτη βεράντα. Στην κατοικία αναλογεί εμβαδόν γης περί τα 263 τ.μ.
 
Κατοικία τριών υπνοδωματίων στη Χλώρακα, Πάφο - €242.000
Ισόγειος κατοικία, η οποία βρίσκεται στον πυρήνα της κοινότητας, 100 μέτρα νότια από την εκκλησία του χωριού, ενώ εφάπτεται του κτηρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας.
 

Πρόκειται για κατοικία που έχει ανεγερθεί το 1990 και έχει ανακαινιστεί το 2008, με το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης να είναι καλό.

Η κατοικία αποτελείται από καθιστικό χώρο με τραπεζαρία και έξοδο σε ακάλυπτη βεράντα, ξεχωριστή κουζίνα με έξοδο σε καλυμμένη βεράντα, αποχωρητήριο με jacuzzi και τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα έχει ενσωματωμένο ντους και αποχωρητήριο.

Εξωτερικά, υπάρχει αυλή με κήπο, ψησταριά και χώρος στάθμευσης.
 
Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στην Αραδίππου, Λάρνακα - €320.000
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία, στην ενορία Άγιος Φανούριος, στο Δήμο Αραδίππου.

Βρίσκεται σε απόσταση 350 μέτρων περίπου δυτικά της συμβολής των Λεωφόρων Ελευθερίας και Ελλάδος και 1 χιλιόμετρο περίπου βορειοδυτικά του νέου σταδίου Γ.Σ.Ζ.
 
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το έτος 2001 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

Στο ισόγειο αποτελείται από σαλόνι - τραπεζαρία, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, πλυσταριό, αποχωρητήριο ξένων και ένα υπνοδωμάτιο (ξενώνας), το οποίο διαθέτει δικό του αποχωρητήριο με ντους.

Ο όροφος αποτελείται από προθάλαμο με καθιστικό, κοινό αποχωρητήριο με μπάνιο και τέσσερα υπνοδωμάτια. Η κατοικία έχει εσωτερικό εμβαδόν περί τα 260 τ.μ. πλέον περί τα 35 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Εξωτερικά, διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αυλή και πισίνα.
 
Κατοικία πέντε υπνοδωματίων στον Στρόβολο - €570.000
Διώροφη κατοικία με πισίνα και υπόγειο, σε απόσταση περί τα 440 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα και περί τα 100 μέτρα βόρεια της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού.
 
Eίναι τοποθετημένη σε κοντινή απόσταση από πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων ενώ απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας και τον αυτοκινητόδρομο. Επιπλέον, το «The Mall of Cyprus» βρίσκεται σε επίσης κοντινή απόσταση.
 
Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2005 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με καθιστικό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.

Ο όροφος αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, το κυρίως με γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο ντους, καθώς και δύο αποχωρητήρια με ντους. Στο υπόγειο υπάρχει δωμάτιο υπηρεσίας με κουζίνα, ντους με αποχωρητήριο, μηχανοστάσιο και αποθήκη. 
 
Εξωτερικά, διαθέτει πισίνα και καλυμμένο χώρο στάθμευσης  περί τα 25 τ.μ.
 
Το εμβαδόν της κατοικίας φτάνει περί τα 295 τ.μ. πλέον περί τα 76 τ.μ. υπόγειος χώρος.
 
Πολυτελής έπαυλη στο Πισσούρι, Λεμεσό - €650.000
Πολυτελής έπαυλη με πισίνα, η οποία βρίσκεται μόλις 300 μέτρα βόρεια του κόλπου Πισσουρίου και 850 μέτρα ανατολικά της ξενοδοχειακής μονάδας «Columbia Beach Resort», ενώ τοποθετείται σε ύψωμα, γεγονός που της χαρίζει απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα.
 
Η έπαυλη είναι ηλικίας 15 χρόνων περίπου και είναι κτισμένη με πολύ καλής ποιότητας υλικά. Αποτελείται από ημιυπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο.
 
Μεταξύ άλλων, διαθέτει δωμάτιο σάουνας, δωμάτιο υπηρεσίας, αποδυτήρια τα οποία εξυπηρετούν την πισίνα του ισογείου, τρία υπνοδωμάτια όλα με ενσωματωμένα ντους με αποχωρητήριο, μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κλπ.
 
Εξωτερικά, η κατοικία είναι όμορφα διαμορφωμένη με τοπιοτεχνημένους κήπους, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλη ακάλυπτη βεράντα με κιόσκι και απρόσκοπτη θέα προς τον κόλπο Πισσουρίου.
 

Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 205 τ.μ. (περίπου), του υπογείου 210 τ.μ. (περίπου), των καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ. (περίπου), των ακάλυπτων βεραντών 120 τ.μ. (περίπου) και της γης σε 945τ.μ. (περίπου).

Δειτε Επισης

Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας